Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    24. Kolovoz 2020. 06:14

Hvala na komplimentima, haljinu sam šivala i baš sam zadovoljna.
    Mislim da bi probati s hladnim oblozima. Ne smeta me niti ista nego mi je dosta teško sad trenutno ustajanje i sjedanje, sve moram s boka i na bok.
    Baš me zanima što nam donosi ovaj tjedan, koliko novih bebica 
    Sretno svima na pregledima, bebicama i mamama želim lijep napredak i svu sreću ovog svijeta 😍🥰
    Curama na mirovanju/u bolnici šaljem veliku podršku ❤️❤️❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Leia91
    24. Kolovoz 2020. 07:13

Onka i ja sam se tako počela dosta slabo osjećati i nesposobnom za bilo što. Ispalo je da sam dobila onu trudničku anemiju. Sada pijem željezo (tonik kupujem jer nisam htjela piti heferol) i mogu ti reći da se puno bolje osjećam. Provjeri krvnu sliku da ti se nije nešto drastično promijenilo.

Kolica - kupila ista kao Demetria, Cybex Balios S 2u1 i jaje Cybex Cloud Z-i size. Nisu baš lagana ali imam lift i vjerujem da mi neće biti problem. Košara je komotna i stvarno djeluju jako kvalitetna. A za jaje sam čitala preporuke. I ja nemam adaptere da se može staviti na kolica. I neću ni kupovati jer mislim da neće trebati.

24. Kolovoz 2020. 07:16

Leia trebala bi pijem heferol vec dugo i prvi puta kad su mi ustanovili anemiju mi ga je prepisala i isla vadit nakon 3 mjeseca sta sam ga pila nalaz jos gori neznam da li je moguce da on meni uopce ne djeluje i da se cak toliko pogorsalo da me lovi takva slabost 

Hannica0 👧
    24. Kolovoz 2020. 07:30

Onka

Leia trebala bi pijem heferol vec dugo i prvi puta kad su mi ustanovili anemiju mi ga je prepisala i isla vadit nakon 3 mjeseca sta sam ga pila nalaz jos gori neznam da li je moguce da on meni uopce ne djeluje i da se cak toliko pogorsalo da me lovi takva slabost

Meni heferol popravio krvnu sliku u roku tj dana

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Leia91
    24. Kolovoz 2020. 07:56

Onka definitivno izvadit krv. Pa ćeš vidjeti. Možda nije željezo nego nešto drugo. A možda je i samo od vremena, tj. od promjene tlaka. Jer čudno da 3 mjeseca piješ heferol i da ti nije bolja krvna slika. Nekaj ne štima

Ketty1309
    24. Kolovoz 2020. 07:57

Tu cybex cloud z i-size sam gledala već. Sad, koliko sam našla info, ona može i bez baze? Al kako da provjerim kompatibilnost sa našim autom (koji je već malo stariji kad na njihovoj stranici moraš odabeati jednu od ponuđenih baza?
    Znam, zvuči mutavo pitanje al našla sam neke rabljene opcije a i neda mi se baš trenutno hodati po trgovinama em zbog straha od korone (najbliži grad nam je postao žarište) em osjećam pritisak dok više hodam a imam povijest prebruog otvaranja 

Marija1207
    24. Kolovoz 2020. 08:05

Skoro sam cili život anemična i pijem heferol,dok nisam ostala trudna trebala bi ga dugoo piti da bi mi se podigle vrijednosti,a i to bi bilo ispod referentnih vrijednosti.Sada kada sam trudna dr mi je prepisala njega,ali kada je vidila da me malena ocito cuca dobro,tako da mi ni heferol nije pomaga pa smo prominili drugi oblik željeza,evo misec dana pijem tardiferon koji sam davno pila,i bia mi je najboljiiiii ikada,ali ga nije bilo kod nas,sada se preko recepta dobije u ljekarni,sljedeci tjedan cu vaditi krv pa cu viditi koja je situacija.
    Svakako bi prominila oblik zeljeza na tvome mjestu 
    Curkeeee sretno svima,nek smo sta duze 2u 1 ❤️

Demetria
    24. Kolovoz 2020. 08:32

Ketty1309

Tu cybex cloud z i-size sam gledala već. Sad, koliko sam našla info, ona može i bez baze? Al kako da provjerim kompatibilnost sa našim autom (koji je već malo stariji kad na njihovoj stranici moraš odabeati jednu od ponuđenih baza?
    Znam, zvuči mutavo pitanje al našla sam neke rabljene opcije a i neda mi se baš trenutno hodati po trgovinama em zbog straha od korone (najbliži grad nam je postao žarište) em osjećam pritisak dok više hodam a imam povijest prebruog otvaranja

Sinoć sam od stollerice saznala da možeš u baby centru ostaviti neki dokument kao kauciju i oni skupa s tobom odu do auta i provjere kompaktibilnost s nekom autosjedalicom....
    Sad mi žao što to nisam znala u svibnju kad smo mi kupovali ovako ću sad morati sama provjeriti.
    Navodno negdje ima za provjeriti kompaktibilnost auta i autosjedalice ali nisam našla tu stranicu, premda je rekla isto tako da ta stranica zna i pogriješiti pa je najispravnije provjeriti baš uživo.
    Mi nismo kupovali bazu....

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

24. Kolovoz 2020. 08:51

Dobro jutro svima 👋
    Demetria baš ste lijep, elegantan par, haljina je divne boje i super ti stoji, baš si lijepa trudnica kao i Vita👌 a tek trbuščići, bilo s plaža ili od doma, milina 🥰
    Ovaj tjedan imamo dosta trudnica s terminom, ako se ne varam 😉🤞 kako ste, vas lovi nervoza?
    Kod nas je sve po starom, idemo se slušat na ctg jednom tjedno i odbrojavamo dane i tjedne do termina.
    Želim vam svima lijep i ugodan tjedan, uspješne preglede i uživanje s bebicama. Poseban pozdrav našim palčićima i curama na čuvanju, sretno svima 🤞🍀💕

enana
    24. Kolovoz 2020. 08:52

Jutro svima!
    Mi smo ovaj vikend i službeno raskrčili i počistili dječju sobu i sada je spremno za namještaj i sitnice.
    Nadam se da ćemo to riješiti sad u naredna dva tjedna.
    Plan je da oba krevetića idu u tu sobu i da bebe tu spavaju, pa ćemo vidjeti koliko ćemo izdržati 
    Evo i slikice naših kolica i jaja 
    https://ibb.co/znQn0Lq

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.