Cure ja bih gledala da operem i spremim svu robu do 33-34 tjedna, bar ovo sto je kupljeno pa neka ceka u ladicama, nista joj ne moze biti. Vidite da smo sve negdje oko tih tjedana krenule osjecat probadanja i postalo nam je tesko i peglat pa bolje odradit taj dio u miru.
Ja s jedne strane jedva cekam da mi mrvica dode a s druge strane svaki dan proveden ovako u troje s mojim deckima mi je dragocjen jer nikad vise nece biti isto. Sin se jako raduje bebi iako je mali, zajedno smo sve pripremali i bas mi je to lijepo..
Hvala vam svima na podršci i toplim riječima o na tome što ste odvojile dio vremena za mene. Hvala vam od srca.
Netko je pitao kako sam skužila da je plodna voda- po količini i konzistenciji, topla voda a znam da se nisam popiškila po sebi.
Isplakala sam se k'o nikad, odradila ctg, uzv, doručak (dijabetički 🙄), muž u međuvremenu donio torbu pa sam se malo skockala i dogovorila sa svojom pišuljicom da ćemo mi to vrhunski odraditi!!!
Sad se ja odjavljujem do daljnjega a vi samo rokajte s dobrim nalazima, lijepom robicom, opremom i svima. I širimo pozitivu. Zato smo odabrane da budemo mame- jer mi to možemo 💪💪💪💪💪💪
Draga samo hrabro i pozitivno. Drzim fige da sto duze ostanete 2 u 1.
Ostalim curkama sretno na pregledima. Jos malo i sve cemo svoje smotuljke srece drzat u rukama.
Pratim Vas svaki dan.
Imam konstantni pritisak dole na mjehur al vjerovatno je curka jako nisko i pritisce. A ja moram isto malo usporiti tempo. Curka redovito lupka i javlja se.
Puse svima
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure sa problemima držite se!! Možete vi to a i vaše bebice💕 nadam se da će svi ishodi bit pozitivni🤞🤞🤞 javite sve promjene i saznanja sa pregleda, a ostale držite se hlada i uzivancija 😊
Minie - mislim da je svaka od nas nervozna pred pregled, to je normalno, valjda i hormoni dodatno prorade...probaj si misli s necim okupirat da ti sto prije dodje sutra ujutro i sretno 🐞
Slazem se s Ninche glede pripreme robice, i ja gledam sve pokupovat i pripremit sad dok sam jos ok i mogu svaki dan nes pomalo, a i brze mi tako prodje vrijeme, pa da mirna cekam kraj...s tim da sam ja sve oprala i poslagala u ormar, al nisam opeglala, to cu dat mami ako ce dolazit il ce ostat neopeglano 🙊
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Butterfly, sretno! Znaju doktori sto rade i vjerujem da ce biti sve u redu. Zelim da izdrzite jos neko vrijeme 2 u 1, ali kako su i cure pisale.... visoki su to tjedni i bit ce sve okej!
Pranje robice-evo ja danas oprano i popeglano pospremila u ladicu. Rijesila to u dva pranja (bijelo i sareno). Ostale su mi jos zastitne ograde, jastucici.. to cu drugi tjedan bacit u vesmasinu.
Velicina bebe i trbuha: moram priznat da sam zadnja dva dana bas isfrustrirana komentarima okoline. Prva trudnoca mi je. Nemam veliku bušu za tjedne u kojima se nalazim.. i onda su komentari svakakvi.. da uopce ne izgledam ko da idem za mj dana rodit.. da bude beba sigurno slaba/nedonosce.. ovo ono. Zaokruzila sam se nekak dosta u 5mj i onda su bili komentari joj kak si nabuhla, joj kakva jos budes.. joj ovo joj ono.
Bebica mi svaki put odgovara tjednima u kojima je. Stovise u dan. Sutra imam pregled i bas me zanima kako ce sutra biti.. ali je okolina bas teska 🙄
Draga Butterfly sve ce biti u redu, drzi se i radi sebe i radi bebice, zelimnti puno srece i javi nam se kad budes u mogucnosti.❤❤ mislimo na vas i drzimo 🤞❤
Minie i ostale curke, takoder sretno na pregledima, vjerujem da ce sve to biti u redu 🤗
Hanicao tako je, kad napunis recimo 36+1onda si u 37.tjednu.
*
Jucer sam bila u takvim bolovima kostiju i misica da vec nisam znala kud bi sa sobom..cijela lijeva noga od trtice do noznoh prstiju me boljela ko da sam preforsirala misic, jos sam se onda namazala i hladnim gelom pa me to jos dodatno hladilo/peklo..znaci koma dan.
Danas malo trtica jos boli al sve je to ocito normlano.
I jos me jucer snasla takva bol lad sam htjela uststi sa stolice da su me sestra i muz morali podizati. Znaci taj donji dio trbuha jako nisko me toliko probadalo da sam sve zvijezde vidjela i kad sam jedva nekak uspjela leci je bilo oke. A kako je bebac bio strasno aktivan, vjerojatno je dolje pritiskao glavicom pa mozda i pritisnuo neke zivce. Onda jos i lazne kontrakcije kroz cijeli dan, svakih cca sat i pol..kaze mi mama da je to sad mozda reakcija tijela i organizma jer sam maknula normabel koji je to zapravo sve opustao...al opet pila sam samo jednu tableticu dnevno od 2mg pa kak se organizam moze naviknuti na tak malu dozu 🤔🤔 al nema veze bude i to proslo, danas (zasad) je vec lakse 🙂
Idem smislit nesto brzo i fino za rucak i danas moram OBAVEZNO spakirati torbu za rodiliste 🙈 s time da moram prvo isprobati spavacice jer sam ih kupila prije mjesec i pol pa da nebi bile preemale 😅
Zelim vam svima ugodan dan sa sto manje tegoba 🤗🤗
Talija nije mi pouzdan, mjerim 10 puta svaki put drugacije pokaze.
.
Meni nije jasno kad onda pijemo caj, i poticemo to sve na razne nacine(🙈) .. Od 36+1 ili?
.
Meni beba valjda stisce neke zivce i to mi u noge ide i klecam stalno.. Onak kao da cu past, strah me ic negdje sama.. I strah me ic negdje da mi ne pukne vodenjak il nesto a ja sama sa malim.. Sve me nesto strah poludit cu....
I dijete jadno "pati" sa mnom u kuci..
I kuca mi je svinjac, nemam snage za detaljno ciscenje a treba.. Ne zbog bebe bego zbog mene jer ne volim prljavo i zamazano..
I znam da zene imaju stvarne probleme ali mene ovo bas danas nervira.....
Butterfly samo hrabro, drži se i sve će bit ok(lakše reći nego učiniti). Držim fige da što duže izdržite 2u1.
Ja još čekam na pregled, gužva je, muž vani na parkingu prehodao 3 km, a ja nisam spavala 2 sata od nervoze... Ali zato sam sad opuštena, pozitiva i vidjet ćemo šta će reći. Kako mora bit, biće i sve ću izdržati samo neka beban raste svojim tempom a ja ću se pobrinuti neka ima udoban smještaj dok je unutra. Mnoge su prošle puuuno gore situacije i izašle još jače iz svega, tako da se ja nemam šta žalit. Živi smo, zdravi i guramo naprijed. Biće sve super, šta god da kažu, žilavi smo mi.
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Draga Butterfly, šaljem ti pozitivne misli i energiju. Vidiš kako ovdje imamo već bebica ranije rođenih i odlično napreduju. Razmišljaj pozitivno i pokušaj se opustiti. Sada ste u dobrim rukama i biti će sve u redu 😊😘
Banana, ma zvat ću svakako svoju ginićku samo što mi se čini da je na godišnjem jer sam i jučer kampirala na telefonu. A nalaze imam, hemoglobin mi nizak dosta a željezo na donjoj granici. A doktor u Petrovoj ni trepnuo na to. Već sam se naručila sljedeći tjedan privatno. Iako dok god ja njega veselo osjetim nema panike. Za drugo ćemo lako 😊
•
U kojem ste tjednu prale robicu? Ja bi već počela ali ne znam koliko će to biti svježe. A opet s druge strane, znam da će mi trebat hrpa vremena jer si kaj god radim svako malo sjednem 😂😂
Ja sam vec krenila polako.. svaki dan po nešto operem i opeglam, složim u ormar. Ne može se u ormaru nakupiti ne znam koliko prašine a bolje da je sve spremno ranije (pa i ukoliko budem morala ponovno nesto prati) nego da mi se dogodi raniji porod ili da jednostavno poslije ne budem fizicki mogla druziti se s peglom 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji