Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    11. Kolovoz 2020. 12:42

Matea 🙏🙏🙏stvarno znaju  nekad izplasiti joooj,bitno je da je sve uredu 😘😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    11. Kolovoz 2020. 12:45

Matea super!! Bas mi je drago 😊😊

mc_mouse
    11. Kolovoz 2020. 12:46

Matea drago mi je da je sve ok!
    Mene bas zanima za tjedan dana šta će mi reci za djetetovu glavu, prošli put je rekao da je veća za 5tjedana i 6 dana. 
    Toplomjer imam Braun ThermoScan ušni i jako smo zadovoljni s njim. I imam još od Microlife sa gumenim savitljivim vrhom u slučaju rektalnog mjerenja, to sam prakticirala svega 2x kad je imao preko 40. 
    Inhalator imam OMRON Comp Air, vrijedi svake lipe. 
    Nos Arianne na usisavač, najbolje nam se pokazao. 
    -
    Sto se tiče tonijeve usne, počela se napokon krasta stvarati na posjekotini, mada čim se nasmije opet to prokrvari. Unutar usta ima veću ranu pa špricam aftamedom

Zojo
    11. Kolovoz 2020. 12:50

Matea baš mi je drago da je sve u normali,nadam se da će i meni sutra to isto reći na pregledu. 🤞Toplomjer i aspirstor još nemam a kupit ću nešto najobičniju za početak pa poslije do kupit ako ne budem zadovoljna nešto bolje. Ugl ovaj tjedan naručujem komodu i krevetić i kolijevku što ide pored kreveta pa možda uzmem i ovaj iz lidla kinderkraft. Danas malac malo mirniji, čeka ručak da se razbaca vjerojatno. Puse svima i javim sutra rezultate pregleda, nadam se boljim vijestima. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

AngelEyes
    11. Kolovoz 2020. 12:58

Matea drago mi je da je sve ok! 💕
    Marta kupila sam weledino ulje baš za masažu, zato se i moram natjerati masirati 😂
    Nikako da dođe ta faza gniježđenja da sredim i ja štogod po stanu, meni dani prođu u ljenčarenju i maženju pupa 💙🥰 predvečer se pođem s mužem okupati i prošetati. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Ledolina
    11. Kolovoz 2020. 13:13

Vita26

Ledolina ja svaku ujutro u 6h pijem Eutyrox pa nastavim spavati i kad se probdim ponovo da kogu doruckovati pa tek onda vitamine koje pijem za trudnice,ostalo nista ne pijem jer mi kriva slika je super🙏🙏🙏
    Ides i ti na carski!!?? Zbog cega?
    Super ti bebica naprjeduje 😍😍

Pa doktorica kaže najvjerojatnije carski, zbog prvog poroda koji je završio hitnim carskim jer se beba nije spuštala zbog uske zdjelice. Rekla mi je ako procjena na idućem pregledu bude da je beba velika onda ću ić na dogovoreni carski, ako ne, onda ćemo čekati pa kako bude.
    A za štitnjaču mi je povećala na 50,a željezo mi je loše pa trebam piti skroz do kraja trudnoće
    Jesi ti svaki porod dosad imala u Osijeku? 

Happymom
    11. Kolovoz 2020. 13:23

Bila san danas i ja na pregledu,ali kod druge doktorice. Kaze da je sve ok i u najboljen redu. Maleni ima 1900grama, meni se to čini malo. Dosad je stalno u svemu bia tjedan dana naprid pa tako i u težini i ne znan je li sad do doktorice, koja od njih dvi krivo mjeri, bas san zbunjena. Prosli put, prije 3 tjedna je ima 1500 grama, to je napredak od 400 grama.
     Koliko su vama imale bebe sa 32,33 tjedna? 

Marta14
    11. Kolovoz 2020. 13:36

Moja je u 32 imala 1950g.rekla je da je to taman, ni malo ni puno 🙄

• Lubeniiiiica
    11. Kolovoz 2020. 13:37

Happymom

Bila san danas i ja na pregledu,ali kod druge doktorice. Kaze da je sve ok i u najboljen redu. Maleni ima 1900grama, meni se to čini malo. Dosad je stalno u svemu bia tjedan dana naprid pa tako i u težini i ne znan je li sad do doktorice, koja od njih dvi krivo mjeri, bas san zbunjena. Prosli put, prije 3 tjedna je ima 1500 grama, to je napredak od 400 grama.

Moja je u 33.tjednu imala mrvu više od 2000g, isto mi se činilo malo. 

• Baby.nb.3
    11. Kolovoz 2020. 13:40

Happymom

Moj je u 29tt imao 1300gr, u 31tt 1800.
    Malo ti je manji prirast zadnjih tjedana, ali nebi rekla da ti je beba generalno mala za te tjedne, baš je taman. Mislim da u trećem tromjesečju trebaju dobivati oko 200gr tjedno, neka me netko ispravi ako zna. 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.