Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    24. Kolovoz 2020. 20:30

Banana i Butterfly kako ste nam vi? Kako napreduju vaše bebice? 💙❤️ 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

nada23
    24. Kolovoz 2020. 20:41

Mjesečina i Matea slatke su vam bušice a i maca također 😍
    ...
    Sanja hvala na info za Muller poklon i popust. Taman će i to dobro doći. 😊
    ...
    Grudnjaci- skoro sam naručila 2 iz HM-a, ali sam odustala jer još ne znam koju ću veličinu nositi kad rodim, tako da ću to naknadno. Upravo sam i ja naručila 2 potkošulje za 20 EUR. To će dobro doći za bolnicu I za početak. 
    ...
    Vreća za spavanje- nakon dugo razmišljanja odlučila sam se ipak za vreću za spavanje umjesto popluna i prekrivača. Ima li koja od vas iskustva s vrećama? Ne znam koju točno naručiti...Koliko trebaju biti tople i koje veličine? Da li se mogu odmah početi koristiti čim se beba rodi? Na nekim stranicama piše da su cjelogodišnje,zimske ili za dob od 0-3 mj / 0-6 mj ili su samo navedene dužine... 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

NikPik
    24. Kolovoz 2020. 20:48

Što se tiče svekrve, ja sam friška u braku iako smo zajedno već 9 godina i oduvijek imam ok odnos s njegovom mamom. U puno toga nam se stavovi i razmišljanja razlikuju i sto puta bi joj svašta rekla ali radije prešutim jer ne volim napete odnose i to me  jako uznemirava. Kad mi kaže ili savjetuje nešto što nije po mom "standardu", kažem: aha, da, da, tako je, i onda opet po svome 😂 Mi imamo tu sreću da smo u drugom gradu i da živimo sami, ali dovoljno blizu i mojih i njegovih da znam da će moći uživati s unukom i biti dio njegova odrastanja, što smatram baš važnim aspektom u formiranju ličnosti. Meni su isto najdraže uspomene iz djetinjstva odlasci k baki i dedi, igranje s njima, dobivanje "zabranjene" hrane i sve što s bakama i dedama ide u kompletu i želim da takve uspomene ima i moje dijete premda već sad znam da će mu dozvoljavati sve što ja nikada ne bi 😂 Sve ima svoje čari 🙂

Halila
    24. Kolovoz 2020. 21:44

Ninche, potpisujem svaku riječ.

Mi živimo sami i dobro se slažemo i s mojom i s njegovom mamom. Moja mama će mi uskočit kad god zatrebam, a sveki dođe na kavu pa malo počuva i ne miješa se i ne pametuje mi. Tako da se ne mogu požaliti na nju. Bilo je tu situacija kad je moja kćer bila beba koje su mi zasmetale, kao kad joj je npr sa 6 mjeseci starosti dala da poliže čokoladu s kolača, nisam bila sretna, al sad baš da sam eksplodirala na nju, nisam. Nekad je sve to skupa s djecom bilo puno opuštenije i oni se drže toga kako su oni svoju djecu hranili prije 30-ak godina, ne vide nedostatke u tome, nisu u toku i ne uzimam im to za zlo. Ako od bilo koga očekujem razumijevanje, trudim se i ja prema toj osobi prva postupati s poštenjem i razumijevanjem, koliko god se možda razilazili u stavovima. Ako je u pitanju zajednički život, mislim da jedino takav pristup može pomoći, a ne odmah u napad. Druga stvar je ako su ljudi nerazumni, no nadam se da vecina ipak nije. 

Marta14
    24. Kolovoz 2020. 21:47

Slazem se sa vama za svekrve 👌
    Onka imas kakve bolove? 😅

24. Kolovoz 2020. 21:59

Marta danas hvala Bogu ne ali ovih dana ajme od menstrualnih do neke slabosti grozne . Iscjedak onaj mokri s bijelim ili samo vodeni ma ludaa sam vec 😅

Ledolina
    24. Kolovoz 2020. 22:12

Sve stoji što ste napisale za svekrve, ali ako su osobe razumne. Ako nisu, možeš se ti postaviti na glavu pa i dalje ne vrijedi... A mi koje nemamo baš dobar odnos, da smo možda koji put skočile na prvu, ne bi nam bilo tak kak je... Ja sam uvijek šutila, što iz poštovanja, što jer sam takva i prije bi svojoj mami nešto prigovorila, pa bi mi kasnije bilo žao, nego svekrvi... Postoje stvari koje su nama  u odgoju bitne i ako netko, u ovom slučaju baka/svekrva svjesno ne poštuje autoritet nas kao roditelja, onda o čemu više trebamo razgovarati. Znači, ja trebam imati razumijevanja za nju i njene gluposti, a ona ne može poštovati tri stvari, a koje nisu davanje čokolade prije ručka i sl. Ali dosta o svekrvama, nismo svi isti i svatko na svoj način doživljava odnos s drugima. Ja volim privatnost, koliko ju mogu imati, volim piti kavu sama i sl. A opet netko drugi bi bio presretan da može živjeti u zajednici i da mu svekrva svaki dan kuha ili čuva djecu. 🙂
    Vreće za spavanje - i ja gledam, pa sam baš naišla na bazzar.hr, od tommee tippee, na akciji su.. Pa me zanima jel netko ima ili zna kakve su 

Demetria
    24. Kolovoz 2020. 22:13

želja

Mogla bi pogledati u Lc waikikia,ipak je tamo jeftinije. Znači zadovoljna si s tim majicama?

Za sada jesam a što će biti kad se bebica rodi ne znam :))

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Halila
    24. Kolovoz 2020. 22:31

Ledolina

Sve stoji što ste napisale za svekrve, ali ako su osobe razumne. Ako nisu, možeš se ti postaviti na glavu pa i dalje ne vrijedi… A mi koje nemamo baš dobar odnos, da smo možda koji put skočile na prvu, ne bi nam bilo tak kak je… Ja sam uvijek šutila, što iz poštovanja, što jer sam takva i prije bi svojoj mami nešto prigovorila, pa bi mi kasnije bilo žao, nego svekrvi… Postoje stvari koje su nama u odgoju bitne i ako netko, u ovom slučaju baka/svekrva svjesno ne poštuje autoritet nas kao roditelja, onda o čemu više trebamo razgovarati. Znači, ja trebam imati razumijevanja za nju i njene gluposti, a ona ne može poštovati tri stvari, a koje nisu davanje čokolade prije ručka i sl. Ali dosta o svekrvama, nismo svi isti i svatko na svoj način doživljava odnos s drugima. Ja volim privatnost, koliko ju mogu imati, volim piti kavu sama i sl. A opet netko drugi bi bio presretan da može živjeti u zajednici i da mu svekrva svaki dan kuha ili čuva djecu. 🙂
    Vreće za spavanje - i ja gledam, pa sam baš naišla na bazzar.hr, od tommee tippee, na akciji su.. Pa me zanima jel netko ima ili zna kakve su

Ma naravno, ne treba dozvoliti da te bilo tko gazi. Mislila sam na ove, recimo, manje bitne stvari koje nisu vrijedne dizanja panike i započinjanja svađe. No lako meni pričat kad imam normalnu svekrvu. 😁

Ledolina
    24. Kolovoz 2020. 22:59

Nemaš pojma koliko si sretna 😀 ali  mislim kad se jednom odselimo, da će odnosi bit drugačiji... nije valjda uzalud ona kako kažu: što se manje vidimo, to se više volimo 😁😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.