Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokica37
    28. Kolovoz 2020. 15:06

Mina 29

Ja se nemam čime pohvaliti osim da sam jučer pala.
    Ozlijedila oba gležnja i koljeno.. Desni glezanj je koma natečen i evo imam elastični.. Led noga visoko mirovanje.. Na stepenicama pogresno na zadnju stala i da ne padnem na trbuh sredila obje noge i pala na guzu onako filmski usporeno.. Beba je dobro na sreću. A glezanj će se za liječiti za koji tjedan.. Plakala sam. Cijelu noć zbog bolova a ne smijem. Ništa osim lupoceta. Bez nekog sam skroz ne pokretna.. Suprug je uzeo slobodno pa je sa mnom inače nebi mogla sama i još mali od 5 godina..
    Evo valjda će brzo proći imam još nešto za pripremiti za bebu.. I posla doma ohoho.. Ali sad ću odmoriti jer se ne sjećam kad sam zadnje odmarala

ajoj žao mi je, ja se pada užasno bojim, dobro da si uspjela poštediti trbuh... pusti sada poslove doma, najbitnije je da ste ok

Demetria
    28. Kolovoz 2020. 15:17

uf samomarina mrzim kad to rade, pa šta te košta da odeš pogledati i reći sve je uredu ili laži i reci bebica je dobro a ne svi šute...mrzim to
    Nadam se da ćete brzo biti skupa...javi nam se kad stigneš sa detaljima, nas iz splita zanima :) do sada smo čitali većinom o zagrebu pa bi bilo dobro malo i kod nas saznati novosti.
    pretpostavljam da si imala spinalnu na carskom...ti si u splitu rodila, to čeka skakavca i mene, loknicu, happymom, mariju, dorugucci,kikic i shine pa te malo gnjavim...
    *
    uh mina29 bitno da si dobro i ti i bebica...baš gadno miruj sad 
    *
    evo i ja s pregleda, skoro sam zaspala...muž u 11:10 šalje poruku di sam ja a ja u krevetu,a pregled u 11:30...
    izletila sam iz kreveta ko munja i otuširala se brzinski i srećom taxi nije bio daleko.
    Tatica nije mogao s nama bez obzira što je privatnik, sva pratnja čeka van poliklinike.
    Evo naše glavice s rukicama preko usta. Već smo teški 2700g.
    https://ibb.co/wy19y05
    Sad više po dimenzijama odgovara 36 tjednu nego 34 po ovulaciji  https://ibb.co/ZfqTYp4, što mi je malo ne logično jer meni je ovulacija bila 25dc, a plus sam ugledala tek 42 dc...daleko kasnije 
    Ma bitno daje bebica dobro i da je sve u redu...i da je mamica na 96 kila o moj Bože...moglo bi se reći da sam od siječnja od 89 došla do sada do 96 kila... ušla sam s velikim plusom...s tim da sam kile tek počela dobivat u zadnjem tromjesječju.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    28. Kolovoz 2020. 15:19

Demetria

evo i ja s pregleda, skoro sam zaspala…mužu 11:10 šalje poruku di sam ja a ja u krevetu,a pregled u 11:30…
    izletila sam iz kreveta ko munja i otuširala se brzinski i srećom taxi nije bio daleko.
    Tatica nije mogao s nama bez obzira što je privatnik, sva pratnja čeka van poliklinike.
    Evo naše glavice s rukicama preko usta. Već smo teški 2700g.
    https://ibb.co/wy19y05
    Sad više po dimenzijama odgovara 36 tjednu nego 34 po ovulacijihttps://ibb.co/ZfqTYp4, što mi je malo ne logično jer meni je ovulacija bila 25dc, a plus sam ugledala tek 42 dc…daleko kasnije
    Ma bitno daje bebica dobro i da je sve u redu…i da je mamica na 96 kila o moj Bože…moglo bi se reći da sam od siječnja od 89 došla do sada do 96 kila… ušla sam s velikim plusom…s tim da sam kile tek počela dobivat u zadnjem tromjesječju.

https://ibb.co/ZfqTYp4

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

28. Kolovoz 2020. 15:20

Demetria cestitam na pregledu moj malac je takoder u 34+4 imao procjenu 2750 grama pa su rekli napredniji 10 dana...

Tejic
    28. Kolovoz 2020. 15:45

SamoMarina svaka cast na pozitivnom duhu tak treba 😊 al svakak je glupo da ti cijeli dan nitko nista ne kaze kak ti je dijete ni nista..al evo jos malo izdrzi i doma ste 🥰
    Mc_mouse meni su taj bris radili tam negdje sa 35 tt i onda mi u bolnici rekli da je to prerano i posto je bio negativan morat cemo ponoviti..a svaki tjedan dodem drugom doktoru na pregled i nisu mi opet radili bris tak da sad u ponedjeljak na pregledu cu ih morati pitati il podsjetiti za to i da kaj sad s time dal ostaviti tak kak je il ponavljati pretragu 🤔
    Mina29 uh gadno, al bitno da si ti ovako dobro i da je s bebicom sve okej 😊 sad samo miruj i proci ce to brzo 🤗
    Demetria cestitam na urednom pregledu, samo nek lijepo raste bebita mala 🥰
    Ja sam UZASNO ljuta, danas saznala da su ukinuli pratnju na porodu u Vz bolnici radi jednog zarazenog ginekologa. Kod nas je cijeli kolaps, oko 25 djelatnika je u samoizolaciji a neki od njih su i zarazeni.
    Znaci svadbe koje su izvor zaraze i ostala okupljanja su dozvoljena a s nama ne smije u pratnju osoba s kojom provodimo 24h dnevno i to u najbitnijem trenutku u zivotu 😡😡😡 trebali su svugdje omoguciti pratnju recimo uz pokaz negativnog nalaza na koronu, a ne ovak..uff 😡

plavo_nebo
    28. Kolovoz 2020. 15:49

celaena

Plavo_nebo ja sam sama mijenjala na zdravstvenom jer se promjena na mirovinskom nije proslijedila u hzzo. Moj poslodavac nije znao nista o nicem i tako sam ja isprintala taj T1 obrazac, ispunila, firma lupila zig i ja odnijela na hzzo. Bitno je da ti firma lupi taj zig. Sretno!

Ja sam to sad ispunila i poslala na neki mail sto mi je ova dala. Gdje tocno treba zig? 
    Ma vidjet cu sto ce mi odgovoriti na mail pa onda sto dalje treba... Ko da ih trazim ne znam sta nego da promijene prezime...

Ninche9
    28. Kolovoz 2020. 16:04

Tejic idi roditi u čakovec tamo su se "popravili" sve vise se cure javljaju s pozitivnim iskustvima, imas rajski plin na izbor i babice su ljubazne..a mislim da je pratnja dozvoljena
    Marta meni je danas rockas jupi
    jucer nam je dosla baka, mali uziva s njom a ja sam sad mirnija sto god da se desi imamo dadilju i muz moze sa mnom na porod. 
    Jucer smo se muz i ja voljeli al izgleda nis nismo pokrenuli nema promjena

Happymom
    28. Kolovoz 2020. 16:06

Demetria super za pregled!! Bebica ima lipu kilazu... I ako smin jedno nagađanje, nekako mislin da ce kod tebe bit mali muskardin. 

Samomarina nadan se da ces se do kraja lipo i lagano oporavljat od carskog. A za to sta ne govore nista, ne mogu niti zamislit kolika je to napetost i strah za bebu. Stvarno ne znan sta ih kosta nazvat na neonatologiju i pitat jel ok i isto to prinit majci..pa tebi ta informacija znaci sve na svitu
    Drzi se ❤️

Tejic meni je bris na streptokok raden na prošlon pregledu, sa 34+1,nadan se da nece i meni rec da je prerano pa da moran opet 🤷‍♀️

Happymom
    28. Kolovoz 2020. 16:07

Ninche sretan rođendan 🎂 🎊 🎊 

Bosco
    28. Kolovoz 2020. 16:11

plavo_nebo

celaena

Plavo_nebo ja sam sama mijenjala na zdravstvenom jer se promjena na mirovinskom nije proslijedila u hzzo. Moj poslodavac nije znao nista o nicem i tako sam ja isprintala taj T1 obrazac, ispunila, firma lupila zig i ja odnijela na hzzo. Bitno je da ti firma lupi taj zig. Sretno!

Ja sam to sad ispunila i poslala na neki mail sto mi je ova dala. Gdje tocno treba zig?
    Ma vidjet cu sto ce mi odgovoriti na mail pa onda sto dalje treba… Ko da ih trazim ne znam sta nego da promijene prezime…

To su i meni rekli. Tiskanica - 1 s zigom i potpisom  firme mail: [email=pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr]pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr[/email]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.