I ja se prijavljujem za dobro prospavanu noć, za razliku od noći prije pa sam jučer cijeli dan bila umorna, bezvoljna.. Ali očito je nešto u zraku jer vidim da nisam bila jedina...
Ugodan dan svima 🙂🍀
Dobro jutro 💙 i da stigao dan termina 🙈🙈🙈🙈 doma smo kavica se pije, dobro smo 💙💙💙
Poslje kavice, poseksaj se, zatim operi prozore, pa idi bacit smece, ali svaki put zaboravi nesto da sto vise hodas, pa onda po babskim pričama predloži torbu za rodiliste.... cestitaaaaaam, meni se dan termina cini tako daleko, a opet tako je blizu...
.
Noc je prošla onako, u nekom polu snu
Dobro jutro 💙 i da stigao dan termina 🙈🙈🙈🙈 doma smo kavica se pije, dobro smo 💙💙💙
Poslje kavice, poseksaj se, zatim operi prozore, pa idi bacit smece, ali svaki put zaboravi nesto da sto vise hodas, pa onda po babskim pričama predloži torbu za rodiliste…. cestitaaaaaam, meni se dan termina cini tako daleko, a opet tako je blizu…
.
Noc je prošla onako, u nekom polu snu
Brzo bude došlo, ali ovo sad ubija. Ajde sad nekud pa da stisne 😎😎😎😎 uporan mali
Hahahaha, Napokon, bas sam ti se sad nasmijala.
Slatke brige, jos malo :) 😉
Mi smo danas imali mali photosession za kolaz pa prilazem sliku 🤗🤗
https://ibb.co/x3WdWRK
Vidi pupeeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Imam pitanje
Dobila sam vaginalete radi gljivica. Ne znam ni odakle mi one, max sam pazila na sve :/ i sad naravno da one curkaju, iako ih stavim pred spavanje, tijekom dana i dalje se to topi i izlazi. Pogotovo nakon mokrenja kad se obrisem. Kako cu znat ako se potrefi plodna voda i to, sto je sto? :/
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutrooo 😊
Vidim da nas je dosta sa dobro prosoavanom noci 😊 2 dizanja na wc u 4 i u pola7 al to sam si svaki put sama kriva jer popijem puni vode prije spavanja 🙈
Slatke_brige cestitak na punom terminu 😊🤩🤩 koji je daljni postupak ak bebac odluci da i dalje ne zeli van? 😀
Napokon hahahhaaha odlicni savjeti😂😂 meni dokazi vrijeme za pranje prozora, ciscenje po stanu i tak 😂 samo ne mogu muza nagovoriti na "aktivnosti" jet se boji da nest bebi ne napravi🤣🤣
Leia hvala ti, probat cu tak onda 😁
Danas lagano ciscenje stana (uz sestrinu pomoc), rucak pa spremanje za svadbu 😊😊
Hej hej svima.
Svima zelim sto laksi porod, sto manje briga i puno srece 😊 cestitam svima na punim tjednima, ulascima u termin.
Curke na mirovanju drzte se :)
.
Mi smo dobro, danas idemo doma najvjerojatnije. Ostali smo noc duze jer je cvrcak izgubio malo na tezini pa sam s pedijatricom iskomunicirala da obzirom na vikend ostanemo jos jednu noc. Na jutrosnjem vaganju smo se malo zdebljali 😊
.
Carski - spinalni blok mene nije bolio, lagano pecnulo i to je to, osjetila pritisak i tak to, al ne i bol dok su ga vadili i kasnije mene sivali. U Ri partner moze na carski, al moj je stigo mrvu kasnije, pa su ga s malim odveli u box, dok su mene zasili, pa smo 2 sata sok sobe proveli skupa u boxu 😊
Boli jako, da se ne lazemo, treba uzet svu drogu koja se nudi, i ja sam se vec nakon cca 3 sata polako rostiljala po krevetu da sve procirkulira (to je jako bolno, skoro nemoguce i frustrirajuce, ali pomaze kasnije). Digla sam se nakon cca 15/17 sati jer mi se jako vrtilo svaki put kad bi se prije pokusala dic. Evo danas 3 dan, je vec puuuuno bolje, sinoc sam jos uzela inekciju, i bez problema sam ga dojila i sve, samo me manje bolio rez. Rez boli, pa pece, pa steze i tak, najgore je i najnezgodnije njega dizat iz krevetica po noci i namjestit se za dojenje jer bocni misici ne rade bas, al pomalo ide...
.
Kbc Ri
Iako sam jos uvijek malo ljuta na pristup ljecnika tijekom trudnoce, nemam zamjerki na ovo vrijeme boravka tu ni na ljecnike, ni sestre, ni nikog.
Dakle 4. kat - patologija trudnoce - super, ljubazni, susretljivi, brizni...
Radaona tj operacijska sala i box/oporavak - svi normalni, nema stresa, objasne, daju vode nakon operacije... Vrh.
Famozni 5.kat - babinjace - svasta sam cula i citala, i ja nemam negativno iskustvo. Tu sam evo cca 3 puna dana sestre su super... Dode neka, da joj nije trenutak taj cas, al osim toga su vrh - susretljive, ljubazne, objasnit ce ti, pomoc, nazvat drugi odjel ak djete nije s tobom, objasnit ti sve, pomoc oko dojenja/cica/savjeta oko dohrane ili izdajanja... Ali bas smo Butterfly i ja komentirale mi smo iznimno pristojne prema njima, svaki put ih pozdravimo, zahvalimo se, pocakulamo s njima... Tak da mislim da i ovisi kako se zene odnose prema njima... Jer evo nakon carskog, i oporavka prva 24 sata - te zene rade lavovski poso, od brige za babinjace, do brige za bebe, a malo ih je... Klope je dovoljno i dobra je, meni pase kaj imam kekse i prutice za kasno navecer/rano jutro dok dojim... Caj stalno imas na raspolaganju u sobi.
.
Ak imate pitanja, napisite, pokusat cu odg cim stignem. 😘 Svima od nas
Kbc Ri
Iako sam jos uvijek malo ljuta na pristup ljecnika tijekom trudnoce, nemam zamjerki na ovo vrijeme boravka tu ni na ljecnike, ni sestre, ni nikog.
Dakle 4. kat - patologija trudnoce - super, ljubazni, susretljivi, brizni…
Radaona tj operacijska sala i box/oporavak - svi normalni, nema stresa, objasne, daju vode nakon operacije… Vrh.
Famozni 5.kat - babinjace - svasta sam cula i citala, i ja nemam negativno iskustvo. Tu sam evo cca 3 puna dana sestre su super… Dode neka, da joj nije trenutak taj cas, al osim toga su vrh - susretljive, ljubazne, objasnit ce ti, pomoc, nazvat drugi odjel ak djete nije s tobom, objasnit ti sve, pomoc oko dojenja/cica/savjeta oko dohrane ili izdajanja… Ali bas smoButterflyi ja komentirale mi smo iznimno pristojne prema njima, svaki put ih pozdravimo, zahvalimo se, pocakulamo s njima… Tak da mislim da i ovisi kako se zene odnose prema njima… Jer evo nakon carskog, i oporavka prva 24 sata - te zene rade lavovski poso, od brige za babinjace, do brige za bebe, a malo ih je… Klope je dovoljno i dobra je, meni pase kaj imam kekse i prutice za kasno navecer/rano jutro dok dojim… Caj stalno imas na raspolaganju u sobi.
.
Ak imate pitanja, napisite, pokusat cu odg cim stignem. 😘 Svima od nas
Draga Banana, jako je lijepo procitsti da se ti i mali cvrcak dobro i brzo oporavljate i napredujete 😊😊 slazem se da ljubaznost osoblja vjerojatno jako zavisi i o nama samima kak se odnosimo prema njima. Lijepo je da vec idete doma i sad se mozete prepustiti uzivanju i mazenju doma sa tatekom 😍😍🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji