Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samomarina32
    28. Kolovoz 2020. 16:14

Napokon 2804

samomarina32

Da se ne vracan puno unazad,hvala vam svima na cestitkama 💟💟 ja evo tek jutros s intenzivne al je ovde tolika ludnica znaci jedvs san uspila sad na odjel jer nije do sad bilo slobodnih kreveta 😪 pa su me na neki drugi odjel prvo stavili..nju jos nisan dobila sa sebom tu nadam se da cu uskoro al bila san tako nekako zabrinuta jer mi od jucer prakticki otkad san rodila cili dan niko nije zna rec ni kako je ni di je ni ista samo bi ponavljali kao cim vam nije niko dosa nista govorit to znaci da je s njom sve ok..al ja nisan se mogla nikako umirit..sve su nekako zbrkani neorganizirani i ne svida mi se to uopce i jedva cekan da odem doma skupa s njom 😊 a sta se tice carskog,to je sve proslo u najboljem redu i iman bas pozitivno iskustvo sta se tice svega od pripreme pa do operacije i do ljudi koji su mi radili carski..bas je bilo opusteno i pricali su i zafrkavali se,slusali muziku i tako 😄 i nije doslovno nists bolilo zacas su je izvadili duze je trajalo sivanje zapravo i ona sva priprema prije. Al zato sad boli ajme 😁 al i to ce proc za koji dan mislin bar ce malo manje bolit nadam se 😁

Jesu ti je dali na prsa dok su te sivali? Drago mi je da je sve ok 😘😘😘

Jesu samo pokazali minutu su mi je dali pa su je makli da je srede i izvazu i sve ostalo 😊

Vita26
    28. Kolovoz 2020. 16:16

Princes Mimi jako  sam stretna da ces napokon upoznati svoju bebicu ,zelim ti brz oporavak i da sve prodje u najboljem redu 😍😍
    Krema ja uzimam pavloviceva mast u Bih je jeftinije ali tu kremu koristila i ne mjenjam,nikad nije moja djeca imala problema sa osipom ..
    Hrana uzimala sam hipp ali ne od pocetka jer dojila 8mj nadam se i sad.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    28. Kolovoz 2020. 16:19

Ninche sve najbolje 💐💐💐💐💐😍

Vita26
    28. Kolovoz 2020. 16:29

Ja svoju samo doktoricu pitam dal sve uredu,nisat ne vidim u knjižici -za plodnu vodu ..samo mjere glave,trbuha i Vedrane kost.i te mjere sve su razlicite za to sam bila samo nju pitala dal sve uredu..jer mjere sve razlicite .objasnila me ,normalno je u trudnoci na praviti 3ultrazvuka a ne 22 kao sto je danas,ne mozemo tocno izmjeriti bebu..slazem se ,i tehnologija uplaši nas i pogrjesi ..ja super se osjecam,vjerujem njima vise nista ne cackam nit previse citam samo se onda sikiram a to ne zelim.. 
    uzivaj te ☕️☕️

• celaena
    28. Kolovoz 2020. 16:46

Skakavac

celaenahej vidim da smo u dan razlike :D jel se dogada sta kod tebe :) Viidm vec imas dite pa nije bas za usporedbu ali svakako, kako ti teku ovi dani? Dan termina 😌😇

Haha da, mi se pratimo blizu :) ma isto mi je ko s prvim, njega prenijela 8 dana, ovaj je cini se isto tvrdoglavac. Umorna sam i ne mogu vise, a moram, i samo se nadam da ce se nesto pokrenuti.

Danas imala ctg, pregled i amnioskopiju, cekala sam preko 3 sata u ambulanti, uzas. 
    Sve je ok, otvorena 1 prst i kontrola u nedjelju, doslovno svaka 2 dana. 
    Kako si ti?

• celaena
    28. Kolovoz 2020. 16:52

plavo_nebo

celaena

Plavo_nebo ja sam sama mijenjala na zdravstvenom jer se promjena na mirovinskom nije proslijedila u hzzo. Moj poslodavac nije znao nista o nicem i tako sam ja isprintala taj T1 obrazac, ispunila, firma lupila zig i ja odnijela na hzzo. Bitno je da ti firma lupi taj zig. Sretno!

Ja sam to sad ispunila i poslala na neki mail sto mi je ova dala. Gdje tocno treba zig?
    Ma vidjet cu sto ce mi odgovoriti na mail pa onda sto dalje treba… Ko da ih trazim ne znam sta nego da promijene prezime…

ma negdje na taj papir, bas su me na hzzo to trazili, ko da radim ne znam sta, a mijenjam prezime.. i onda ti nova zdravstvena dodje na firmu. Budu ti odgovorili vec na mail :) sretno

plavo_nebo
    28. Kolovoz 2020. 17:13

Bosco

plavo_nebo

celaena

Plavo_nebo ja sam sama mijenjala na zdravstvenom jer se promjena na mirovinskom nije proslijedila u hzzo. Moj poslodavac nije znao nista o nicem i tako sam ja isprintala taj T1 obrazac, ispunila, firma lupila zig i ja odnijela na hzzo. Bitno je da ti firma lupi taj zig. Sretno!

Ja sam to sad ispunila i poslala na neki mail sto mi je ova dala. Gdje tocno treba zig?
    Ma vidjet cu sto ce mi odgovoriti na mail pa onda sto dalje treba… Ko da ih trazim ne znam sta nego da promijene prezime…

To su i meni rekli. Tiskanica - 1 s zigom i potpisom firme mail:[email=pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr]pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr[/email]

Da sad su mi odgovorili na mail da treba jos zig na to sto sam ispunila. Valjda cu to u ponedjeljak rijesiti

Napokon 2804
    28. Kolovoz 2020. 17:36

Čestitam svima na pregledima... 
    Ninche9 nek je baka stigla,  sad si mirnija 🥰🥰

Ninche9
    28. Kolovoz 2020. 18:09

Hvala na cestitkama ljepotice
    Čestitam mamicama na bebicama
    Sljedeca je princess Mimi u ponedjeljak
    Osim ako je netko ne preduhitri

• vitae
    28. Kolovoz 2020. 18:18

Princess Mimi, zbog cega ono ti moras na carski?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.