Evo ako nekome bude koristilo, "chiarin tanjuric" na instagramu prodaje svoj krevetic i kolica za super cijenu, saljem screenshot storija
https://ibb.co/vL7ypzM
Pozdrav, žene, msjke, kraljice!
Pošto je kod mene na red došlanabavka kolica i jajeta molim vas da mi napišete koje jaje ste kupile i one koje su upućene, nekoliko onih sa boljim ocjenama. Ja sam zastarjela mama pa molim pomoć vas modernih 🤭😖
u Babycentru na akciji Balios S za 4600 kn 3u1, a uz Joolz Hub dobivate Cocoon gratis.
Mi smo kupili cybex balios s 2u1(košara i sportsko) i jaje cybex cloud z i size.
Sutra idem kupiti adaptere premda mislim da mi uopće neće trebati
Ja sam si po preporuci s foruma zapisala ovo:
Cybex Aton M
Cybex Cloud Z (do 18 mj/13kg/87cm) koji smo i kupili
Maxi cosi cabriofix
Maxi cosi pebble +
I još ovo:
gledati da je jaje 0+ kategorije
Do 13kg i/ili 15-18 mj i/ili preko 80cm do max 87
*
Hvala na savjetima za hemić i otečenost.
Za svekrvu nemam šta pisati, bilo je još večeras par situacija....Preživjeti ću....
*
Pusa našim mamama i bebama
Slatke brige ❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
a sad idem pojest teglu nutele da se smirim
Slažem se s tobom... a pogotovo oko tegle nutelle 😄
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pošto je kod mene na red došlanabavka kolica i jajeta molim vas da mi napišete koje jaje ste kupile i one koje su upućene, nekoliko onih sa boljim ocjenama. Ja sam zastarjela mama pa molim pomoć vas modernih 🤭😖
u Babycentru na akciji Balios S za 4600 kn 3u1, a uz Joolz Hub dobivate Cocoon gratis.
Mi smo kupili cybex balios s 2u1(košara i sportsko) i jaje cybex cloud z i size.
Cybex Aton M
Maxi cosi cabriofix
Maxi cosi pebble +
I još ovo:
*
Za svekrvu nemam šta pisati, bilo je još večeras par situacija….Preživjeti ću….
*
Slatke brige ❤️
Sta sad filozofira? Ignoriraj ju na veliko, nek se muz nateže sa njom.
Cybex Aton M
Maxi cosi cabriofix
Maxi cosi pebble +
I još ovo:
*
Za svekrvu nemam šta pisati, bilo je još večeras par situacija….Preživjeti ću….
*
Slatke brige ❤️
Sta sad filozofira? Ignoriraj ju na veliko, nek se muz nateže sa njom.
Pomogla je Nutella :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria, prekrasna si trudnica i haljina je jako lijepa 😊
Slažem se sa apsolutno svime što je Napokon napisala. Samo što je ponekad teško tako izravno reci, pogotovo ako nisi taj tip.
Tejic, imaš kakvih simptoma, priprema? Kod mene ništa, samo mi se čini da sluzni čep lagano odlazi već neko vrijeme. Jer mi povremeno zna biti kao gusta žuta sluz na dnevnom ulošku. Ne stalno ali primjećujem.
Ostale cure koje čekate i koje ste u terminu, sretno 🤞🏼☺️
Princess Mimi svaki dan pomno osluskujem i promatram da ce nesto krenuti al evo nista.😄 Sve je mirno i super osim povremenih pritisaka dolje dok se beba proteze. Imam lagani iscjedak, i pomislila sam vec dal je mozda sluzni cep, al mislim da je to obican iscjedak posto je bijeli- prozirni. U utorak imam opet pregled u bolnici pa cemo vidjeti kakvo je stanje 😊
Ak me sijecanje dobro sluzi ti si isto spominjala da bi trebala na carski? Dal se zna kakav plan i kad bi trebala ili cekas da samo krene?
Demetria, prekrasna si trudnica i haljina je jako lijepa 😊
Slažem se sa apsolutno svime što je Napokon napisala. Samo što je ponekad teško tako izravno reci, pogotovo ako nisi taj tip.
Tejic, imaš kakvih simptoma, priprema? Kod mene ništa, samo mi se čini da sluzni čep lagano odlazi već neko vrijeme. Jer mi povremeno zna biti kao gusta žuta sluz na dnevnom ulošku. Ne stalno ali primjećujem.
Ostale cure koje čekate i koje ste u terminu, sretno 🤞🏼☺️Princess Mimi svaki dan pomno osluskujem i promatram da ce nesto krenuti al evo nista.😄 Sve je mirno i super osim povremenih pritisaka dolje dok se beba proteze. Imam lagani iscjedak, i pomislila sam vec dal je mozda sluzni cep, al mislim da je to obican iscjedak posto je bijeli- prozirni. U utorak imam opet pregled u bolnici pa cemo vidjeti kakvo je stanje 😊
Ak me sijecanje dobro sluzi ti si isto spominjala da bi trebala na carski? Dal se zna kakav plan i kad bi trebala ili cekas da samo krene?
Da, ako je proziran onda nije sluzni... A nisam ni ja za ovaj svoj sigurna ali po opisu nekako nema kaj drugo biti 🙈
Ja sutra imam pregled i dogovor za termin koji bi trebao biti već ovaj tjedan. Hvata me lagano trema, ali mislim da će biti još jača kad saznam datum 😄
Demetria, jako si lijepa, izgledaš mi ko prava grčka božica
Kod hemića bih preporučila kantarion, namoči vaticu i stavi preko. Osim ako imaš nisko željezo, onda možda bolje ne, jer kantarion dodatno može sniziti željezo u organizmu (kao i smanjiti djelovanje nekih lijek a) ... Meni je pomoglo, ja volim kantarion
Ohh evo i mene probudila se zgaravica me ulovilaa . Sto se tice hemića ja sam svoj valjda prva od svih vas dobila i jos uvijek ga imam... toliko je mali ali ono doboljno da ja znam da ga imam i da me zivcira. Mazala sa hemopropinom ali nista.
Cure neznam kak vi al mene zadnjih tjedan dana predvecer lovi neka slabost ruke kao da mi samo padaju u glavi ko da se trijeznim pa neka vrtoglavica povremena. Uzas na proslom pregledu mi bio nizak tlak uz to sam i slabokrvna ko zna sta je.🤔
Jutro žene 😴😴😴 danas pregled držite fige da se nešto počelo dešavati 🤞🤞🤞🙈🙈💙💙💙💙👶👶👶👶 Sretno svima danas 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji