Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    23. Kolovoz 2020. 10:02

Jutro cure!

Banana presritna san zbog tebe. Nadan se da ce i brzo bolovi proc 

Korona bojin je se radi bebe, da se ne desi njemu nešto. Dogovor mene i dragog je da osim roditelja nećemo dozvolit da iko više dolazi ako situacija i dalje bude ovakva. Mi imamo stvarno puno rodbine i dosta smo bliski sta znaci da bi svi oni i došli u normalnin okolnostima jako rano vidit bebu. Teško će nan bit odbit ih ako tako bude, ali virujen da ce imat razumijevanja.

Apetit pojača mi se je zadnjih dana

23. Kolovoz 2020. 10:03

Dobro jutro curke evo noc je super prosla dva odlaska na wc ali sam bas bila umorna pa sam super spavala..

Butterfly neka i tebe s lijepim vjestima mala piskica ce sigurno biti mazena i pazena tako da nema uopce brige drzimo fige da sto prije izraste u pravu curku i da moze doma 🥰

Ženice di je zapelo kaj bebice ne zele van? Neke ste vec debelo u terminu ali ocito im je jako lijepo pa se nista ne desava 😆

Ninche9
    23. Kolovoz 2020. 10:30

Susjeda kat ispod nas je rodila prije 10 dana i beba je cijelu noc plakala, izgleda je muce grcici.. 
    Postaje sve stvarnije da i nama stize beba. Sto cete vi uzimat protiv grcica? 

Halila
    23. Kolovoz 2020. 11:06

Ninche9

Susjeda kat ispod nas je rodila prije 10 dana i beba je cijelu noc plakala, izgleda je muce grcici..
    Postaje sve stvarnije da i nama stize beba. Sto cete vi uzimat protiv grcica?

Biogaia su mi s prvom bile super pa cu probat s tim opet. 
    Butterfly od srca ti želim da malena čim bolje napreduje i dođe doma brzo! ❤
    Banana jeste doma? Kako je? Kako se tata prilagođava?

Evo i nas u 30-om tjednu 😁
    https://ibb.co/Y01Wbcv

Napokon 2804
    23. Kolovoz 2020. 11:14

Joj sto su lijepe pupice 😍😍😍😍😍
    .
    Korona, ne znam ni sama sta misliti, i bojim se i ne bojim...
    U posjetu ce samo mama doći, nikog drugog ne želimo, i to ce mama spavati kod nas, a ako ne bude mogla preko granice, onda cemo sami, muz je na poslu sa jednim čovjekom u timu, tak da me to tješi, bez obzira što je firma preko 200 ljudi i u firmi je od kako je počela korona zabranjeno okupljanje ispred iste, tako da meni itekako to pase...
    Noc uzasna, budila se svakih sat vremena,  umisljala da interfon zvoni, pa moram na wc, pa ne mogu zaspati i tako, leda me bole, konstantno sam zedna,  ne znam kako se namjestiti u slicno, ali dobro, izdrzat cemo...
    .
    Za grcice ne znam sta cemo, vidjet ćemo sta pedijatri ovdje preporučaju, ali iskreno ja bih tu fazu preskočila ako može 🤫🤭
    .
    Butterfly- drago ni je da je malena dobro i da napreduje... ako ti nije problem odgovoriti  zasto ti nisi smjela ostati u bolnici sa njom? Smijes li joj bar doci u posjetu, da ju vidis? Sretno sa izdajanjem i da sto prije se svi troje mazite... 

❤❤❤❤❤❤❤❤

Matea02
    23. Kolovoz 2020. 11:19

Jutro cure :)) 
    Dobra noć, osim grčeva u listovima pff pijem magnezij dva dana pa onda moram tjedan dana stat strah me da se zuc ne aktivira opet al izdurat ćemo 😊
    Butterflay samo nek curka napreduje brzo ste zajedno 💕 i ti se drži i oporavi dok ona dođe 😊
    Korona znam da na početku nitko neće dolaziti ne želim goste, moja obitelj i deckova i dosta nema druženja dok se to ne smiri 
    https://ibb.co/QncS7X0 evo i nass 😊 i mog dlakavog trbuha haha. Jel kome još odlakavio možda? Sutra smo punih 30 🤩 tak sam uzbuđena zbog toga 💕

Marta14
    23. Kolovoz 2020. 11:26

Ja cu BioGaia valjda, ili nesto sto patronazna preporuci. Necu prije kupovati. Ali ni ne ocekujem da ce nesto previse pomoci (ako bude kao sa sinom) tako da... Treba vremena samo, i strpljenja 🥴

nada23
    23. Kolovoz 2020. 11:32

Dobro jutro, dobar dan i od nas. 😍 Mi se upravo vratili s kupanja... Preslatki su vam trbusi. ❤️ Evo i nas ! 🤗 Moj isto pretežno bude na desnoj strani ( tj na toj strani bude brijeg). U biti, glavica mu je u zdjelici, leđa na ljevoj strani a noge na desnoj. Stalno se proteže nogicama skroz do desnog rebra. 😁 Ajme, kako oni uživaju u našim bušicama.... ❤️

Butterfly, neka mala mrvica što prije ojača i da vam se uskoro pridruži! ❤️❤️❤️ Ona je pravi borac, lavica mala. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    23. Kolovoz 2020. 11:54

Matea, Nada 😍😍😍😍😍 lijepe pupe 🥰
    .
    Matea, da moj je dosta odlakavio trbuh, a oko pupka su mi se znale pojaviti debele crne dlake, onda pinceta i udri... ne smetaju mi ove sitne, bas me briga,  te tamne su mi komq

nada23
    23. Kolovoz 2020. 12:09

Hvala Napokon 🥰 
    I meni su se pojavile tamnije i duže dlake ispod pupka, ali sreća pa nisu guste. Lako se daju iščupati pincetom. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.