Test za koronu vam je takav da vam uzmu bris grla i nosa, i onda idete kuci cekato rezultate… nista nije strašno, rezultati su kroz 24 sata… mislim da vam nece nitko praviti probleme oko toga uputnica i slicno, u krajnjem slucaju zakasljite se…
.
Za moju sveki vrijedi ona ti samo budi dovoljno daleko 🤣🤣
.
Znaci ovaj tjedan nam stizu nove bebiceeee 😍😍😍😍😍😍😍😍
Vec u cetvrtak ako bude sve po planu..u sridu san vec u bolnici 😁
Jedva cekaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A tek ja.. 😁i docekala san napokon 😊 samo sta san sad toliko i uzbudena da spavat ne mogu 😄
Mogu misliti, ja ne znam da li mi je gore da znam datum kad cu tocno roditi ili ovako kad ne znam pa na sve zivo brecam i reagiram 🤣
Vjerojatno si napisala vec, ali sam zaboravila, zbog cega ides na dogovoreni carski?
A evo ja nisan uopce mislila da ce mi to rec veceras jer mi je zadnji put reka da s obzirom na tezinu njenu da zasad nema potrebe za carskim..a eto veceras druga prica 😁 a meni je i laknilo jer mi se neda prolazot ono sve sta san prosla na prvom porodu i zato san ja njega to molila svako malo..al mi nista nije reka do veceras kao sve vidit cemo. I da ce mirit njenu tezinu i sve do kraja jer san ja prvi carski imala hitni a od njega nije proslo ni 2 godine jos i onda san citala kao da bi ukoliko iden na prirodni iza toga moglo se desit da dode do rupture maternice i tako to..zbog cega je on i reka da moramo pratit tezinu jer kao postoji neka granica u kg bebe do koje mos ic na prirodni nakon carskog..al se ipak odlucia na carski ka da ce mi to napravit...ne znan sad ni tezinu njenu od cile strke i iznenadenosti nisan ni.pitala 😁
Test za koronu vam je takav da vam uzmu bris grla i nosa, i onda idete kuci cekato rezultate… nista nije strašno, rezultati su kroz 24 sata… mislim da vam nece nitko praviti probleme oko toga uputnica i slicno, u krajnjem slucaju zakasljite se…
.
.
Jedva cekaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A tek ja.. 😁i docekala san napokon 😊 samo sta san sad toliko i uzbudena da spavat ne mogu 😄
Mogu misliti, ja ne znam da li mi je gore da znam datum kad cu tocno roditi ili ovako kad ne znam pa na sve zivo brecam i reagiram 🤣
Vjerojatno si napisala vec, ali sam zaboravila, zbog cega ides na dogovoreni carski?
A evo ja nisan uopce mislila da ce mi to rec veceras jer mi je zadnji put reka da s obzirom na tezinu njenu da zasad nema potrebe za carskim..a eto veceras druga prica 😁 a meni je i laknilo jer mi se neda prolazot ono sve sta san prosla na prvom porodu i zato san ja njega to molila svako malo..al mi nista nije reka do veceras kao sve vidit cemo. I da ce mirit njenu tezinu i sve do kraja jer san ja prvi carski imala hitni a od njega nije proslo ni 2 godine jos i onda san citala kao da bi ukoliko iden na prirodni iza toga moglo se desit da dode do rupture maternice i tako to..zbog cega je on i reka da moramo pratit tezinu jer kao postoji neka granica u kg bebe do koje mos ic na prirodni nakon carskog..al se ipak odlucia na carski ka da ce mi to napravit…ne znan sad ni tezinu njenu od cile strke i iznenadenosti nisan ni.pitala 😁
Bitno da je taj carski za tvoju i bebinu dobrobit, znas sta te ceka, a neces se namuciti prije toga, a uskoro ces imat svoje zlato u narucju 🥰
.
.
Jedva cekaaaaaam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A evo ja nisan uopce mislila da ce mi to rec veceras jer mi je zadnji put reka da s obzirom na tezinu njenu da zasad nema potrebe za carskim..a eto veceras druga prica 😁 a meni je i laknilo jer mi se neda prolazot ono sve sta san prosla na prvom porodu i zato san ja njega to molila svako malo..al mi nista nije reka do veceras kao sve vidit cemo. I da ce mirit njenu tezinu i sve do kraja jer san ja prvi carski imala hitni a od njega nije proslo ni 2 godine jos i onda san citala kao da bi ukoliko iden na prirodni iza toga moglo se desit da dode do rupture maternice i tako to..zbog cega je on i reka da moramo pratit tezinu jer kao postoji neka granica u kg bebe do koje mos ic na prirodni nakon carskog..al se ipak odlucia na carski ka da ce mi to napravit…ne znan sad ni tezinu njenu od cile strke i iznenadenosti nisan ni.pitala 😁
Bitno da je taj carski za tvoju i bebinu dobrobit, znas sta te ceka, a neces se namuciti prije toga, a uskoro ces imat svoje zlato u narucju 🥰
Da upravo tako 😊 jedva je cekan vidit vise...pogotovo jer i kroz cilu trudnocu nisan uspila nijednom ni na 3D nista vidit a kamoli ikako drugacije...al najbitnije je da je ona dobro 😊 sutra vec imam onda jos masu stvari za obavit i spremit pa mi je bolje da probam.zaspat 😁 al javim se ja jos ako ne sutra onda iz bolnice vim stignem kako je sve proslo 😁
Samo marina sretno 🤞🏼😊 javi nam se s dojmovima kad stignes! Meni su rekli nakon tri dana da idemo doma. Ne znam dal' zbog francuskog ili korone ali meni odgovara što prije, naravno ako je samnom i bebom sve u redu, a vjerujem da će biti 🙏🏼❤️
Samo marina sretno 🤞🏼😊 javi nam se s dojmovima kad stignes! Meni su rekli nakon tri dana da idemo doma. Ne znam dal' zbog francuskog ili korone ali meni odgovara što prije, naravno ako je samnom i bebom sve u redu, a vjerujem da će biti 🙏🏼❤️
Kakav je to francuski?
Slatka iščekivanja do kraja ovog mjeseca/tjedna….sretno cure
Slatke_brige 22.8.Dečko💙ČK
Slonić12 24.8.Curica💜 Petrova
Skakavac 27.8.🌞ST
Mabel 28.8.Curica💜
Celaena 28.8.Dečko💙Merkur
LUX 30.8.Curica💜
I još cure koje imaju dogovor za carski.
U kojem tjednu ste vi "terminuše" spremile torbu? Mi danas punimo 34 tjedan i nekako sam ležerna s time, kao ima vremena pomalo
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Samo marina, u kojem si tjednu?
Ja evo odspavala uru ipo i opet budna 🙈😁 vita ja san ti sad u 38.tjednu taman od jucer..38+2 je danas
Ja evo odspavala uru ipo i opet budna 🙈😁 vita ja san ti sad u 38.tjednu taman od jucer..38+2 je danas
Nisam ni ja puno bolja sa spavanjem, razmišljam o tome kako bi isla ribati wc i kupatilo, a ne smijem rondat prije 7
Nisam ni ja puno bolja sa spavanjem, razmišljam o tome kako bi isla ribati wc i kupatilo, a ne smijem rondat prije 7
Ja evo sidin na krevetu kraj male dok spava i buljin u mobitel 😁 a ona ce produzit sa spavanjem i danas sigurno hah..samo nek ona spava kad moze 😊 i jos cekan 8 uri da mogu zvat higijenski
Sortiraj odgovore
Najstariji