Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    23. Kolovoz 2020. 17:52

teica30

Pozdrav od nas četiri cure sa mora 🥰😘🤩
    https://ibb.co/KqfXV3T
    Malo sam pročitala sta se događa, drago mi je da ste kuci banana 🥰
    Butterfly, samo pozitivno, razmjenjuj price i iskustva sa drugim mama malih palcica da ti bude lakše. Brzo ce proći i to vrijeme i biti cete zajedno ❤.
    Jako ste mi sve slatke trudnice … ❤❤❤🤩🤩🤩
    Mi uživamo, odmaramo I punimo baterije za nastavak trudnoce i svega sto na čega. Jedino muku mučim sa otecenim nogama, nisu još splasnule od puta… Ali sve četiri u zzrak, pa ce proci 😉.
    Gospođici se izgleda sviđa morski zrak, preko dana je super, a navecer party 🥰

Joj sto uzivate 🥰🥰🥰🥰

Demetria
    23. Kolovoz 2020. 17:53

Hej pozdrav svima 😍🥰
    Banana drago mi je da napreduje te 🐋
    Butterfly sviđa mi se tvoj optimizam, bebica to sigurno osjeti to će joj pomoći da brzo napreduje i lijepo jako da izraste.
    *
    Mi smo sinoć ženili djevera,mali svatovi na otvorenom (40 tak nas je bilo)
    https://ibb.co/1q5h4Mc
    Većinu vremena sam presjedila jer mi tako bilo lakše držati distancu osim kad ideš na wc jer si popio 10 litara vode 🙈🙈🙈🙈
    Noge su mi otečene, boli me trtica jer su bile klupe tvrde, a ne stolice i još sam zaradila prijatelja hemića pa ako tko ima pametan savjet kako se nositi s njime i otečenošću nogu neka javi.
    *
    Jutros smo se malo bućnuli, primjetila sam da će mi uskoro nestati rupica u pupi 🙈🙈🙈
    https://ibb.co/16mKgt2
    I gadno me povrijedila svekrva za ručkom. Kao krenula je priča da ne doći s prijama kod nas kad se bebica rodi, na šta sam ja komentirala da nema šanse, korona je, a i 45 dana dok ne dođem sebi mi ne treba nitko, pa mi prebacila da ja šetam po kavana.
    Baš me to naljutilo. Muž i ja sami vec mjesecima pijemo kavu eventualno nekad sa jednom te istom prijateljicom i to u kafiću na otvorenom di smo čak od nje udaljeni minimalno metar.
    A ona tamo sinoć u svatovima sve grli ljubi dira ma popizdila sam s proštenjem. 
    Rasplakala sam se pred svojim kućnim vratima jer se baš trudimo čuvati i ne znam kako bi podnijela još jedan gubitak pogotovo kad smo dogurali do ovdje.
    Bebita jučer nije stala s lupanjem i guranjem, očito joj se svidjeli svi ti razni glasovi, jer glazba je bila ženska na gitari i lik na onom mini klaviru(stao mi mozak) i to je to lagani ljetni đir. Mamica i tatica su doslovno samo zadnju pjesmu otplesali skupa
    Morala sam se i ja izjadati 🙈🙈
    Pomozite za savjet s hemićem i otečenosti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    23. Kolovoz 2020. 18:13

Bok cure!
    Trbusi su vam preslatki 🥰
    Ne mogu pomoc s hemicima jer ih nisam nikad imala🤷‍♀️

Meni je danas svekrva komentirala da ce ona 10 dana spavat kod nas, 10 dana moja mama.. 29 kvadrata, nemamo spavacu sobu... Toliko o tome.

Nemam nis pametno za rec, vruce mi je, vec mi je muka koliko je vani stupnjeva i to je to. Sutra pregled, pa cu imat kaj komentirat 🤣

keksic
    23. Kolovoz 2020. 18:22

Demetria, mislim da ljudi često ne razmišljaju da smo sad doista osjetljivije i onda kažu svakakve bezobrazne gluposti. Ja bi lijepo dragom ostavila da to riješi s njom 😜 tj. to je moj plan ako čujem glupe prigovore na naše odluke o dolascima za babinje. 
    *
    Tejic i Demetria, dobro ste vi izdržale ta slavlja, mene je jučer satralo duže sjedenje na kavi 😆
    *
    Slatke brige - bebi se ne žuri nikako 😄, nadam se da ti to sve ok podnosiš
    *
    Cure koje ste na moru, tak sam zavidna! Baš bi rado išla u blaženo more gdje ne osjećam nikakav pritisak na kralježnicu ni niš 🙂

Napokon 2804
    23. Kolovoz 2020. 18:38

Demetria

Hej pozdrav svima 😍🥰
    Banana drago mi je da napreduje te 🐋
    Butterfly sviđa mi se tvoj optimizam, bebica to sigurno osjeti to će joj pomoći da brzo napreduje i lijepo jako da izraste.
    *
    Mi smo sinoć ženili djevera,mali svatovi na otvorenom (40 tak nas je bilo)
    https://ibb.co/1q5h4Mc
    Većinu vremena sam presjedila jer mi tako bilo lakše držati distancu osim kad ideš na wc jer si popio 10 litara vode 🙈🙈🙈🙈
    Noge su mi otečene, boli me trtica jer su bile klupe tvrde, a ne stolice i još sam zaradila prijatelja hemića pa ako tko ima pametan savjet kako se nositi s njime i otečenošću nogu neka javi.
    *
    Jutros smo se malo bućnuli, primjetila sam da će mi uskoro nestati rupica u pupi 🙈🙈🙈
    https://ibb.co/16mKgt2
    I gadno me povrijedila svekrva za ručkom. Kao krenula je priča da ne doći s prijama kod nas kad se bebica rodi, na šta sam ja komentirala da nema šanse, korona je, a i 45 dana dok ne dođem sebi mi ne treba nitko, pa mi prebacila da ja šetam po kavana.
    Baš me to naljutilo. Muž i ja sami vec mjesecima pijemo kavu eventualno nekad sa jednom te istom prijateljicom i to u kafiću na otvorenom di smo čak od nje udaljeni minimalno metar.
    A ona tamo sinoć u svatovima sve grli ljubi dira ma popizdila sam s proštenjem.
    Rasplakala sam se pred svojim kućnim vratima jer se baš trudimo čuvati i ne znam kako bi podnijela još jedan gubitak pogotovo kad smo dogurali do ovdje.
    Bebita jučer nije stala s lupanjem i guranjem, očito joj se svidjeli svi ti razni glasovi, jer glazba je bila ženska na gitari i lik na onom mini klaviru(stao mi mozak) i to je to lagani ljetni đir. Mamica i tatica su doslovno samo zadnju pjesmu otplesali skupa
    Morala sam se i ja izjadati 🙈🙈
    Pomozite za savjet s hemićem i otečenosti

Izgledas savršeno 🥰🥰🥰
    Hemici, ja sam imala unutarnje i samo cepici su mi pomogli i naravno prehrana (ja sam masne juhe jela da se pomažem 😂)
    Svekrva, pod tvojim krovom su tvoja pravila, pod njenim neka budu njena, i ako to ne moze ispostovati onda neka ne dolazi i to je to
     Ako si lijepo rekla kako želiš onda se to poštuje, ipak ti to dijete nosis, i ti ćeš to dijete odgajati,  a ne ona... 
    Tebi takvi stresovi i scene ne trebaju, i izvoli reci muzu da ili ce on to rijesit sa njom ili ćeš ti da izvines bit kuja i rijesit na svoj način. Takve stvari me izbace iz takta, i više nemam obzira ni razumijevanja za svačije pametovanje. 

Napokon 2804
    23. Kolovoz 2020. 18:49

Uostalom, slobodno ju pitaj, kad je zadnji put bila kod doktora, kad je radila briseve grla, nosa, guzice, pizde? Da li opere ruke kvalitetno ili ih stavi samo pod vodu? Mislim da je u toj svoj prici korona da izvinite pickin dim.. kao što sam već rekla, nitko od nas ne zna sta nosi u organizmu i imala sam situaciju u bližoj obitelji i prijateljima gdje smo se svi sjatili nad djete (kolegicina obitelj, muz i ja, cak i komsinica), odnosno pogledali ga i to je to, ali smo sjedili u istoj kući, na kaucu di je kasnije dijete ležalo i slično, da bi 2 dana nakon našeg odlaska beba hitno za zagreb, sepsu pokupila  a iz bolinice puštena sa najboljim ocjenama kad su izlazili iz rodilišta, da bi nakon 2 dana doslovno bila borba za zivot, druga situacija streptokok,  dijete pokupilo isto tako (tu nisam prisustvovala, javljanju telefonski)... takvi stresovi i scene ne trebaju nikom
    A ako netko ne razumije strah i brigu za bebu ko ga jebe, ne mora, ali neće ni kroz moja vrata. Dijete treba steći imunitet,  treba se priviknut na majku, oca i okolinu u kojoj boravi,  a ne odmah svi letit, nosat ga, ljubit,  dirkat. Jedno veliko NE!
    Mogu i dalje nabrajati situacije di je bilo scena... evo za dečka od 16 godina, slomio nos, bio u kontaktu sa osobom koja je bila kliconosa stafilokoknog meningitisa (ni ja do tad nisam nikad čula za to) znaci samo su se zagrlili, i decko je prikupio to, i nažalost, umro je... tako da nema nikakvih pravila, i zato treba poštivati svacije misljenje. Svekrvi slobodno pročitaj ovo, ako treba, daj broj i ja cu joj ocitat koju pametnu. 
    Daj boze zdravlja i da nista ne bude, ali strah je dobar ko ga ima i to treba poštivati 

Napokon 2804
    23. Kolovoz 2020. 18:50

a sad idem pojest teglu nutele da se smirim

Mina 29
    23. Kolovoz 2020. 19:23

vitae

Osjeti li netko udarce bebe dosta nisko? Na zadnjem pregledu je beba bila na zadak pa me bas zanima je li to znak da je i dalje na zadak. Uopce ne mogu procijeniti gdje je bebina glavica, a gdje je guza

Hej.. Moja beba je bila na zadak sa 28 tt kad mso. Bili na pregledu.. I to sam osjetila 2 dana prije pregleda da je skroz promijenila položaj.. A sad još uvijek nisam osjetila da je opet promjenila..
    Lupa me  desno od pupka i lijevo u preponu i u ilijacnu kost 🙉🙈😂 evo ak sam pomogla.. Kad se pomiče onda je svugdje.. Neznam.. Čekam idući pregled da cujem kako je.. Ali okrenut će se ak već i nije.. 

Demetria
    23. Kolovoz 2020. 20:31

Ma svekrva inače voli prigovarati bez imalo osjećaja hoće li nekoga povrijediti ili ne, a kad se zauzmeš ko ja danas ili nešto kažeš odmah te napadne. 
    I uvijek krene pucati na neke emocije, što mene jako ljuti i po meni je jako bezobrazno.
    *
    Vanjski je vanjski, pretvrde su klupe bile, a ja nisam odmah pitala jastuk. Sad se cijeli dan mučim s sjedanjem i ustajanje, najbolje mi nekako na bok i s boka.

Hvala na pohvalama,baš sam ostala oduševljena s haljinom, nije mi nimalo bilo vruće i šminka mi izdržala cijelu noć.
    *
    Cura iz kluba isto prenijela tjedan dana, valjda im prevruće izlaziti van

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

enana
    23. Kolovoz 2020. 20:40

Napokon - jao onom tko tebi stane na zulj 😅 neka, treba se znat zauzet za sebe, ja to jos ucim 😉
    Demetria i ostale preslatki su vam trbuscici 😍

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.