Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    22. Kolovoz 2020. 11:25

Jutro /dan cure!
    Ja se budim za wc jednom do dvaput u noci sto mislim da je super 😁

U pon na prvi pregled u bolnici, bas sam uzbudena, iako sam u srijedu bila kod svog ginekologa, nekak imam vise vjere u doktore u bolnici. Ovaj moj je smotan, bez maske u japankama.. 🤣

Banana. Drago mi je da ste zadovoljne doktorima/sestrama i da vam je ugodan boravak. Uzivajte doma! 💕

klupko_srece
    22. Kolovoz 2020. 11:32

Tejic

Jutrooo 😊
    Vidim da nas je dosta sa dobro prosoavanom noci 😊 2 dizanja na wc u 4 i u pola7 al to sam si svaki put sama kriva jer popijem puni vode prije spavanja 🙈
    Slatke_brige cestitak na punom terminu 😊🤩🤩 koji je daljni postupak ak bebac odluci da i dalje ne zeli van? 😀
    Napokon hahahhaaha odlicni savjeti😂😂 meni dokazi vrijeme za pranje prozora, ciscenje po stanu i tak 😂 samo ne mogu muza nagovoriti na "aktivnosti" jet se boji da nest bebi ne napravi🤣🤣
    Leia hvala ti, probat cu tak onda 😁
    Danas lagano ciscenje stana (uz sestrinu pomoc), rucak pa spremanje za svadbu 😊😊

Za sad ništa. Čekamo. Ko zna kaj bude ginekolog odlučio 

Marta14
    22. Kolovoz 2020. 11:51

Hannicao kakve vaginalete imas?Malo je zeznuto ako su one mlijecna kiselina, vodene, ali prestat ce kad tad curiti.. One zute/bijele to ti nema veze sa plodovom
    Banana drago mi je sto ste dobro i sto imas dobro iskustvo, ali ne mogu se sloziti za ono ako si ti dobar dobre su i one 😁Joj blago vama kojima je zavrsilo...vi ste sa svojim srecicama! 
    Ja cu poluditi do kraja.. Svaki dan sam sve gora. 
    A masinu palim nekoliko puta dnevno, guram unutra ono sta se pere u njoj i ne pere.. 

Teica 😍😍 Ti si bas elegantna ostala do kraja 😁👍
    Tejic jsl gotov zid da vidimo? 😁

Halila
    22. Kolovoz 2020. 11:54

slatke_brige

Tejic

Jutrooo 😊
    Vidim da nas je dosta sa dobro prosoavanom noci 😊 2 dizanja na wc u 4 i u pola7 al to sam si svaki put sama kriva jer popijem puni vode prije spavanja 🙈
    Slatke_brige cestitak na punom terminu 😊🤩🤩 koji je daljni postupak ak bebac odluci da i dalje ne zeli van? 😀
    Napokon hahahhaaha odlicni savjeti😂😂 meni dokazi vrijeme za pranje prozora, ciscenje po stanu i tak 😂 samo ne mogu muza nagovoriti na "aktivnosti" jet se boji da nest bebi ne napravi🤣🤣
    Leia hvala ti, probat cu tak onda 😁
    Danas lagano ciscenje stana (uz sestrinu pomoc), rucak pa spremanje za svadbu 😊😊

Za sad ništa. Čekamo. Ko zna kaj bude ginekolog odlučio

Ah ima vremena. Ja sam došla u predrađaonu sa 40+6 tt pa su mi još dali normabel da vide jel su pravi trudovi ili budu stali 😒 Polako i uživaj u ovim zadnjim danima trudnoće. Sad još duuugo nećeš imati toliko vremena za sebe 😁 i sretno kad krene!
    Banana super da ste dobro i uživajte doma s tatom! 
    Mi danas ušle u 30-i tjedan. 🤗💪 u utorak pregled, nakon 8 tjedana pauze zbog godišnjeg 😂 sad kad me šokira s vaganjem. Doma vagu zaobilazim u širokom luku, šta ću si kvariti raspoloženje. Iako nije strašno, manje više samo trbuh imam, nisam debela ko u prvoj trudnoći kad sam 31kg dobila 😂
    Čitam o vašim problemima sa spavanjem. Ja ih nemam, spavam i po danu i po noci, cim ulovim priliku. Evo baš malo prije ubila oko na pola sata. 😁

Napokon 2804
    22. Kolovoz 2020. 12:14

Banana tako mi je drago da ste dobro i da ćete kuci i da nosis lijepo iskustvo iz bolnice... ljubim vas oboje 😘😘😘😘😘😘

.
    Vaginalete, meni su znali ispadati komadi tablete i mliječni iscjedak,  bas od tih za gljivice... isto mi je bilo cudno kako sam ih fasovala, i onda mi je dr fino objasnila. Vrucine, znoj, iscjedak, konstantno vlazno dolje, idealni uvjeti za gljivice...

mc_mouse
    22. Kolovoz 2020. 12:28

Marta vidim i tebe uhvatila manija spremanja kao i mene 😂😂😂😂
    Riješila neke stvari koje su se sigurno godinu dana povlačile po stanu i samo gledam šta da još bacim ili odnesem u podrum zgrade 😂😂😂😂

Hannica0 👧
    22. Kolovoz 2020. 12:38

Marta14

Hannicao kakve vaginalete imas?Malo je zeznuto ako su one mlijecna kiselina, vodene, ali prestat ce kad tad curiti.. One zute/bijele to ti nema veze sa plodovom
    Banana drago mi je sto ste dobro i sto imas dobro iskustvo, ali ne mogu se sloziti za ono ako si ti dobar dobre su i one 😁Joj blago vama kojima je zavrsilo…vi ste sa svojim srecicama!
    Ja cu poluditi do kraja.. Svaki dan sam sve gora.
    A masinu palim nekoliko puta dnevno, guram unutra ono sta se pere u njoj i ne pere..
    .
    Teica 😍😍 Ti si bas elegantna ostala do kraja 😁👍
    Tejic jsl gotov zid da vidimo? 😁

Bas te mljecne. Da su one zute, znala bi. A ovo bas ide mljecni iscjedak :/ 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

22. Kolovoz 2020. 12:39

Dobar dan svima😊
    Banana bas mi je drago procitati da je sve uredu i da cete uskoro moci kuci na mazenje i pazenje 🥰

Evo ja prijavljujem neke menstrualne bolove onako u donjem dijelu leda traju po sat vremena i onda prestane uz to imam i iscjedak koji mi bude mlijecno bijeli onako vodeni nema nikakav miris pa je valjda normalno . 

• LoMa
    22. Kolovoz 2020. 12:45

Ajme žene, nikako da sve pročitam i stignem vas 🙂
    Mi smo evo dobro, snalazimo se iz dana u dan, trenutno smo na tome da ga pokušavam prebaciti s bočice na ciku,ali neće mu se to bas,,,  em je još sav uspavan i pospan em se navikao na bočicu u bolnici...ali pogledat ću još jednom onaj mliječni put od roda, možda pomogne jer mi patronažna ne stigne doći 🤦🏼‍♀️
    Čestitam curama koje su rodile i brz oporavak želim 🥰
    Čitam ovo iskustvo s carskog,a moje je ko da sam s drugog svijeta, mogla bi svaki tjedan jedan carski odraditi 🙈
    Butterfly ako ćeš imati kakvo pitanje oko palcica ili čega. ,slobodno se javi...svašta sam čula i preživjela s Lukom u Petrovoj pa možda će moći pomoći 🙂 ili ako samo želiš porazgovarati...meni je jako puko pomogao razg s jednom curkom s ljetnih beba 🙂

Halila
    22. Kolovoz 2020. 12:49

ana1305

Halila, 31 kg???Ajme, ne mogu si ni zamisliti kako je to tesko nositi. A bome, treba to i natuci, ja nemam mjesta vise u stomaku za hranu i bebu 🤣
    Banana,super da napredujete i David i ti u oporavku. Javi nam kako se snalazite doma, kako tata reagira 🤣
    ja ocekujem "puno" od svoga, ne u poslu, koliko da bebu obasipa mazenjem 🤣 nadam se da nece biti presokiran svime heh.
    Hannicao, ja sam koristila one zuckaste tablete vaginalete prije tjedan dana, topile su se nakon 10-12 sati i bio je zuckasti iscjedak. Ako su one bijele, to je malo vodenasto, ali u svakom slucaju, mislim da je pucanje vodenjaka veca kolicina tekucine od jedne vaginalete pa mozda po tome da pratis.

Grooozno. Ubijala sam se u čokoladi, zato sam toliko i nakupila. Ovu trudnocu sam startala sa 6 kg u minusu pa sam sad ok. 😁 ali ne jedem ništa više nego kad nisam trudna. Sve skupa mi je puno lakša trudnoća od prve. 
    Gledala sam u Lidlu onaj krevetic za bebe, ne znam jel ste vidjele da su imali za 699 kn. Pa nekako imam dojam da beba to brzo preraste i onda opet moraš kinderbet kupovat. Ili sam u krivu? Sve u svemu, odustala sam od toga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.