Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    25. Kolovoz 2020. 09:04

Ledolina ja sam to napisala za sveki, al moja je normalna i ja valjda drukcije gledam na to jer smo mi u De i ne vidimo se cesto.
    Mozda mi je zbog toga toliko vrijedna..
    Voljela bih da se mali s njom cesce druzi i ostaje kod nje vise puta jer vidim da im je to lijepo, on ostaje na sat dva tri, al onda cijeli dan govori meni je baka dala ovo, meni je baka kupila ono, mi smo bili na igralistu, mi smo se igrali to i to.. To je meni puno vrijednije od toga da poslusa moju odluku o jednom kinderjaju prije rucka.. Normalno da ne podrzavam to al malo zazmirim na jedno oko posto to nije svaki dan, ako me u drugim stvarima postuje.
    Jako dobro znam kako je to zivjeti s nekim jer smo silom prilika u 90kvadrata zivjeli nas pet, moji, mi i sin, trazi konjske zivce i puuuno zmirenja s jedne i s druge strane. Nijedan rucak ni bejbisitanje nije vrijednije od kave s muzem u miru, to stoji..sad hodam u grudnjaku i gacama i boli me pipi hehe
    al kad nemozes u podstanare moras naci neki nacin da pregrmis to razdoblje do osamostaljenja bez da je u kuci stalno napeto
    Cestitam curkama na dobrim pregledima i veselimo se bebicama 

klupko_srece
    25. Kolovoz 2020. 09:13

Nema simptoma 😁😁😁 osim šta se super osječam ništa. Rečeno mi je da je najbitnije sada pratit pokrete bebe.  Ctg ok i to je bitno. 💙💙

25. Kolovoz 2020. 09:22

Slatke brige, još ste u kompletu 🤗
    Dobro jutro svima 👋 moj malac se ugledao u vaše od prije koji dan 🤭

Teica jesi ti to na moru s nekom curom s foruma ili...? Uživajte u brćkanju ☺🏖
    Sretno na pregledima, uživajte sa svojim bebicama 🍀💕

Vita26
    25. Kolovoz 2020. 09:30

Samomarina sretno ❤️❤️Ajme nisam bila dva dana i vec carski rezovi dogovoreni 🙏🙏🙏🙏
    Princes Mimi obavezno javi izkustva 🤗🤗za taj novi carski,cula sam da je brzi oporavak,pitala sam i ja doktora ali on laze to Moze ene koje nemaju carski prije ,tako da ja Suti i ostani kod staroga 😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    25. Kolovoz 2020. 09:33

Matea sretno 🥰🥰
    Slatke _brige 🙈🙈jos u komadu ajme 😂😂😂bebici se ne zuri 😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Skakavac
    25. Kolovoz 2020. 10:01

Dobro vam jutro :)
    Draga Mana_Mare nrka tebe k nama, javi se kad god stignes :))) Bogu hvala da je kod vas sve uredu, proc ce i ti grčiči dosadni. I na ljetnim bebama vecina mama muci muku s tim. Drzin fige da ne potraje. Lipo da ste i setnju odradili. Ja san evo jos u komadu🙄 u cetvrtak mi je termin a cini se da se nista ne miče s mista. Javin se ja svakako :D
    SamoMarina32 neka je sa sricom 🤗💞 svakako nam se javi s domovima kad budes sposobna.
    Slatke_brige bitno da je ctg ok, a malo cudo nek samo odluci kad ce van :D valjda nece potrajat 🤭🙋‍♀️

klupko_srece
    25. Kolovoz 2020. 10:20

Neda se momak. Samo da ne pretjera 💙

samomarina32
    25. Kolovoz 2020. 10:24

Hvala vam svima.. 😊javim obavezno cim malo doden sebi nakon svega. 😊

samomarina32
    25. Kolovoz 2020. 10:25

Skakavac

Dobro vam jutro :)
    Draga Mana_Mare nrka tebe k nama, javi se kad god stignes :))) Bogu hvala da je kod vas sve uredu, proc ce i ti grčiči dosadni. I na ljetnim bebama vecina mama muci muku s tim. Drzin fige da ne potraje. Lipo da ste i setnju odradili. Ja san evo jos u komadu🙄 u cetvrtak mi je termin a cini se da se nista ne miče s mista. Javin se ja svakako :D
    SamoMarina32neka je sa sricom 🤗💞 svakako nam se javi s domovima kad budes sposobna.
    Slatke_brigebitno da je ctg ok, a malo cudo nek samo odluci kad ce van :D valjda nece potrajat 🤭🙋‍♀️

Ocu ocu.. ja taman na tvioj termin iman carski 😁 al vidit cemo kad ce tvoje odlucit izac heh 

25. Kolovoz 2020. 10:46

I ja se često sjetim Unakit. Njezina situacija me baš nekak posebno dirnula. Nadam se da su uspjele isplivati iz problema i da su dobro, pa taman i da se više ne jave 😔🤞🙏🍀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.