Hvala svim curama na lijepim željama, kako je netko rekao - najljepši poklon stiže uskoro ...🥰🥰🥰
Ja još nisam za sebe nijednu stvarčicu uzela za bolnicu, planiram to sve u 9-tom mj ...
Toplomjer cu uzimati braunov za uho za kasnije, a za početak kod njih malih su najtočnije temp mjerene u guzi... Tako da cu to uzeti onaj digitalni obični.
Aspirator za nos svakalko onaj za usisavac, i običnu gumenu pumpicu. Inhlaator Ćemo tražiti u babinje, jer beba dolazi po zimi, tata nam rado na pedijatriji u hitnoj amb, tako da ćemo se pripremizi sa svime ( jer bolest uvijek dođe vikendom i blagdanima). Doktoricu imamo na brzom biranju, jer smo radile zajedno tako da smo taj dio pokrili.
Dobrodošla nova curka.... 🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Mi imamo beskontaktni toplomjer Microlife (za celo) i super mi je i za mene i za starijeg od rodjenja, tako da cemo njega i dalje koristiti.
Pumpicu za nos imam najobicniju kojom izvlacim ja na usta i ta mi je prvih godinu dana bila dovoljna. Kasnije smo nabavili Nosiboo kojim je stariji odusevljen, a moze se i za bebe koristiti tako da eto sad i njega imamo :D
A imam i Omronov Duo baby inhalator. Stariji je, otkad je krenuo u vrtic, cesto imao problema s nosicem i disanjem pa smo se inhalirali :) i meni taj inhalator pomogne kad treba.
Talija, evo ja masiram već neka 2 tjedna, al ne dugo jer mi je ruka kratka pa mi se ne da dugo 😂 e sad, jel će pomoći ili ne, vidjet ćemo. Nemam baš neke nade..
Tajchika, dobrodošla!
Dinosaurus, kutak je prekrasan, prava mala čitaonica 😊
Ja pijem Heferol samo za sprečavanje slabokrvnosti pa je jednom dnevno. To pijem ujutro nataste uz sumeci vit C
Teica, čestitam ti!
*
Ne znam kako izgleda ono gnijezdenje o kojem se priča, al mene eto čopilo masovno pospremanje. Ok, svako malo sjednem jer me počne boljet u leđima, al samo gledam kaj ću sljedeće čistit 🙈 treba to iskoristit jer inače stalno ležim.
Ja cu inhalator Omron uzeti na jesen. Zbog starijeg i ako bude bebi trebalo..
Nos, imam elektricni, i pumpicu rucnu. Evo ja imam samo negativna iskustva sa onim za usisavac...horor.
Toplomjer sam sad uzela beskontaktni za celo, imam sve ostale isto od prije.. Braun uho mi je najgori. Nadam se da nece beba imati temp! Mali je ima tek sa godinu i 9 mjeseci prvi put
Dobrodošla nova cura, molim te ako možeš ponoviti datum termina, spol i u kojoj bolnici ćeš pa da ažuriram listu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ej javljam se sa pregledan, sve je u najboljem mogućem redu!!
Onaj doktor jučer nije to dobro izmjerio 😤😤😤 bitno je isplasit ljude .. mala odgovara tjednima 100% i ima 1200g 😊 čak sam ju sad i vidjela baš je lice okrenula pa divna mi je 💕 na običnom uzvu sam bila pa slikica koju sam dobila mi nije neka baš al bitno da je sve u redu!
Dobro došle nove cure.
Masaža međice krenula sam s tim, ali nemam pojma radim li dobro, ruke prekratke 😂😂 5 min maks, ali potrudit ću se, ne može odmoći.
Euthyrox i Heferol treba piti s razmakom, tako da euthyrox popijem negdje pred zoru, najkasnije oko 6, stoji mi kraj kreveta a ionako se budim često. Ne mogu bez mliječnih proizvoda za doručak tako da to bude taman oko 1 sat nakon euthyrox-a, a 2 sata prije heferola. Heferol pijem uz limunadu.
Taman sad guglam aspiratore i toplomjere i vidim da je to tema 😀 imam oboje iz seta aventovog pa sam odlučila da neću odmah kupovati.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ledolina ja svaku ujutro u 6h pijem Eutyrox pa nastavim spavati i kad se probdim ponovo da kogu doruckovati pa tek onda vitamine koje pijem za trudnice,ostalo nista ne pijem jer mi kriva slika je super🙏🙏🙏
Ides i ti na carski!!?? Zbog cega?
Super ti bebica naprjeduje 😍😍
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji