Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    03. Kolovoz 2020. 10:55

Banana hvala, ma lako da proc ce nije nista strasno uopce, nego samo da nalaz bude dobar!😁
    Ela32 hvala ti puno😃🤗takoder sretno dns na pregledu, drzim fige da je sve u redu!🤞🍀 Posalji slikicu princeze ako dobijes da se divimo🥰 Mi imamo sutra navecer pregled i isto jedva cekamo da si vidimo pisonju naseg💙👣a i naravno isto me strah da se cerviks nije puno smanjio🙏

🌈💙👣🙏

• SmileA
    03. Kolovoz 2020. 11:00

Hip_Hopsica

Pozdrav cure, samo da se malo javim… upravo sjedim u Breyer-u i čekam 3 vađenje krvi - radim OGTT. Držite fige da bude sve OK, da mogu odmah u Vincek pored na kolač… hehehh
    Sutra imam i pregled kod svoje gin. Nadam se da će i to dobro proći pa se mogu vratiti na more.
    Bebica mi se stalno javlja,tako da mi je to super, jedino me jako muče bolovi u donjem dijelu trbuha i prepona i ne mogu si nogu podignuti al to je sigurno neki problem sa rastezanjem ligamenta i mišića. Jel ima još koja od vas taj problem?

Hip_hopsica ajmeee pa mi smo sad skupa bilee!!😃😃😃 Sad vidim tvoj post i skuzim da si to ti bila🥰

🌈💙👣🙏

Bosco
    03. Kolovoz 2020. 11:10

Mana mare  bas mi je drago da idete doma, da ste svi skupa :)
    Cure sretno na pregledima i na ogtt-u!

Velicina trbuha. Znam da se nedavno pisalo kak vam se cini da imate premali ili preveliki trbuh, evo bas da vam ispricam.. Mene jucer jedna cura pita: koliko si trudna? 4 mjeseca?
    I ja joj kazem 28 tjedana, u 7 mjesecu i ona kaze : nemoguce  s obzirom kak ti je mali trbuh..
    Tak da ne brinite se, svatko je drugaciji, meni se moj isto cini mali, ali ako je mojoj bebici dobro, i meni je :D

Tejic
    03. Kolovoz 2020. 11:16

Znaci cijelu noc prozori sirom otvoreni rolete digla i zavjese, znaci zrak ide direkt na mene, muz pokriven do glave ja se preznojavam...majkoo sveta i s ludim nocima..sad pocinjem osjecati stezanje i peckanjenu grlu, znala sam al kad si nemrem pomoci dok mi je tak vruce🙄🥵 sad dolazi bar malo osvjezenja, ak nista drugo 😀
    Mana_Mare lijepo da cete vec sutra biti doma, jooj kak supeeer sad i ja jedva cekam 😆🙈🤩🤩
    Banana hvala tiii, vjerujem da bude promjena okoline dobro dosla a i da jos malo vidim svoje i frendicu 🤩
    Dinosaurua i Mina nadam se da je samo neka prolazna ljetna viroza i da budu klinci uskoro bolje ❤
    Curke na OGTT sretnooo izdrzite 🤞🤞 i sretno svima koje imaju preglede😊
    Hip hopsica mene je prepona tak boljela 2 dana i onda sam samo lezala i mirovala i proslo je samo. Vjerojatno si malo istegnula ligamente il misic a i hoce to doci uslijed sirenja zdjelice. 
    Sanja kak to da su te tak rano slali u bolnicu na pregled?  Joj doktori samo zbune covjeka, ko da nam nije i ovak dosta da reagiramo na svaku sitnicu, al bitno da beba lijepo raste i razvija se, a izaci ce onda kad ce htjeti i smatrati da joj je postalo pretijesno 😁 
    *
    Kad gledam i slusam sve vas, mene je stalno strah da me budu prekasno poslali na preglede u bolnicu, jer mi je sljedeci pregled kad budem vec 37+2 ...a Mana_Mare s toliko rodila...ah ta psiha..
    Ninche do kad si doma? Javim ti se sad 😊

03. Kolovoz 2020. 11:23

Bananaupidami

Sanja ako sam dobro shvatila sve je ok s bebom, samo je veca i ne mozete se dogovorit oko termina? Za velicinu smo vec pricale, da to mogu fulat dosta… A termin, to cak ne znam kolko je bitno ako se beba ok razvija ili?
    Sori kaj ovak ispitujem, al malo sam glupson danas..

Da, dobro si shvatila. Ma to ja ne znam objasniti dobro 🤦‍♀️
    Bio je dugačak ciklus i termin koji mi je doktorica odredila po 1.uzv ne odgovara terminu po zadnjoj m (piše mi 19.9. a po ZM bi bio 6.9.) A u trudničkoj knjižici je brojala tjedne po datumu ZM, znači tjedni u knjižici zapravo odgovaraju 6.9.
    Pošto ja znam kad je mali začet, znam i da to odgovara terminu 19.9.
    Sad više nisam bila kod svoje doktorice na pregledu nego kod dva nova doktora pa je potrajalo dok su pohvatali konce. To si oni vode svoju statistiku i bitni su im datumi i tjedni, da po mjerama prate razvoj i eventualna odstupanja, planiraju preglede, carski rez i sl. Mislim da je bitno i zbog razvoja pluća 🤔? Nisam sigurna.
    To s mjerama za nekog može biti da su točne, za nekog ne, nema pravila. Bitno da parametri (glava, trbuh, bedrena kost) odgovaraju istom tjednu, a to je kod nas ok. Zato se i ne brinem da nekaj nije u redu nego samo da bude stvarno težak i velik ukoliko su meni mjere ipak pogodili 😂

samomarina32
    03. Kolovoz 2020. 11:23

Zene dan svima.. zadnjih dana je sve u nekom rasulu kod mene..sve i svi mi idu na zivce sva san stalno osjetljiva pa san nervozna pa mi se place sve mi smeta..samo da mi neko nesto kaze sta mi ne sidne odma mi digne zivce. Pa nekidan za vikend kad je muz napokon bia doma ja umisto da mi je sve super skoro se i posvadala s njim i plakala radi svega i svacega ko kisna godina 😁 sva san neka poremecena u zadnje vrime nadam se da nisan jedina 🙈 ne znam jel se kome ikako desilo ko meni preksinoc..i ispod klime mi je bilo postalo uzasno vruce i probudila se cila mokra od znoja ostala san bez zraka da san morala i prozore otvarat u 1ipo ujutro da doden do zraka i ni to nije pomoglo skroz tek sam dosla sebi malo kad san se doslovno ladnom vodom smocila tako usrid noci 😰😰 o drugim tegobama tipa sa zdjelicom da i ne govorin to su muke samo takve kad se tribas okrenit s jednog na drugi bok a ne mos sama nego se uvik moran uvatit za krevetic od male koji je kraj naseg odma trenutno..spavanje-ni ne sican se kad san se zadnji put normalno naspavala..pogotovo zbog nesanice koja me drzi u zadnje vrime i svega skupa gori navedenog.. i jos se osjecan ko da mi oce stomak nekad puknit teska san sama sebi uzas jedva stojin na nogama duze od 10 min vec me oblije znoj i slabost me neka uvati. 😪 s prvom mi nije bilo ni priblizno ovako skoro sve do kraja. Samo brojin dane tj.tjedne kad ce ovo sve vise bit gotovo kad cu rodit..sad san taman danas 35 tjedana a nadam se da cu iduci tjedan saznat do kad cemo i kako cu rodit jer je jos uvik upitno 🙄 da me bar samo trdunoca muci iman toliko problema i sa strane i briga da ne znan di bi prije a jos nista nije ni spremno i bas me neka panika vata..sorry zene malo san se raspisala i izjadala..kad bi sve pisala ne bi stalo ni u jos ovoliko mista za komentar 😪😭😭

03. Kolovoz 2020. 11:33

Tejic

Sanja kak to da su te tak rano slali u bolnicu na pregled? Joj doktori samo zbune covjeka, ko da nam nije i ovak dosta da reagiramo na svaku sitnicu, al bitno da beba lijepo raste i razvija se, a izaci ce onda kad ce htjeti i smatrati da joj je postalo pretijesno 😁

Nemam pojma zakaj tak rano 🙈
    Možda zato jer je mali bio nisko i doktorica se pribojala da ne urani...? Ili su godišnji? Ne znam.

03. Kolovoz 2020. 11:48

samomarina32

Zene dan svima.. zadnjih dana je sve u nekom rasulu kod mene..sve i svi mi idu na zivce sva san stalno osjetljiva pa san nervozna pa mi se place sve mi smeta..samo da mi neko nesto kaze sta mi ne sidne odma mi digne zivce. Pa nekidan za vikend kad je muz napokon bia doma ja umisto da mi je sve super skoro se i posvadala s njim i plakala radi svega i svacega ko kisna godina 😁 sva san neka poremecena u zadnje vrime nadam se da nisan jedina 🙈 ne znam jel se kome ikako desilo ko meni preksinoc..i ispod klime mi je bilo postalo uzasno vruce i probudila se cila mokra od znoja ostala san bez zraka da san morala i prozore otvarat u 1ipo ujutro da doden do zraka i ni to nije pomoglo skroz tek sam dosla sebi malo kad san se doslovno ladnom vodom smocila tako usrid noci 😰😰 o drugim tegobama tipa sa zdjelicom da i ne govorin to su muke samo takve kad se tribas okrenit s jednog na drugi bok a ne mos sama nego se uvik moran uvatit za krevetic od male koji je kraj naseg odma trenutno..spavanje-ni ne sican se kad san se zadnji put normalno naspavala..pogotovo zbog nesanice koja me drzi u zadnje vrime i svega skupa gori navedenog.. i jos se osjecan ko da mi oce stomak nekad puknit teska san sama sebi uzas jedva stojin na nogama duze od 10 min vec me oblije znoj i slabost me neka uvati. 😪 s prvom mi nije bilo ni priblizno ovako skoro sve do kraja. Samo brojin dane tj.tjedne kad ce ovo sve vise bit gotovo kad cu rodit..sad san taman danas 35 tjedana a nadam se da cu iduci tjedan saznat do kad cemo i kako cu rodit jer je jos uvik upitno 🙄 da me bar samo trdunoca muci iman toliko problema i sa strane i briga da ne znan di bi prije a jos nista nije ni spremno i bas me neka panika vata..sorry zene malo san se raspisala i izjadala..kad bi sve pisala ne bi stalo ni u jos ovoliko mista za komentar 😪😭😭

Nisi jedina, baš u zadnje vrijeme nas se dosta javilo s takvim i sličnim smetnjama 😒
    Izdrži još malo! 💪😎

Ledolina
    03. Kolovoz 2020. 11:56

I ja se mogu pridružiti, baš sam sva nikakva... Danas mi vrijeme uopće ne ide u prilog, nadam se da će neka kiša pasti pa će valjda biti lakše. 
    Također sam i ja sama sebi već postala teška, u svakom smislu iako imam još dosta do termina ali već sad se pitam kako ću izdržati. Nespavanje je počelo, do sad je bilo još nekako, a sad nikako... Nervoza, promjene raspoloženja  zabrinutost.. Ma sve se to izreda u jednom danu... 😕 
    Ali kao što kaže Sanja, izdržat ćemo, nema nam druge 🙂

samomarina32
    03. Kolovoz 2020. 11:57

Sanja*

samomarina32

Zene dan svima.. zadnjih dana je sve u nekom rasulu kod mene..sve i svi mi idu na zivce sva san stalno osjetljiva pa san nervozna pa mi se place sve mi smeta..samo da mi neko nesto kaze sta mi ne sidne odma mi digne zivce. Pa nekidan za vikend kad je muz napokon bia doma ja umisto da mi je sve super skoro se i posvadala s njim i plakala radi svega i svacega ko kisna godina 😁 sva san neka poremecena u zadnje vrime nadam se da nisan jedina 🙈 ne znam jel se kome ikako desilo ko meni preksinoc..i ispod klime mi je bilo postalo uzasno vruce i probudila se cila mokra od znoja ostala san bez zraka da san morala i prozore otvarat u 1ipo ujutro da doden do zraka i ni to nije pomoglo skroz tek sam dosla sebi malo kad san se doslovno ladnom vodom smocila tako usrid noci 😰😰 o drugim tegobama tipa sa zdjelicom da i ne govorin to su muke samo takve kad se tribas okrenit s jednog na drugi bok a ne mos sama nego se uvik moran uvatit za krevetic od male koji je kraj naseg odma trenutno..spavanje-ni ne sican se kad san se zadnji put normalno naspavala..pogotovo zbog nesanice koja me drzi u zadnje vrime i svega skupa gori navedenog.. i jos se osjecan ko da mi oce stomak nekad puknit teska san sama sebi uzas jedva stojin na nogama duze od 10 min vec me oblije znoj i slabost me neka uvati. 😪 s prvom mi nije bilo ni priblizno ovako skoro sve do kraja. Samo brojin dane tj.tjedne kad ce ovo sve vise bit gotovo kad cu rodit..sad san taman danas 

Nisi jedina, baš u zadnje vrijeme nas se dosta javilo s takvim i sličnim smetnjama 😒
    Izdrži još malo! 💪😎

A nadam se da ocu..bas je vise sve nepodnosljivo 🥵 al izdrzat cu samo da moja curica bude dobro..jedva cekam vise iduci pregled i da sve ovo bude iza nas ds mozemo uzivat doma..sta se tice poroda i maski,neman rijeci..nema sanse da cu ja masku nosit stalno jedva disen ispod nje nakon 3 min mi vec slabo. Pa nek oni govore sta oce. 🙈 jos me muci sta cu se morat i odvojit od moje E. i to ako buden na carski 6 dana necu vidit i ne znan kako cu ja to izdrzat a kamoli ona 😪  mislin bit ce s muzem i svekrvom al isto mi je tesko 😪 al eto bar mi je lakse malo kad znam da nisan jedina da nisan luda 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.