Evo nas i sa druge svadbe 😆 nisam vec mogla izdrzati, ne mozes sjediti jer boli trtica i leda dolje, ne mozes stajati prevelik je pritisak na donji dio trbuha...tak da sam kombinirala..sjedi, stoji, setaj i tak u krug, a noge su mi sad ko baloni i jos imam osjecaj da bi me mogli grcevi uhvatit kroz noc😪
*
Hvala vam curke 😊 Onka to nam je radio tata od moje vjencane kume, on je slikar inace pa nam je eto malo crtao po zidu umjesto po platnu 😁
*
Kaj se ciscenja tice ja imam strah da necu stici napravit sve kaj sam si zacrtala, a sestra i muz stalno govore nek ne brinem da kad se vratim iz bolnice stan ce blistati ko suza al nije mi to to 😀 ja hocu to odraditi dok sam jos u komadu i doma 😀
*
Apetit - i ja sam primjetila da se povecao u zadnje vrijeme, svaki cas sam gladna 🤔
Busice su vam preeaslatke i vi ste predivne 🥰
Moj mali nogometas je dosta miran danas...neznam dal zbog tog jer sam aktivna cijeli dan il je i njemu jadnicku bilo vruce ko i meni, s obzirom da je bio pakleni dan i rastopila sam se doslovno...
Evo nas i sa druge svadbe 😆 nisam vec mogla izdrzati, ne mozes sjediti jer boli trtica i leda dolje, ne mozes stajati prevelik je pritisak na donji dio trbuha…tak da sam kombinirala..sjedi, stoji, setaj i tak u krug, a noge su mi sad ko baloni i jos imam osjecaj da bi me mogli grcevi uhvatit kroz noc😪
*
Hvala vam curke 😊 Onka to nam je radio tata od moje vjencane kume, on je slikar inace pa nam je eto malo crtao po zidu umjesto po platnu 😁
*
Kaj se ciscenja tice ja imam strah da necu stici napravit sve kaj sam si zacrtala, a sestra i muz stalno govore nek ne brinem da kad se vratim iz bolnice stan ce blistati ko suza al nije mi to to 😀 ja hocu to odraditi dok sam jos u komadu i doma 😀
*
Apetit - i ja sam primjetila da se povecao u zadnje vrijeme, svaki cas sam gladna 🤔
Svaka čast kak si uspjela izdržati na svadbi. Ja imam dojam da se nakon kuhanja ručka toliko umorim da nemrem k sebi doc 😂 a kamoli da idem na svadbu.
*
Nego cure, s obzirom na broj zaraženih, bojiite li se korone?
Mene je nekako više strah same bolnice i da tamo nešto ne pokupimo, jer se doma stvarno pazim i ja i ukućani 🙈
*
Spavala sam do sad ali me svaku noć probudi žgaravica.
Onda popijem Rennie pa je ok. Da se zaspati ponovo 😅
I evo nas od sutra u 39 tjednu 😍
Banana sad više ne brojimo skupa ali presretna sam što si sa svojom malom srećom i što sve ide kako treba ❤️
I kod nas se cuje muzika vikendom ali vec sam navikla na to..izpratila muza na put i ode nazad u krpe
...ne bojim se ja korone..moj dolazi stalno iz vana i u kontaktu je sa ljudima..jednostavno ne mislim na to ..
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
O pa dobro jutro i od mene.
I ja sam kući, nažalost sama, ali s obzirom na to da znam da mi je pišuljica u sigurnim rukama, da dobiva sve što joj treba i da će na taj način napredovati i doći doma živa i zdrava, ne tugujem, dapače. Pedijatri su jako zadovoljni njenim stanjem s obzirom na to koliko je mala i kažu da ako nastavi kako je krenula nemamo straha. Skinuli su joj maskicu i neke flasteriće i sad izgleda ko mali čovjek i smjela sam je dirati ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Vidim da je cimi Banana napisala sve o odjelima, ja ću samo dodat (nadam se da se neće ljutit na mene 😁) kako je meni bilo super što su mi cimeri baš ona i njen cvrčak 😍 i kad nam je otišla treća cimi, bilo nađ je baš dobro, a njen cvrčak nam je pustio i da spavamo i da jedemo, i meni je služio za malo maženja pošto sam zakinuta za to 😊 Tako da sam i s te strane imala veliku sreću.
Dodat ću u nabrojano još i odjel neonatologije, malo je reć da sam prezadovoljna njihovim pristupom, brigom i ljubaznošću.
Ja krenula s izdajalicom i kaplje nešto pa me to jako veseli 😁
Loma, htjela sam pitat kako da dođem do tebe da se malo čujemo, mi s grahom koji pada od k**** 😊😁 ako znaš kako, javi se 😉
Butterfly drago mi je sto malena napreduje, kako si ti? Kako ide oporavak?
Sto se korone tice, pocela sam misliti i na to. Ne na bolnicu nego kod kuce sta ce biti.. Muz mi radi svaki dan sa masom ljudi, drzi se svega on, ali to je beba..
Pupe su vam 👌👌😍
Malo kaskam s pisanjem ovaj vikend jer smo cijelo vrijeme nesto radili. Banana i Butterfly, baš mi je drago da ste se javile! Nadam se da ćete se što prije oporaviti, a Butterfly da ćeš što prije biti sa svojim malim smotuljkom ☺.
*
Apetit mi je pozamašan otkad mi je prestalo biti muka u 2. tromjesečju 😂 tako da bi se svaki dan trebala suzdržavat
*
Korone se bojim u kontekstu babinja i jako mi je teško odlučiti kako se ponašati s ljudima sad pred porod. I bojim se da ne zarazim članove obitelji koji imaju neke probleme s imunitetom 😔
Jutro curke, nadam se da ste sve dobro i da je dobro prošla noć.
Što se tiče apetita, baš zadnjih dana čitam kako imate povećan apetit i ja si mislim kako sam ja u nekim granicama normale i da jedem možda čak i manje nego prije i sad skužim da za doručak jedem ostatke korice pizze, jeger i majonezu - zdrav obrok na kvadrat A i sad već razmišljam o desertu jer mi baš fali nešto slatko.
Korone kao korone se ne bojim, ali smo se suprug i ja dogovorili da nećemo dozvoliti nikakve posjete osim starcima prvi period dok se bebi ne razvije imunološki sustav. Ionako nemamo rodbine, samo njegovog brata koji isto ima dvoje male djece pa znamo da će razumijeti. Što se prijatelja tiče, neke od mojih cura i sad ne žele dolaziti jer su medicinske sestre, u kontkatu su s puno ljudi i paze na nas, a znam da će imati i ostali razumijevanja nakon rođenja.
Butterfly, vjerujem da ti je teško biti razdvojena od svoje curice, želim joj što brže ''jačanje'' i razvoj da možete zajedno uživati. Sretno! Divim se svim curama koje nisu mogle biti sa svojim bebama odmah, treba puno snage i hrabrosti za to.
E da, zaboravila sam od silnog razmišljanja o desertu i mi smo sinoć bili desničari
https://ibb.co/Kjbcg52
Sortiraj odgovore
Najstariji