Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    11. Kolovoz 2020. 22:02

Minie (😂)* ❤️ Jedno pored drugo stoji pa brzinski kako tipkam,da nemislis pogrjesno.cuvaj te se❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

butterfly784
    11. Kolovoz 2020. 22:18

Banana prekul mi je kako ti svima odgovoriš 😊
    Minie, nemam zasad takvih iskustava ali smatram da sva ta mjerenja treba uzeti s dozom rezerve jer oni ipak vide koliko vide, pitanje kakvi su im aparati a i koliko su ti liječnici stručni u korištenju istih. Tu svaki milimetar predstavlja potencijalni problem, ali isto tako njihova mjerenja mogu odstupati. 
    Slažem se s Bananom da tražite sve informacije koje želite i trebate i odgovore na sva pitanja i nedoumice. 

Demetria
    11. Kolovoz 2020. 22:45

Bananaupidami

Evo fotkica kaj sam trzila i dobila u zadnje vrijeme.
    Sivi ruksak (neka akcija 130 kn, pa ak mi i nebu paso, nisam previse platila), a ako se ispostavi dobar lako kupim ili trazim u babinje onaj puuuno bolji i kvalitetniji.
    Kremica i kapljice poklon od JGLa
    Krem torba za bebu, od Dm-a dobila (nisam skuzila za kaj tocno, zurilo mi se pa nisam ni pitala neg sam rekla hvala, a doma tek skuzila da se radio o torbi)
    I izdajalica, ko izdajalica… (uzela ovu samo jer za razliku od klasicne aventove ima opciju rada na baterije, sto mi moze olaksat zivot, obzirom na kolicinu putovanja koja nas cekaju - cijena 790 kn na E kupi)
    https://ibb.co/2cwVFj4
    .
    Ostalo sam natipkala i obrisala, pa cu sad ic ponovo.

Ček kako si u dmu dobila tu torbu?? 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    11. Kolovoz 2020. 22:58

Maja Mare ❤️ piše ti kod mene u potpisu na kojoj stranici je lista a i koliko je rođenih bebica ..za sada ste samo vi 
    Luka HanaToma

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    12. Kolovoz 2020. 00:05

Minnie ako i nesto jeste doktori u bolnici ce to u detalj provjeriti, u dobrim si rukama. 
    Mozda je bebica samo malo usporila s rastom pa ce nadoknaditi u sljedecim tjednima ili ce bit sitnije grade pri porodu. 
    Da ti nesto kazem moj sin je od rodenja na donjoj percentili, dok su druge bebe s pola godine imale 8-9-10kg on je imao tek 6 i nesto znaci uvijek manje od drugih al je to jednostavno bila njegova putanja rasta a roden je u prosjeku, jednostavno je malo usporio s rastom a sad s 3godibe je velik kao i drugi deckici u vrticu i ne vidis razliku. Sve se promijenilo. Imamo 10 prstiju na rukama i svi su razliciti pa tako i bebe, vidis da imamo u ovij grupi i glavonje i mrvice i bucke i sve je ok. 
    I mene je moja dr slala specijalistu zbog sumnje na srcanu gresku, nocima nisam spavala od straha, razumijem tvoju brigu. 
    Ti samo gledaj da pijes i jedes zdravo da beba dobije sve sto treba a doktori ce vidjeti u cetvrtak sve u detalje, sigurno imaju super ultrazvuke i bolja ce im biti slika, ja se od srca nadam da je ovako sa posteljicom i svime sve ok, da je beba samo sitnija. 💙

• celaena
    12. Kolovoz 2020. 00:34

Minie

Hvala puno na podrsci.
    Iskljucuje se kasnije zacece kao razlog zaostalog razvoja, jer je do prije 2 mjeseca velicina bebe odgovarala tjednu u kojem se beba nalazila. Sve je manje, i glavica i trbuscic i sve..

Hej, ja imam slicno iskustvo. Moj je malac bio odgovarao velicinom, pa poceo zaostajati tjedan, pa dva (sto je sve unutar normale) da bi na zadnjem pregledu ispalo da nista nije narastao od predzadnjeg. Navodno 3 tj kasni. Imam kontrolu evo u cetvrtak opet pa cemo vidjeti je li sta dobio, inace su rekli da ce mu dijagnosticirati zastoj u rastu i ostajem u bolnici. Isto sam zabrinuta kao i ti, ali treba pricekati tjedan dana pa ponoviti pregled kod istog lijecnika i onda vidjeti sto dalje. Meni je isto sve ok - posteljica, protoci, panorams test.. ne znaju zasto kasni. Zadnje je bio na 13. percentili rasta. Ono sto je meni bitno je da ja bebu osjetim kroz cijeli dan i samo cekam taj cetvrtak i nadam se da bude sve ok.

butterfly784
    12. Kolovoz 2020. 02:25

Eto popodne plakala zbog dijete, a sad u bolnici zbog svega. Oko 23 mi je počela curiti plodna voda, odjurili smo na hitnu, zadržali me. Bakterija. Ab, cordipin i inekcija za pluća. Raspadam se kompletno.... 💔

Napokon 2804
    12. Kolovoz 2020. 04:17

Butterfly drzi se i slusaj doktore! Izgurat ces ti to, bit će sve dobro, na vrijeme se reagiralo to je najbitnije. Javljaj nam se ❤❤❤❤
    .
    Sto se tice mjera bebe. Bila sam 29.7 kod doktorica na pregledu kod nje je bebica glavica bila veća za 3 tjedna, a jučer na pregledu kod privatnika bebina glavica je istih dimenzija kao i kod doktorice 2 tjedna ranije. A bebac je uredno dobio na težini, ostatak uredno prati tjedne, on je zivahan i to je najbitnije. 

Princess Mimi
    12. Kolovoz 2020. 04:51

Butterfly, koliko si tt? 
    I u kojoj si bolnici?
    Sad se opusti, na sigurnom si i pod kontrolom. Tvoja beba je dobro i ti ćeš biti ❤️💪
    *
    Mi smo bili večeras na kontroli, beba je super! Ima oko 3 kg i lijepo je razvijen, tako da ako se i sad rodi, ništa mu neće faliti 😅 
    Inače, čekamo još dva tjedna i onda dogovoreni carski rez.
    Nadam se da ćemo ga dočekati, ali ako i ne, mirnija sam u sebi jer znam da smo uspjeli 💙🙏🏼
    Probadanja, ista priča kao što je Napokon napisala. Nisko je, pa pritišće cerviks i onda to boli.
    Evo drage moje, nakon mjeseci bolnice i mirovanja, došli smo skoro do termina sa živom i zdravom bebicom u buši. Zato vjerujem u sve vas i u to da ćete biti jake i pozitivne i brzo ugledati svoje male srećice 😊🥰

butterfly784
    12. Kolovoz 2020. 05:31

Princess Mimi

Butterfly, koliko si tt?
    I u kojoj si bolnici?
    Sad se opusti, na sigurnom si i pod kontrolom. Tvoja beba je dobro i ti ćeš biti ❤️💪
    *
    Mi smo bili večeras na kontroli, beba je super! Ima oko 3 kg i lijepo je razvijen, tako da ako se i sad rodi, ništa mu neće faliti 😅
    Inače, čekamo još dva tjedna i onda dogovoreni carski rez.
    Nadam se da ćemo ga dočekati, ali ako i ne, mirnija sam u sebi jer znam da smo uspjeli 💙🙏🏼

Hvala cure. Trudim se bit pozitivna ali mislim da me nikad ničega nije bilo ovako strah. 
    Princess Mimi 27 tt. Zašto si ti na mirovanju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.