Meni je skroz duž sve odlakavilo haha ko 🐒 😂 od ispod sisa do dole skroz i to u zadnjih par dana crne duge, ne pada mi na pamet sve cupkat haha ajd ovo ispod pupka do dole obrijem i prije trudnoće sam, navikla sam .. sve u svemu čudne stvari se dešavaju (meni je to sve jako fascinantno, sve promjene koje se dešavaju) 😊
Curke bas su vam ljepe pupice,bas to uzivaju i mogu kako hoce 😂😂😂,meni na stomaku zateže koza vjerovatno se siri,a maleni je jako ne miran.
Grcevi ja sam koristila biogaia ,ako nista drugo makar ublaži njima,to ili imas ili nemas,mora proci 🙈🙈mi sno prva 3mjeseca na mučile uzas.i bas cujem u susjedstvu svaku vecer beba vrišti 🙈🙈isto prepostavljam da od Grčića .
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Princess Mimi zadnja 2 3 dana sam neopisivo puna energije a inace nema sanse da bi izdrzala. Iako bilo mi je dosta tesko, zbog leđa, nogu a i vrucina me ubilaaa.. danas se osjecam ko da sam cijelu noc skakala i plesala 😑 dobrodosla u 39.tt 😁😁
Korona nelagodno se osjecam u masi ljudi ko tipa na svadbama sad, al zato sam 100 puta dezinficirala ruke i izbjegavali plesni podij i sto manje fizickog kontakta poput rukovanja i ljubljenja. Al ovak me nije nesto posebno strah ko recimo u prvom valu...
*
Ja sam imala uzasnu noc..noge i prepone me ubijale valjda od svog tog sjedenja i stajanja..uzasno mi vruce bilo spavati, iako je palo malo kise al bez daska vjetrica..sve u svemu danas sam strgana i umorna da nisam sposobna ni rucak kuhati😑
Osjeti li netko udarce bebe dosta nisko? Na zadnjem pregledu je beba bila na zadak pa me bas zanima je li to znak da je i dalje na zadak. Uopce ne mogu procijeniti gdje je bebina glavica, a gdje je guza
Kad je moja lupala ispred nisko skroz, ili onak kao u straznjicu bila je na zadak..
.
Nekakva tisina, sigurno je neka rodila 😁🤞🤞😅
Osjeti li netko udarce bebe dosta nisko? Na zadnjem pregledu je beba bila na zadak pa me bas zanima je li to znak da je i dalje na zadak. Uopce ne mogu procijeniti gdje je bebina glavica, a gdje je guza
Moj cim sam ga pocela osjecat udara nisko, rijetko kad osjetim udarce iznad pupka, iako je sad to preslo sve u migoljenje
Mi smo tu cijeli 🙈🙈🙈💙
A bas sam mislila da si rodila haha.. Pa osjecas li da se nesto desava ili nista?
Pozdrav od nas četiri cure sa mora 🥰😘🤩
https://ibb.co/KqfXV3T
Malo sam pročitala sta se događa, drago mi je da ste kuci banana 🥰
Butterfly, samo pozitivno, razmjenjuj price i iskustva sa drugim mama malih palcica da ti bude lakše. Brzo ce proći i to vrijeme i biti cete zajedno ❤.
Jako ste mi sve slatke trudnice ... ❤❤❤🤩🤩🤩
Mi uživamo, odmaramo I punimo baterije za nastavak trudnoce i svega sto na čega. Jedino muku mučim sa otecenim nogama, nisu još splasnule od puta... Ali sve četiri u zzrak, pa ce proci 😉.
Gospođici se izgleda sviđa morski zrak, preko dana je super, a navecer party 🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji