Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    25. Kolovoz 2020. 10:47

samomarina32

Skakavac

Dobro vam jutro :)
    Draga Mana_Mare nrka tebe k nama, javi se kad god stignes :))) Bogu hvala da je kod vas sve uredu, proc ce i ti grčiči dosadni. I na ljetnim bebama vecina mama muci muku s tim. Drzin fige da ne potraje. Lipo da ste i setnju odradili. Ja san evo jos u komadu🙄 u cetvrtak mi je termin a cini se da se nista ne miče s mista. Javin se ja svakako :D
    SamoMarina32neka je sa sricom 🤗💞 svakako nam se javi s domovima kad budes sposobna.
    Slatke_brigebitno da je ctg ok, a malo cudo nek samo odluci kad ce van :D valjda nece potrajat 🤭🙋‍♀️

Ocu ocu.. ja taman na tvioj termin iman carski 😁 al vidit cemo kad ce tvoje odlucit izac heh

🤭🤗🙋‍♀️

mc_mouse
    25. Kolovoz 2020. 11:16

Bokić, već sam Premorena 😩
    Sad se ne dižem do 12.30h pa hranim maloga i mjesim
    Hamburger peciva 😂
    Sutra ujutro pregled u dnevnoj bolnici, bas sam sva na iglama.  
    Danas se trebam pokositi, a nisu mi ni dlake kak spada narasle od prošlog tjedna pa ću samo reakciju dobiti. Joooj 🙁

Talija
    25. Kolovoz 2020. 11:29

Mc_mouse, ja sam se jucer tako umorila u depiliranju prije pregleda 🙄 bas me to iscrpilo. Nis ne vidim, na pamet, pa malo ogledalo koje mi vise smetalo nek pomoglo 🙈
    *
    Uglavnom, ctg je bio uredan. Otvorena za jedan prst rekla doktorica... uzv dobar. Beba procijenjena na 3230g... nisam sigurna koliko je to dobro jer imam osjecaj da je zurila a svaki mm tu dosta mijenja gramazu, ali ne bitno. Mozda je i istina jer sam se dosta zaokruzila u samo tjedan dana ☺️
    Novi ctg opet za tjedan dana..
    Sretno svima na pregledima i trudnicama u terminu!

Tejic
    25. Kolovoz 2020. 11:31

Gotov pregled. Sve je u redu, ctg super  🙂 kaze doktor da oni pustaju do 41+3  da tijelo prirodno odradi svoje, a ako se do tada nesto ne pokrene onda se dogovara daljnji postupak. Znaci imam jos ravnih 3 tj 😀 bitno je pratiti da se beba krece, dal pocinje curiti plodna voda ili krecu trudovi. Kod nas je sve mirno tak da cekamo sljedeci tjedan opet ctg i pregled 🙂
    Mc_mouse ja sam svoju kosnju ostavila za onaj dan kad cu morati na porod 😀🙈🙈 inace mi u tjedan dana ne stigne toliko izrasti pa si samo iziritiram kozu i sve me onda svrbi i pece.

Marta14
    25. Kolovoz 2020. 11:45

Super za preglede! Zavidim vam na momente ali prode 😅Kod mene ce biti iznenadenje, nit znam koliko sam i da li sam otvorena, nis ista drugo....

Da li pije koja od vas malinu? Meni je to bas fino, ja bi vise od jedne salice a tu je bio neki raspored 1x dnevno.. Pa da vidim ako koja pije vise 😅

Tejic
    25. Kolovoz 2020. 12:21

Marta14

Super za preglede! Zavidim vam na momente ali prode 😅Kod mene ce biti iznenadenje, nit znam koliko sam i da li sam otvorena, nis ista drugo….
    .
    Da li pije koja od vas malinu? Meni je to bas fino, ja bi vise od jedne salice a tu je bio neki raspored 1x dnevno.. Pa da vidim ako koja pije vise 😅

Marta jel to pijes samoinicijativno il si razgovarala s ginekologom? Ja sam svog pitala al kaze da on ne zna za taj caj odnosno nema praksu to preporucivati svojim pacijenticama  jer ne zna nist o tome 🤔
    Ja bi ga htjela poceti piti iako znam da se pocinje i puno ranije nego kaj sam ja sad.

25. Kolovoz 2020. 12:23

Hej hej svima. 
    Prvo puno pozdrava i sto manje briga svima. 
    Mislila sam da sam prije 2 dana ostavila komentar, al sad ga ne nalazim (il sam skroz izgorila) xD
    Ugl. Curke u terminima i s dogovorenim carskim - sretno!!! :)
    Curke na mirovanju pazite na se :)
    Svima zelim sto manje beiga i tegoba. 
    Mamama i bebama saljemo puno pusa - ste svi ok?

Mi smo super (kucam u drvo), mene jos boli rez, pomalo ide na bolje, ali sam na postedi od svega, samo brinem o sebi i bebi, bebac je mrak :) spava, uziva, papa i kaka... :)
    Tata je takoder super, polako se opusta i mazi nas i pazi. ❤️

Svekrve - drzte se! Vjerujem da vam nije lako! Moja ima svojih mana (puno), lupa gluposti, al vise lupa nego sto djeluje, tak da ok, a oko bebe sam neke stvari vec rekla tijekom trudnoce tak da bumo vidli...
    .
    Cmok svima :) 

Dinosaurus
    25. Kolovoz 2020. 12:37

Hej cure, 
    Evo i nas s pregleda. Ctg super, uzv sve uredno, bebolina procijenjena na oko 3100g. Ja otvorena za prst. Kaze gin da je to sve ok i smim se i kupat i sve normalno. Ako i krene porod sad da je sve ok ali kao bilo bi super jos do sljedeceg pregleda (za 2 tjedna) ostat u jednom komadu 😊
    Cestitke ostalima curama na urednim pregledima!
    Bananice drago mi je da ste dobro i da sve lipo ide. Nadam se da uzivate 💕
    Skakavac, mana mare i slonic ajde vise, cekamo 🤩😉

Marta14
    25. Kolovoz 2020. 12:40

Tejic Ne vjerujem da nesto pomaze sto se poroda tice ali zdrav je i bogat svacime pa ne skodi popiti. I kasnije se preporuca kad se uspostavi ok dojenje.
    Nisam ja nista pitala svoju, vidis da ni na kontrole ne moram ic, sta bi tek za caj rekla 😅
    Napokon, Ninche oce se vasi testirat na koronu kad dodu iz Hr?
    Dinosaurus super za pregled 👌😊

nada23
    25. Kolovoz 2020. 12:42

Princess Mimi I Samomarina- još malo i već ćete držati bebice u rukama. 🥰 slatkebrige i ostale cure u terminima- samo čekamo da nas iznenadite ! 🤗 Sretno svima i da sve prođe najbolje što može! 😊
    ....
    Banana- samo uživajte sa svojim Davidom. 😍😍😍 Bitno da se pomalo oporavljaš, ali vjerujem da je to sve ništa kada imaš svoje malo zlato kraj sebe. ❤️
    ....
    Ledolina- čine mi se dobre Tommee Tippee vreće za spavanje. Mislim da su ove od 2.5 TOG za zimu. Jedino bi bilo bolje da su od 0-6 mj, a ne do 4.mj. Imaju ih HM i Ethereal, ali možda bude više zimskog izbora na jesen. 🤷‍♀️ Trebale bi imati barem po 2 po veličini... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.