Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    11. Kolovoz 2020. 15:56

Bananaupidzami i enana, ja jos uvijek ocejujem takvu torbu. Nadam se da ce posluziti.. isto sam uzela zbog cijene iako imam i lijepu od onog uriage paketa.

Marta14, zasto ti je Braunov toplomjer za uho katastrofa? 

I ne mogu vjerovati!! Gledala sam sad listu, nasa prva beba... nas Luka ima mjesec dana!!!! Kud vec??? Kako ce brzo doci i moj termin 🙈

Ninche9
    11. Kolovoz 2020. 16:16

Skakavac to ti je sve najnormalnije, ja sam prvog rodila s 38+2 i prije toga imala neka sve nekakve cudne osjecaje dolje.. 
    a mozda sam i nesto umislila u zelji da vec jednom dode 
    Ti si u terminu i mozda krene i prije utorka.
    Neki kazu da se beba umiri prije termina, moj se do zadnjeg trena ponasao najnormalnije bio zivahan i nisam ni slutila da ce krenuti puknucem vodenjaka.. 

Skakavac
    11. Kolovoz 2020. 16:23

Ninche9

Skakavac to ti je sve najnormalnije, ja sam prvog rodila s 38+2 i prije toga imala neka sve nekakve cudne osjecaje dolje..
    a mozda sam i nesto umislila u zelji da vec jednom dode
    Ti si u terminu i mozda krene i prije utorka.
    Neki kazu da se beba umiri prije termina, moj se do zadnjeg trena ponasao najnormalnije bio zivahan i nisam ni slutila da ce krenuti puknucem vodenjaka..

Uh uh 🙆‍♀️ ne mozes ne primijetit da se tilo drugacije ponasa, tj taj donji dio 😅 je da je svaki dan tezak, ali panika me vata kad promislin da porod krene prije. Dan termina mi je neki sudbonosni dan pa racunan da ima vrimena 🤭
    Hvala ti na odgovoru :)) 

butterfly784
    11. Kolovoz 2020. 16:45

Pozdrav curke, obavile pregled, ali danas smo pregledali mamu a bebu ćemo sljedeći put detaljno. Zatvorena, iscjedak ok, plodne vode ima taman jedino mora  ipak na dijetu zbog šećera.... 😭😭😭😭😭 I onda odem kod svekrve i ona mi da tepsiju kolača 😱😱😱😱
    Ugl zasad sve i dalje ok što znači da ću krenut s naručivanjem opreme 😁💪💪💪💪

mc_mouse
    11. Kolovoz 2020. 16:54

Vita misliš uzimala si opću anesteziju (potpunu, gdje te uspavaju)? Lokalna je kad si budna 

Napokon 2804
    11. Kolovoz 2020. 17:28

rekla sam vam da sam se cudno osjećala i da me boli sve dole. Isla sam na pregled jer prekosutra putujemo za njemačku nazad. Uglavnom zatvorena, cervix 35mm, bebac 2100 grama. Sve dobro. Kaze da on glavicom udara u cervix i da su mi zato probadanja, a bolovi, su jer se kosti sire

enana
    11. Kolovoz 2020. 17:42

Leia - ajde bitno da ti nije ureaplazma radila do sad nikakve probleme, ne volim ni ja takav pregled kad ti nista ne kazu, a kao sve je ok pa ostanes sa sto pitanja u glavi...
    Napokon - super da si otisla i da je sve ok, sad mozes mirnija na put.

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Vita26
    11. Kolovoz 2020. 17:46

Mc_mouse jest svaki put su me uspavljivali,rekli su mi i sad da ce,bolje za mene i za bebu i ako sam pitala da budem samo do pola u da budem budna(jer mi strah) ali oni mi nedaju,jer rizično je ipak se radi o 4 .caskim.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Matea02
    11. Kolovoz 2020. 17:48

Joj koje olakšanje ne mogu uopće opisat, nisam se još tako osjećala nikad u životu ..nek je ona dobro, i čak se glavicom dolje već zamjestila huhhh sad ponovno 18.8 moram u bolnicu ici posto po tome doktoru nije ok ali ajde predurat ću tu dnevnu bolnicu. I moram reć znači jučer nakon tog pregledala sam baš nikakva bila i plakala.. beba je baš mirna bila, osjetila ju jesam ali ne kao inače, al zato danas od podne ne staje haha sunce malo 💕 sve one osjete 

StizeBeba2020
    11. Kolovoz 2020. 19:12

Pozdrav mame i buduce mame. Evo da se i mi javimo s danasnjeg pregleda na Merkuru. Danas smo 34+5, otvoreni 1 prst, bebina glavica je vec dugo u zdjelici (od 26. tt), ali sad je vec skroz nabijena. Rekao je dr da se malo smirimo i ako ne rodimo u naredna 2 tjedna, vidimo se onda za 2 tjedna na kontroli. Ovo sto me probadalo i pikalo (jos uvijek to traje i jaceg je intenziteta) je namjestanje bebe i pripreme za porod. Mogu vam reci da sam se malo i prepala iako po mjerama beba odgovara prosjeku. Sitnija je i po procjeni ima 2420g, ali s njegove strane nema razloga za brigu. Ako sta krene ranije, beba moze sve samostalno pa mi je to utjeha... 

[lbdf.lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.