Pozdrav zene. Zanima me Informacija, mi koje smo usle u 9 mj trudnoce. Tj 36tt, jel se to racuna kao ulazak u 37i tjedan ili ?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A sto kazu? Pokusat ce te sto duze drzati u komadu? Znam jednog deckica rodjenog u 29om tt i danas je najnormalniji trogodisnjak. Tako da, sve moze biti ok, samo se drzi i hrabro 💕💕💕
Da, dobivamo na vremenu. Doktor koji me primio nije bio previše optimističan ali danas kad napravimo laboratorij će valjda bit jasnije. Doslovce su mi rekli da možemo dobiti jedan dan ali i tri tjedna... U par sati se sve okrenulo naopačke 😢
A sto kazu? Pokusat ce te sto duze drzati u komadu? Znam jednog deckica rodjenog u 29om tt i danas je najnormalniji trogodisnjak. Tako da, sve moze biti ok, samo se drzi i hrabro 💕💕💕
Da, dobivamo na vremenu. Doktor koji me primio nije bio previše optimističan ali danas kad napravimo laboratorij će valjda bit jasnije. Doslovce su mi rekli da možemo dobiti jedan dan ali i tri tjedna… U par sati se sve okrenulo naopačke 😢
Moja frendica je rodila u 29tj. Nije stigla primiti mi inekcije za pluca. Mali sad ima 1.5god i super napreduje kao svaka druga beba. Znam da ti to nije neka super utjeha u ovoj situaciji, jer smo svi drugaciji. Ali to ne znaci odma da ce biti nesto lose. Barem je danas medicina na vrhu i sve ce biti oke.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Butterfly, držim fige da situacija ispadne bolje no što očekuješ, a ti se drži i javi kad možeš! Na sigurnom ste sad u bolnici, to je najvažnije.
Butterfly zao mi je da ti se ponavlja moja priča...isto iz čista mira počela curiti plodna vida u noći i završila u bolnici 🥺
Proći će to sve oke, sad ti prvi dani će ti proći u soku i nevjerici, ali samo miruj i radi kako doktori kažu 🙂
Ako te ista tješi, evo moj Luka i ja bi mogli doma danas/sutra, a ista nas je sudbina zadesila 👶🏻
Butterfly zao mi je da ti se ponavlja moja priča…isto iz čista mira počela curiti plodna vida u noći i završila u bolnici 🥺
Proći će to sve oke, sad ti prvi dani će ti proći u soku i nevjerici, ali samo miruj i radi kako doktori kažu 🙂
Ako te ista tješi, evo moj Luka i ja bi mogli doma danas/sutra, a ista nas je sudbina zadesila 👶🏻
Jao Loma, znaš kako je lijepo kad te netko (nažalost) razumije... Koliko dugo si bila u bolnici? I s koliko je na kraju rođen Lukica?
Hvala curke, krasne ste, puno mi znači vaša podrška ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Butterfly 🙏🙏 samo polako, smogni nekako snage da izdrzis sad ove dane pred sobom i bit ce sve ok ❤
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Eto popodne plakala zbog dijete, a sad u bolnici zbog svega. Oko 23 mi je počela curiti plodna voda, odjurili smo na hitnu, zadržali me. Bakterija. Ab, cordipin i inekcija za pluća. Raspadam se kompletno…. 💔
Eto šta stres učini.. 😔 baš mi je žao što to sve proživljavaš i vjerujem da će sve biti u redu! 🙏
Samo hrabro!
Butterfly zao mi je da ti se ponavlja moja priča…isto iz čista mira počela curiti plodna vida u noći i završila u bolnici 🥺
Jao Loma, znaš kako je lijepo kad te netko (nažalost) razumije… Koliko dugo si bila u bolnici? I s koliko je na kraju rođen Lukica?
Hvala curke, krasne ste, puno mi znači vaša podrška ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Mi smo ti zaprimljeni u bolnica sa 29+5, rodili se sa 30+3...u tom periodu bila sam na tokolizi, 2 antibiotika i dobila 2 doze dexića za pluća... na dan kad su me porodili crp mi je bio 26 (dan prije bio 16)...luka je rođen s 1670g s tim da je bio kao za tjedan napredniji..ja nažalost nisam primjer onih žena koje tak izdrže tjednima,kad su mi vidjeli crp odmah su me na porod poslali jer je kao bolje roditi ranije nego kasnije, a riskirati da se beba s nečim inficira
Sortiraj odgovore
Najstariji