Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    28. Kolovoz 2020. 08:32

Jutroo svima 😊
    Princes Mimi bas sam te se sjetila, znala sam da si i ti na redu uskoro al sam zaboravila bila kad tocno 🤭 jos maalo i stize i tebi tvoja srecica 😍😍
    *
    Ja danas cak dobro spavala ne mogu vjerovati 😆
    Jucer navecer popila prvu salicu caja od maline, i beba mi polomila sve organe nakon tog 🤦‍♀️ ne znam dal je to slucajnost ili reakcija na caj al ovakve akrobacije nisam jos do sad dozivjela..doslovno sam ga molila i prosila da se smiri jer me vec sve pocelo boljeti od rebra, zeluca pa do jajnika i kukova🙈🙈
    Vidjet cemo reakciju sad ujutro kad popijem opet 😀
    Demetria ja imam jednu i drugu. Cula sam da je Sudocrem malo jaca i agresivnija i dobra je za osip tak da nju planiram koristit kao pomoc kod osipa, a ovu drugu (JGL) za svakodnevno mazanje. 

Marta14
    28. Kolovoz 2020. 08:33

Ana ja cu se onesvijestit 😅Zaspala prije 15min i taman se probudi sin, sad se mamurno osjecam.
    Cura sa smedim, ja sam imala u obje trudnoce i sve je dobro zavrsilo. Pila duphaston, u prvoj mirovala 2 tjedna sa malo smedeg. U ovoj nisam morala mirovati a bilo je svega, smede, rozo, crveno, ugrusci.. Pripazi malo i misli pozitivno 🍀🤞
    Krema, uzela sam Weleda kremu.
    Sudocrem nije za svaki dan, jedino ako je bas crveno i sl. Ali nama je bilo jos gore od njega onih par puta kad sam probala, pa ga nisam ni koristila.. 

Tejic
    28. Kolovoz 2020. 08:40

mc_mouse

Pa ni pavloviceva ni Sudocrem nisu najbolji izbor radi svojih parabena.
    Babylove kozmetika je prihvatljivija, weleda pogotovo i BIOBAZA baby

Vec sam od puno cura cula da je babylove kozmetika jako dobra a uvijek imam tu psiho blokadu da ak je nest jeftinije da nije dobro 😑🤦‍♀️🤦‍♀️ 
    Koju dohranu za bebe je najbolje uzeti? Uzela bi za pocetak jedan paket ad mlijeka u slucaju da mi moje odmah ne nadode. Cula sam da kod nas u bolnici koriste Bebimil, dal onda i ja isto to uzmem il postoji nekaj bolje?  Gledala sam malo te proizvodace i raspon cijena je stvarno velik i nisam se usudila sama nista kupiti. Mozda isto da to najbolje u ljekarnoj uzmem da mi tam predloze kaj je najbolje? 🤔🤔

plavo_nebo
    28. Kolovoz 2020. 08:47

Kremica ja sam uzela od biobaze baby za prvu ruku
    Dohrana ja necu nista uzimati dok ne vidimo hoce li trebati ili koju daju u bolnici.. lako se muz zaleti kupiti

• kokica37
    28. Kolovoz 2020. 08:48

Pozdrav svima!
    Dugo nisam pisala, ali redovito citam, i pratim sto se dogadja i veselim se sa vama i za vas. 
    Dinosaurus, cestitam, imale smo termin na isti datum, i kad sam procitala sinoc da si rodila, bome nisam spavala skoro cijelu noc😁
    Meni nit je torba spremna niti imam svu robicu za bebu😁
    Krece akcija, nema druge!

• kokica37
    28. Kolovoz 2020. 08:50

Sto se kremice tice, ja imam Weledu, ostalo mozda je efikasno, ali puno stetnih sastojaka koliko sam citala. 
    I bilo mi je besmisleno sve prati i peglati i paziti da bide cisto, a onda drito na bebinu kozu mazati nesto jos gore od svakodnevnih bakterija...

mc_mouse
    28. Kolovoz 2020. 08:52

Tejic ja nebi na tvome mjestu kupovala unaprijed. Sa dohranom je najbolje ne eksperimentirati. Nastavi sa onim iz rodilišta ako je beba prihvaćala i dobro podnosila - ukoliko postoji potreba za istom uopće. 
    Ako trebaš mijenjati dohranu postoji postupak za mjenjanjem iste. Ne smiješ odjednom sve obroke zamjeniti novom dohranom već svaki dan jedan obrok pa idući jedan više Itd dok ne uvedeš postepeno sve. Mogla bi izazvati grde grčeve kod bebice. Tek nakon par dana možeš vidjeti reakciju da li beba dobro podnosi ili ne. 
    Svakako je mogu u tom prvom periodu uhvatiti grčevi koji su normalna razvojna faza, a ti ćeš misliti bas da je od nove dohrane. 
    -
    Joooj ja sam sa svojim prvim čuda prošla sa dohranom. Na kraju nam je tek hipp combiotik odgovarao. 
    On je bljuckao komade, sirasto, patio se sa stolicom, to su recimo neki znaci da nije OK. 

Tejic
    28. Kolovoz 2020. 09:01

mc_mouse

Tejicja nebi na tvome mjestu kupovala unaprijed. Sa dohranom je najbolje ne eksperimentirati. Nastavi sa onim iz rodilišta ako je beba prihvaćala i dobro podnosila - ukoliko postoji potreba za istom uopće.
    Ako trebaš mijenjati dohranu postoji postupak za mjenjanjem iste. Ne smiješ odjednom sve obroke zamjeniti novom dohranom već svaki dan jedan obrok pa idući jedan više Itd dok ne uvedeš postepeno sve. Mogla bi izazvati grde grčeve kod bebice. Tek nakon par dana možeš vidjeti reakciju da li beba dobro podnosi ili ne.
    Svakako je mogu u tom prvom periodu uhvatiti grčevi koji su normalna razvojna faza, a ti ćeš misliti bas da je od nove dohrane.
    -
    Joooj ja sam sa svojim prvim čuda prošla sa dohranom. Na kraju nam je tek hipp combiotik odgovarao.
    On je bljuckao komade, sirasto, patio se sa stolicom, to su recimo neki znaci da nije OK.

Uh hvala ti za savjet. Koliko toga ima a da covjek ne zna a moze izazvati probleme 🤦‍♀️ to ce onda pricekati, a nadam se da nece biti ni potrebno. Mene strah bilo da sto ak mi jos te prve dane ne dode mlijeko, da beba ne bude gladna 😄🙈🙈

jasamja
    28. Kolovoz 2020. 09:04

Mimi sretno u ponedjeljak i jedva čekamo lijepe vijesti 😊😊🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Demetria
    28. Kolovoz 2020. 09:13

mc_mouse

Tejicja nebi na tvome mjestu kupovala unaprijed. Sa dohranom je najbolje ne eksperimentirati. Nastavi sa onim iz rodilišta ako je beba prihvaćala i dobro podnosila - ukoliko postoji potreba za istom uopće.
    -

to sam i ja pročitala da moraš nastaviti s istom dohranom, a da se mijenja polako ako bude potrebe za time....
    *
    A dječje masti/kreme što oni sami smučkaju u ljekarnama?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.