Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    28. Kolovoz 2020. 21:37

LoMa

Dinosaurus ja sam kolostrum izvukla ručno.s prethodno jako puno masiranja i natocila sam si vruće vode u plastičnu bocu i valjala po sisama (ili tuširanje,ali nisam imala u bolnici komociju da se 15min polijevam toplom vodim svaki put)…nakon dosta vremena,tipa 10ak dana san prešla na ručnu izdajalicu (prvo sam pokušala s tomee tippee,0 bodova, onda sam uzela aventovu i to je bio preporod)…tak dugo sam ručno jer sam čekala aventovu izdajalicu da mi dođe …ručno sam izdajala pred kraj i po 40-50ml…nakon tjedan dana ručne avent izdajalice kupila sam električnu aventovu izdajalicu i preporodila se jer su mi ruke već otpadale (imala sam dnevno 7 izdajanja…)…i dan danas sam još uvijek na avent električnoj i zadovoljna sam….
    Ima cura koje su već tipa 3.dan nakon poroda prešle ne električne izdajalice….kod toga je bitno samo puno masirati i razbijati one “kvrge”…ali da, elekttricna mi izvuče veće količine…iako nijedna izdajalice nije ko bebač 🙂 oni kad povuku to ko da mi iz pete vuče 😂
    Ugl pogubila sam se sama u svom odgovoru,ak kaj nije jasno pitaj opet 🙈

Lomice, kako ste mi vas dvoje? 🥰

Dinosaurus
    28. Kolovoz 2020. 22:14

LoMa

Dinosaurus ja sam kolostrum izvukla ručno.s prethodno jako puno masiranja i natocila sam si vruće vode u plastičnu bocu i valjala po sisama (ili tuširanje,ali nisam imala u bolnici komociju da se 15min polijevam toplom vodim svaki put)…nakon dosta vremena,tipa 10ak dana san prešla na ručnu izdajalicu (prvo sam pokušala s tomee tippee,0 bodova, onda sam uzela aventovu i to je bio preporod)…tak dugo sam ručno jer sam čekala aventovu izdajalicu da mi dođe …ručno sam izdajala pred kraj i po 40-50ml…nakon tjedan dana ručne avent izdajalice kupila sam električnu aventovu izdajalicu i preporodila se jer su mi ruke već otpadale (imala sam dnevno 7 izdajanja…)…i dan danas sam još uvijek na avent električnoj i zadovoljna sam….
    Ima cura koje su već tipa 3.dan nakon poroda prešle ne električne izdajalice….kod toga je bitno samo puno masirati i razbijati one “kvrge”…ali da, elekttricna mi izvuče veće količine…iako nijedna izdajalice nije ko bebač 🙂 oni kad povuku to ko da mi iz pete vuče 😂
    Ugl pogubila sam se sama u svom odgovoru,ak kaj nije jasno pitaj opet 🙈

E hvala ti na odgovoru! Ja bi kao tribala masirat to u sobi svaka npr 3h da potaknem mliko i totalno mi je glupo da sad sve sta tom masazom izide (je da je 10ak kapi trenutno ali svejedno) nista ne mogu odnit bebi nego ako zelim da joj nesto daju onda moram to sve izmasirat tamo u bocicu neku. Ali dobro, valjda triba vrimena onda samo sta bi ja volila da ona dobije svaku moju kap 😁
    Inace kako ste vi? 

• SmileA
    28. Kolovoz 2020. 22:32

Ninche9 sretan rodendan!🥳Nek je najsretniji!🥂🎂🎈
    Dinosaurus takoder sretan rodendan prvorodencu!😃🥳🎂💙 Vjerujem da ti je tesko, ali brzo ce to proci🤗😘
    Demetria ja sam htjela jos neki dan kad si objavila sliku kako ste se sredili za svatove, reci da mi se cini da nosis curku, tako da evo sad ste pokrenule temu toga pa se usudila i ja napisati svoj dojam😁😃🤭

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    28. Kolovoz 2020. 22:41

E cure, zadnjih recimo 40ak minuta mi se steze trbuh moglo bi se reci svakih 5 minuta, potraje nekih 20sec i popusti, gledam u trbuh me bih li vidjela da li je beba ili trudovi, i beba se tek sad probudila i sad on lupka, pa vise ne prepoznajem nista... jer je on sad cijelo vrijeme aktivan

28. Kolovoz 2020. 23:04

Napokon ajde ti prati i dalje sta se desava jer kazem ja jucer bila na hitnoj zabiljezeni trudovi a ja ih nisam ni osijecala i rekli pratit od sad pa nadalje jer sam otvorena prst i da mogu rodit za tri dana ili tri tjedna ko zna...

Hannica0 👧
    28. Kolovoz 2020. 23:07

Ja osjetim pulsiranje u jajniku unazad 2-3 sata :/ sekira me to bas.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• celaena
    29. Kolovoz 2020. 00:05

Skakavac

celaena

Skakavac

celaenahej vidim da smo u dan razlike :D jel se dogada sta kod tebe :) Viidm vec imas dite pa nije bas za usporedbu ali svakako, kako ti teku ovi dani? Dan termina 😌😇

Haha da, mi se pratimo blizu :) ma isto mi je ko s prvim, njega prenijela 8 dana, ovaj je cini se isto tvrdoglavac. Umorna sam i ne mogu vise, a moram, i samo se nadam da ce se nesto pokrenuti.

Danas imala ctg, pregled i amnioskopiju, cekala sam preko 3 sata u ambulanti, uzas.
    Sve je ok, otvorena 1 prst i kontrola u nedjelju, doslovno svaka 2 dana.
    Kako si ti?

Virujen ti da si umorna, ipak je tu dite koje triba cilu tebe i jos trudnoca dosla kraju. Ja san hvala Bogu ok, tegobe standardne, ali u pokretu san, ne dan se :D nocu se dizen minimalno tri puta, al ajde nije lose ko priprema za sve sta dolazi 🤭
    Danas san bila na amnioskopiji po prvi put i malo me potreslo tj iznenadilo koliko je bilo neugodno.. Ukratko nije prstom uspila proc cerviks pa je koristila onaj metal za papa test i unutra usla s dugom metalnom šipkom. Mogu rec da me i bolilo, mada je miks nelagode i boli, nez ni sama. Sva srica da ne traje dugo. Rekla je ka sad si otvorena prst ali na silu. Nisan bas najbolje svatila zasto i kako Al ajde.. Ako se nista ne promini, opet u ponediljak 🙄 nadan se da ce beba prije ali Mislin da nece. E da, nema nikakvog krvarenja, za koje kaze da je normalno.

Meni je danas isto bilo na amnioskopiji, s tim da je bilo kratko neugodno i malo bolno, isto nema krvarenja. Ponavljamo sve u nedjelju, ja se nadala ponedjeljku, al ne, ne, svaka dva dana 😁 Joj bas mi se ne svidja to sto ti je rekla da si na silu otvorena prst 😤 mislim da ni moj nece tako skoro, iako bih voljela... a piskenje je vec standard, 2-3 puta, plus mali dodje usred noci k nama 😁 drzi se jos malo 😁

Napokon 2804
    29. Kolovoz 2020. 00:50

Ja sam u srijedu bila na pregledu, ctg ocitavo trudove, al kao laznjaci su, i zatvorena skroz...
    Sad samo menstrualni bolovi i nagon za kakanjem, sad sjedim na wc-u da vidim hoce li sta biti..

29. Kolovoz 2020. 00:54

Napokon e tako su i meni bili laznjaci i kao uloziva za prst al mi je to on toliko gurao te prste na silu tako da sumnjam da je to samo od sebe nego da mi je on to nesto procacko jer su mi suze isle doslovno... ajde jabi sta ce biti

Napokon 2804
    29. Kolovoz 2020. 01:08

Onka

Napokon e tako su i meni bili laznjaci i kao uloziva za prst al mi je to on toliko gurao te prste na silu tako da sumnjam da je to samo od sebe nego da mi je on to nesto procacko jer su mi suze isle doslovno… ajde jabi sta ce biti

Više mi trbuh nije tvrd, samo menstrualni, tako da se nadam da ce se i to smiriti,  jedino imam osjećaj da ce mi srce iskociti iz njedara....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.