Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea02
    25. Kolovoz 2020. 14:25

enana

Mateameni to tragikomicno, nekog sekiraju svekrve, muzevi, poslodavci…a tebe baka
    Nemoj mi zamjerit 😅 znam da stari ljudi znaju bit bas zlocesti

E vjeruj mi ne da je tragikomedija nego je neznam šta je iza toga uopće haha šta god je to je ..prelose 
    Svekar i svekrva su čudo, moji također, dečko sve pet, čak fax me ne zajebava znači ništa, što se tiče posla isto tak čeka me samo da završim  i onda taj vrag 😤

Princess Mimi
    25. Kolovoz 2020. 14:28

Mislim da je Napokon pitala za francuski carski rez. To je metoda kojom se radi manji rez nego kod običnog carskog. Trenutno ga rade dva doktora u Hrvatskoj. Grgić u Vinogradskoj i dr Pavlović na Sv duhu. 
    Oporavak bi trebao biti brži jer se ne reže toliko slojeva nego se samo odmiču kako bi lakše došli do maternice i do bebe. Radi se pod spinalnom anestezijom. 
    Vidjet ćemo, nadam se najboljem 😊🤞🏼

mara1992
    25. Kolovoz 2020. 14:28

Evo i mene sa pregleda ctg super ponovo u petak kad ću imati i pregled 😁
    Testirana sam danas na koronu i grozno je 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    25. Kolovoz 2020. 14:38

Nadaaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 volim takve objave, sve u detalje, sve sa slikama 😍😍😍😍
    Matea, opusti se, smiri se... bitno da je ctg uredu, i da je bebica uredu ❤

Hip_Hopsica
    25. Kolovoz 2020. 14:40

Mara1992 Zašto su te testirali na Coronu?
    P.S. mene počeo svrbiti donji dio trbuha... ne vidim nikakve promjene na koži samo me svrbi za poluditi... Jel ima netko iskustva sa tim?

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Napokon 2804
    25. Kolovoz 2020. 14:41

Princess Mimi

Mislim da je Napokon pitala za francuski carski rez. To je metoda kojom se radi manji rez nego kod običnog carskog. Trenutno ga rade dva doktora u Hrvatskoj. Grgić u Vinogradskoj i dr Pavlović na Sv duhu.
    Oporavak bi trebao biti brži jer se ne reže toliko slojeva nego se samo odmiču kako bi lakše došli do maternice i do bebe. Radi se pod spinalnom anestezijom.
    Vidjet ćemo, nadam se najboljem 😊🤞🏼

to uopće ne zvuci lose... znaci ocekujem izvjestaj u detalje vezano za to 😊😊😊
    .
    Mara, nije tako grozno? Vise je nelagodno... ja sam na početku toga svega kad sam trebala ostati u bolnici u DE bila testirana, tako da znam, samo su ti ovdje sve radili sa jednim stapicem, jedna strana u usta, druga u nos 🤭🙊

Napokon 2804
    25. Kolovoz 2020. 14:42

Hip_Hopsica

P.S. mene počeo svrbiti donji dio trbuha… ne vidim nikakve promjene na koži samo me svrbi za poluditi… Jel ima netko iskustva sa tim?

Kad imas pregled? Namazi si kozu i hidratiziraj ju... ako i nakon toga svrbi i dalje svakako reci doktorici da se naprave nalazi da nije koleostaza...

Matea02
    25. Kolovoz 2020. 14:48

Hip_Hopsica

P.S. mene počeo svrbiti donji dio trbuha… ne vidim nikakve promjene na koži samo me svrbi za poluditi… Jel ima netko iskustva sa tim?

Ako ti se proširi di još odi doktoru, meni je u 15tom tjednu tak bilo, svrbilo i onda dalje otišlo, ugl hormoni ..mazi si kremicama hidratantnim i to ne nekim jakim, Dove ili neko ulje od ruže (osobna preporuka). A možda ti se samo i koža rasteže 🙂 e ili si uzmi ako možeš u ljekarnoj beloderm u belobazi 20% (60% na recept je)  to je isto super meni je u početku jako pomoglo, tri četiri dana tim pa kremicama ako ti se ne smiri 

Princess Mimi
    25. Kolovoz 2020. 14:54

Mara zašto grozno? Boli? Ja u četvrtak idem, sad me malo strah 😂😂

keksic
    25. Kolovoz 2020. 15:02

Banana i Mana Mare, super da se javite. Baš je lijepo čuti kako to kod vas ide. Nadam se da će grčići ubrzo proći 😊
    Nada, super mi je komplet. Baš su mi takve kapice osobito slatke
    Matea, apsolutno te kužim 😂. Volim svoju baku, ali ona me najviše naživcira s pitanjima oko trudnoće. Općenito, kad pogledam sve te simptome i tegobe kroz koje sam prošla i prolazim u trudnoći, komentari drugih me daleko više smetaju od svega toga 😂. Nek ja imam žgaravicu, ali moram li baš svačije fiks ideje poslušati?

Tješim se time da ću se nakon poroda i ja malo unormaliti pa će me ljudska glupost manje smetati 😁. 
    *
    Cure s ugovorenim carskim, super da će i tom čekanju uskoro doći kraj. Sad će baš krenuti navala beba 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.