Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    11. Kolovoz 2020. 15:19

Sunce napisao je BDP99, ja sam sutradan išla odma po drugo mišljenje jer je meni u stvari najbitnije da nema vode u lateralnim komorama, da nije hidrocefalus. I hvala Bogu kažu da nije, da je dijete samo “glavonja”. S tim da je drugi doktor dobio BDP manji. 

• sunce1
    11. Kolovoz 2020. 15:21

mc_mouse

Suncenapisao je BDP99, ja sam sutradan išla odma po drugo mišljenje jer je meni u stvari najbitnije da nema vode u lateralnim komorama, da nije hidrocefalus. I hvala Bogu kažu da nije, da je dijete samo “glavonja”. S tim da je drugi doktor dobio BDP manji.

Mojoj bebi je sa 30+1 BDP bio 87😱

mc_mouse
    11. Kolovoz 2020. 15:27

Sunce on je to nešto zabrljao. Pa djeca se rađaju sa manjim od 99. Uglavnom drzim ga sa rezervom jer ću prolupati. Srećom još samo u utorak idem kod njega i onda idem u bolnicu kod doktora od povjerenja. Idem bas vidjeti koliko je on dobio BDP; 
    Evo provjerila, drugi je dobio 87, odnosno da je glava veća za 4tjedna 

• sunce1
    11. Kolovoz 2020. 15:30

mc_mouse

Sunce on je to nešto zabrljao. Pa djeca se rađaju sa manjim od 99. Uglavnom drzim ga sa rezervom jer ću prolupati. Srećom još samo u utorak idem kod njega i onda idem u bolnicu kod doktora od povjerenja. Idem bas vidjeti koliko je on dobio BDP;
    Evo provjerila, drugi je dobio 87, odnosno da je glava veća za 4tjedna

U kojem tjednu ti je bila ta mjera? Kod mene je glava stalno veca,od samog početka.

mc_mouse
    11. Kolovoz 2020. 15:36

Po njegovom u 31tt, po mome u 32tt 
    Ma najbitnije da nema vode u mozgu, nitko od nas nije savršenih proporcija i svi smo različiti. 

Skakavac
    11. Kolovoz 2020. 15:47

Mana_Mare 💓💓 veliki pozdrav

Ketty1309
    11. Kolovoz 2020. 15:49

Vidim da se mučite s mjerama. Mislim da se na to baš ne treba obazirati. Noja starija kćer je rođena u 40. tjednu (jedino ona) sa 2780 h dok je najmlađi sin rođen sa 34 tjedna sa 2870 g. Druga kćer je rođena sa 37 tjedana i imača 3530. Hoću reći da su djeca istih roditelja različita a kamoli ne bi bilo razlike u veličini naših bebica ovdje na forumu.
    Manje sekirancije a više uživanja vam želim svima. 🥰

Vita26
    11. Kolovoz 2020. 15:51

Mc_mouse
    Ja osobno uzimala lokalno anasteziju a tako ce i sada biti..
    Ali znam zene koje su uzimale spinalne(i kaze da je to super,i da ne boli nista,osim moras biti jako miran jer ipak se radi o kralježnici)inace samo sam pozitivno cula za to sve.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Skakavac
    11. Kolovoz 2020. 15:51

Ja se narucila u utorak na pregled kod privatnika, deseti dan od zadnjg pregleda kod svoje ginek.. Bome nekako sve cesce osjecan probadanja dole, ko nekakvo sijevanje, ako me mozete razumit. Beba mi je zivahna, iscjedak mozda malo jaci nego inace.. Pa san zvala polikliniku opet i narucila se za ovaj petak, tako da ipak ne cekan do utorka. Nekakav mi je osjecaj ko da se nesto dogada, nez. Nista ne boli, nema velikih Promjena ali svejedno.
    Zene koje ste vec mame, jel kojoj bilo slicno pred porod? Ginek mi je rekla da ne brinen o ovim simptomima, da se tilo priprema za porod 🤧🙆‍♀️

Vita26
    11. Kolovoz 2020. 15:52

Mana _mare pozdrav tebi i bebici ❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.