Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    22. Kolovoz 2020. 15:29

I ja ga imam kao pomocni, moci cu ga seliti po kući :)

Ninche9
    22. Kolovoz 2020. 15:55

Ja jos uvijek mogu sve po stanu raditi, odrzavamo ga pa ne trazi neke ogromne generalke da moram klecati i ribati pod il nesto. Drzim se onog da trudnoca nije bolest, pri terminu sam, sve je ok i ne lezim vise, spremam po kuci sve normalno i cekam da krene kao i mnoge od vas.
    Al da se ne lazemo dajem se malo razmazit tak da vise ne usisavam, ne perem skoljku i podove.. I misljenja sam da si mi zene sve moramo olaksati koliko mozemo, susilice, suđerice, kojekakvi usisavaci roboti, ako si obiteljske financije to mogu priustiti zasto ne, jos cemo se svi mi naraditi u zivotu

Ninche9
    22. Kolovoz 2020. 16:01

Ima li netko od vas promjene u apetitu sad u zadnjim tjednima?
    Ja ne znam sto se meni dogada, mogla bi vola pojesti za svaki obrok, zadnjih par dana vise nije normalno, stalno sam gladna i trazi me slatko, doci cu na +20 ovim tempom 

Skakavac
    22. Kolovoz 2020. 16:17

Ninche9

Ima li netko od vas promjene u apetitu sad u zadnjim tjednima?
    Ja ne znam sto se meni dogada, mogla bi vola pojesti za svaki obrok, zadnjih par dana vise nije normalno, stalno sam gladna i trazi me slatko, doci cu na +20 ovim tempom

Ja 🙆‍♀️🙋‍♀️ bas tad nekad u tvojim tjednima pocela san nabacivati spizu koju nisan kroz cilu trudnocu. Jedan dan se kontroliran, drugi opet udri po necemu sta ne valja i tako.. Nemoj se nervirat. Otic ce to sve od neprospavanih noci i obaveza. Bolje sada sta ti srce zeli, budes li dojila neces bas moc 😌🤭

Napokon 2804
    22. Kolovoz 2020. 16:45

Ninche9

Ja jos uvijek mogu sve po stanu raditi, odrzavamo ga pa ne trazi neke ogromne generalke da moram klecati i ribati pod il nesto. Drzim se onog da trudnoca nije bolest, pri terminu sam, sve je ok i ne lezim vise, spremam po kuci sve normalno i cekam da krene kao i mnoge od vas.
    Al da se ne lazemo dajem se malo razmazit tak da vise ne usisavam, ne perem skoljku i podove.. I misljenja sam da si mi zene sve moramo olaksati koliko mozemo, susilice, suđerice, kojekakvi usisavaci roboti, ako si obiteljske financije to mogu priustiti zasto ne, jos cemo se svi mi naraditi u zivotu

Ma mi smo razmještaj radili i hocu generalku odraditi, znaci komplet kucu dezinficirati, ispod kuhinjskih elemenata i slično... a to bas ne mogu sama... 
    Što se hrane tice, mogu non-stop jesti

Marta14
    22. Kolovoz 2020. 16:45

Tashee sve ok? 

I ja jedem.. Necu se vagati vise ionako nemam kontrole pa mi nema tko sta reci, otici ce.. 

jasamja
    22. Kolovoz 2020. 17:01

Banana hvala na detaljnom opisu za bolnicu 😊 
    Drago mi je da je sve uredu i da idete doma. Sretno,pazite se i mazite 😊😘💙

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

AngelEyes
    22. Kolovoz 2020. 17:59

Banana drago mi je da se opravljas i da idete doma. Uživajte 🥰😘💙
    Ninche točno to, gladna nenormalno zadnjih 10tak dana, koliko mogu pojesti to je čudo. Strah me stati na vagu 😁

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

enana
    22. Kolovoz 2020. 18:09

LoMa i Banana super pa ste nam se javile da cujemo malo iz prve ruke ove najranije dojmove 🤗
    Tejic prekrasno si uredila sobu 😍😍
    Kod mene sto se tice hrane obratno, nist mi se ne jede po ovim vrucinama, pa se cak nekad i prisilim, a mozda dok dodjem do vasih tjedana i meni se otvori apetit ☺

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Ninche9
    22. Kolovoz 2020. 18:46

Napokon 2804

Ninche9

Ma mi smo razmještaj radili i hocu generalku odraditi, znaci komplet kucu dezinficirati, ispod kuhinjskih elemenata i slično… a to bas ne mogu sama…
    Što se hrane tice, mogu non-stop jesti

Ti se gnijezdis🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.