Hannica, tako je. Sa 36+1 usla si u 37.tjedan trudnoce 😊
Butterfly, zbog preranog otvaranja i polozaja bebe nisko u zdjelici. Svaki tjedan nam je bio blagoslov (sa 27tt sam u bolnici zavrsila i ostala do 34 tt)
Zelim da i s vama bude ovako i da dugo izdrzite skupa 🥰🙏🏼 ako i ne do kraja, uskoro ste vec u sigurnim tjednima.
U Rijeci dozvoljavaju pratnju i na prirodnom i na carskom, to mi se jako sviđa. Sto kaze muz, bi li isao s tobom u tom slučaju?
Ajoj cure drage što je ovo, u zadnje vrijeme brige i problemi 😥
U nekim situacijama mi ne možemo drugo nego voljeti i nositi svoju dječicu i slušati doktore. Budite snažne i strpljive, imajte vjere 🙏🤞🍀 neka sve bude dobro 💕💝🍀
Butterfy Drzi se bicet to sve uredu ❤️❤️❤️Prepostavljam da ces strogo mirovati jer nije doslo do puknuće plodne vode???i znas sama da bebice u 7Mj trudnoce prežive 😘😘😘Bice sve uredu ,sad si pod nadzorom ,pazice na tebe i na bebicu.❤️
Kako si skuzila da se radi o plodnoj vodi?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mljesecina sretno na pregledu,sve ce biti uredu 😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Butterfly drzi se! Svi mislimo na tebe i ako trebas ispuh tu smo i slusamo i pisemo i sve sta god triba 🤗 Probaj bit pozitivna zbog bebice 🙏
Sve ostale cure koje imaju ponovljene preglede zbog mjera i sl javite nam se obavezno 😊
Sretno cure!
Ja sam pocela pakirati u vakum vrece robicu od 68 na dalje. Mislim za pocetak oprati i pripremiti 50,56 i 62. Ne znam ni sama bi li to vec u komodu slagala ili isto u vrece pa izvadit tamo zadnji tren 🤔 boze koliko nedoumica oko pranja robe hahah
Butterfly, jako mi je zao sto moras to prozivljavati. Sa tobom sam u mislima ❤️
Cure, stvarno ste divne, vasa me podrska stvatno dirnula. Saljem vam veliku pusu i zagrljaj! Ja sutra u 8 imam dogovoren pregled u vinogradskoj, biti ce nekoliko doktora, pa se nadam se da doci i do nekoga zakljucka. Javim se sa povratnim informacijama.
Suzdrzavam se zbog bebe da se ne skupim u neki kut i ne placem cijeli dan.
Puno vas pozdravlja vasa minie 💓
A sto kazu? Pokusat ce te sto duze drzati u komadu? Znam jednog deckica rodjenog u 29om tt i danas je najnormalniji trogodisnjak. Tako da, sve moze biti ok, samo se drzi i hrabro 💕💕💕
Da, dobivamo na vremenu. Doktor koji me primio nije bio previše optimističan ali danas kad napravimo laboratorij će valjda bit jasnije. Doslovce su mi rekli da možemo dobiti jedan dan ali i tri tjedna… U par sati se sve okrenulo naopačke 😢
Jako mi je zao, samo pozitivno, vec su to dobri tjedni, bebice se radaju puno prije, pa je sve u redu. Drzim fige da sto duze ostanete 2 u 1. Samo hrabro i saljem virtualne zagrljaje 💕
Hvala vam svima na podršci i toplim riječima o na tome što ste odvojile dio vremena za mene. Hvala vam od srca.
Netko je pitao kako sam skužila da je plodna voda- po količini i konzistenciji, topla voda a znam da se nisam popiškila po sebi.
Isplakala sam se k'o nikad, odradila ctg, uzv, doručak (dijabetički 🙄), muž u međuvremenu donio torbu pa sam se malo skockala i dogovorila sa svojom pišuljicom da ćemo mi to vrhunski odraditi!!!
Sad se ja odjavljujem do daljnjega a vi samo rokajte s dobrim nalazima, lijepom robicom, opremom i svima. I širimo pozitivu. Zato smo odabrane da budemo mame- jer mi to možemo 💪💪💪💪💪💪
Ti i ja smo dan razlike u terminu.
A što kažu ako krene porod jel već dovoljno velika beba za prirodni ili ide carski?
Ide carski jer gospodičnasgospodična poprečno 😊
Butterfly, Minie i ostale cure mislimo na vas!
Drzite se 🤗🤗Sve ce biti dobro🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji