Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samomarina32
    24. Kolovoz 2020. 23:28

Jel se ko od vas friskih mama testira na koronu prije nego je mora u bolnicu? Veceras sam bila na pregled i dogovoren mi je carski za ovaj tjedan vec iako san u terminu 6.9 😊 😁  al da se moram sutra ic testirat na koronu ujutro..zna li kl oce li radit problem  na higijenskom ako ja naknadno donesen uputnicu 🤔 jer bi se tribala ic testirat ujutro a moran uzet uputnicu od odabranog gin.koji radi popodne sutra 🙈🙈 mislin zvat cu ih ja na zavod svakako ujutro odma al eto tila san i tu vidit ako ko sta zna 😊 i vi koje ste se testirale,kakav je to test uopce? 😄

Princess Mimi
    24. Kolovoz 2020. 23:42

Evo i nas s pregleda. Dogovoreni carski je u ponedjeljak, 31.8. Radit će mi francuski rez na Sv duhu.
    U petak me zaprimaju u bolnicu, a u četvrtak moram napraviti test na koronu.
    Bebač je super, ima oko 3500 g ☺️

samomarina32
    24. Kolovoz 2020. 23:47

Princess Mimi

Evo i nas s pregleda. Dogovoreni carski je u ponedjeljak, 31.8. Radit će mi francuski rez na Sv duhu.
    U petak me zaprimaju u bolnicu, a u četvrtak moram napraviti test na koronu.
    Bebač je super, ima oko 3500 g ☺️

Jos malo znaci... 😊 ja vec sutra moran ga napravit 🙈 al san u problemu malom..valjda ce me razumit one sa zavoda 🤔🤔

Napokon 2804
    25. Kolovoz 2020. 00:01

Test za koronu vam je takav da vam uzmu bris grla i nosa, i onda idete kuci cekato rezultate... nista nije strašno,  rezultati su kroz 24 sata... mislim da vam nece nitko praviti probleme oko toga uputnica i slicno, u krajnjem slucaju zakasljite se...
    .
    Za moju sveki vrijedi ona ti samo budi dovoljno daleko 🤣🤣
    .
    Znaci ovaj tjedan nam stizu nove bebiceeee 😍😍😍😍😍😍😍😍

samomarina32
    25. Kolovoz 2020. 00:05

Mana_Mare

Vecer cure.
    Da se i mi malo javimo. U nas je sve ok, cura napreduje, jedino imamo borbu jos sa grcevima, na dane ih ima na dane su skroz slabi, nadam se da ce tako i ostat.
    Prije dva dana smo odradili i prvu setnjicu ❤️ Cura naravno prespavala.
    .
    Na temu svekrve i mame neman puno sto pisat. Mama dode svaki dan jer smo se tako dogovorili, al ne dosaduje, svekrva isto navrati ali sve normalno, ne misa se u nista, tipa da sad pametuje ovo ovako moramo ili onako. Od pocetka imamo dobar odnos, ne upada bezveze, dode ako nesto treba i tako mi kod nje.
    .
    Potkosulje za dojilje, sad neznam koja je pisala da je uzela u HM, zanima me kakve su.🤔
    Cula sam da su iz lidla odlicne. Al dok opet to dode u lidl nece mi trebat vise 😂😂
    Ja sam u lidl pred ljeto kupila jedan grudnjak za dojilje, i sad mi zao da nisam jos jedan uzela, meni je odlican.
    .
    Test na koronu prije poroda, evo stvarno neznam, meni to nije tribalo. Na ulazu u rodiliste su mi mirili temperaturu i morala sam neki formular potpisat i to je to.
    .
    Ajmo cure u terminima kakvo je ovo zatisje 🤷
    Ja sve nekako mislim da ce se Skakavac javit iz rodilista 🤗
    .
    Sve u svemu, sretno vam svima!!

Jesi ti ono bila na carski isto ili san te s nekim pomisala ne znam 🤔🤔 koliko se sad dana nakon carakog stoji u bolnici 🤔 nesto san cula ka 4 dana navodno da je bilo kad je bila karantena al sad ne znam

samomarina32
    25. Kolovoz 2020. 00:07

Napokon 2804

Test za koronu vam je takav da vam uzmu bris grla i nosa, i onda idete kuci cekato rezultate… nista nije strašno, rezultati su kroz 24 sata… mislim da vam nece nitko praviti probleme oko toga uputnica i slicno, u krajnjem slucaju zakasljite se…
    .
    .

Vec u cetvrtak ako bude sve po planu..u sridu san vec u bolnici 😁

Napokon 2804
    25. Kolovoz 2020. 00:24

samomarina32

Napokon 2804

Test za koronu vam je takav da vam uzmu bris grla i nosa, i onda idete kuci cekato rezultate… nista nije strašno, rezultati su kroz 24 sata… mislim da vam nece nitko praviti probleme oko toga uputnica i slicno, u krajnjem slucaju zakasljite se…
    .
    .

Jedva cekaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

samomarina32
    25. Kolovoz 2020. 00:32

Mana_Mare

samomarina32

Mana_Mare

Vecer cure.
    Da se i mi malo javimo. U nas je sve ok, cura napreduje, jedino imamo borbu jos sa grcevima, na dane ih ima na dane su skroz slabi, nadam se da ce tako i ostat.
    Prije dva dana smo odradili i prvu setnjicu ❤️ Cura naravno prespavala.
    .
    Na temu svekrve i mame neman puno sto pisat. Mama dode svaki dan jer smo se tako dogovorili, al ne dosaduje, svekrva isto navrati ali sve normalno, ne misa se u nista, tipa da sad pametuje ovo ovako moramo ili onako. Od pocetka imamo dobar odnos, ne upada bezveze, dode ako nesto treba i tako mi kod nje.
    .
    Potkosulje za dojilje, sad neznam koja je pisala da je uzela u HM, zanima me kakve su.🤔
    Cula sam da su iz lidla odlicne. Al dok opet to dode u lidl nece mi trebat vise 😂😂
    Ja sam u lidl pred ljeto kupila jedan grudnjak za dojilje, i sad mi zao da nisam jos jedan uzela, meni je odlican.
    .
    Test na koronu prije poroda, evo stvarno neznam, meni to nije tribalo. Na ulazu u rodiliste su mi mirili temperaturu i morala sam neki formular potpisat i to je to.
    .
    Ajmo cure u terminima kakvo je ovo zatisje 🤷
    Ja sve nekako mislim da ce se Skakavac javit iz rodilista 🤗
    .
    Sve u svemu, sretno vam svima!!

Jesi ti ono bila na carski isto ili san te s nekim pomisala ne znam 🤔🤔 koliko se sad dana nakon carakog stoji u bolnici 🤔 nesto san cula ka 4 dana navodno da je bilo kad je bila karantena al sad ne znam

Nisam ja bila na carski.
    Imala prirodni porod, i stala 3 dana ka i uvik kako se stoji. Iako su nakon prirodnog poroda pustali doma nakon 2 dana kad je tek krenula korona.
    Prijateljica mi rodila na carski krajem lipnja i stala je 6 dana. A kakva je sad trenutno situacija neznam. 🤷

Aha..ma nema veze kako buse bit ce.samo me zanimalo.😊 jer nisam jos ni otisla a vec ce mi falit i muz a i curica moja prva..ko ce bez njih toliko izdrzat 😁 🙈

samomarina32
    25. Kolovoz 2020. 00:34

Napokon 2804

samomarina32

Napokon 2804

.
    .

Jedva cekaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

A tek ja.. 😁i docekala san napokon 😊 samo sta san sad toliko i uzbudena da spavat ne mogu 😄

Napokon 2804
    25. Kolovoz 2020. 00:38

samomarina32

Napokon 2804

samomarina32

Napokon 2804

.
    .

Jedva cekaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

A tek ja.. 😁i docekala san napokon 😊 samo sta san sad toliko i uzbudena da spavat ne mogu 😄

Mogu misliti, ja ne znam da li mi je gore da znam datum kad cu tocno roditi ili ovako kad ne znam pa na sve zivo brecam i reagiram 🤣
    Vjerojatno si napisala vec, ali sam zaboravila, zbog cega ides na dogovoreni carski?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.