Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    03. Kolovoz 2020. 13:14

samomarina32

Skakavac

Blago ti se, meni je muz triba ic u pratnji ali evo nista od toga. Mislin da bi sve bilo puno lakse, bar taj psihički dio ali sta je tu je. Mozda bi bilo ok radat u njihovoj, koliko san skuzila Mana_Mare se privukla u njihovu.. Ali za sobu imat svoje da ti je komodnije i udobnije :) ah i ti si prosla to s carem. Drzin fige da se ne ponovi i ovog puta. 😇 Zena se satare i onda hitan carski. Bilo kako bilo, nek nam se sve bebe rode zive i zdrave

Pa da bilo bi sigurno. Sad nece ni moj kako se cini i ne znan kako cu to izdrzat ako buden morala ic prirodno. Samo sta se jos ne zna kako cu s obzirom da san dosta rano zatrudnila nakon prvog carskog pa mi je gin.reka da cemo vidit sve ovisi o velicini bebe kako bude sa 36-37 tjedana a to mi je taman na iducem pregledu za tjedan dana kad buden u 36-om tjednu. Najradije bi se iskreno dogovorila s njim opet za carski da ne moran opet to sve prolazit pogotovo sad sama sta kazes psihicki ne bi mogla to bas podnit. Ma bila san i ja radala u njihovoj isto al san u prvoj trudnoci onda i nakon poroda nosila njihove nisan znala da mozemo svoje posli mozda. 🙂 a ja san rodila usrid zime prvo a njihove te su bile tople ajme da san se ja znojila plus kombinacija s grijanjem u bolnici koje je bilo na maksimumu..ne moran ti ni rec nista dalje koliko mi je bilo i onda vruce 😁 a ne znan kakve su im litnje spavacice.ugl sad bi ja tila carski al onda cim je dogovoreni a ne hitni bit ce vec drugacije mislin da cu spinalnu uzet 🤔🤔ma da to je na kraju ono najbitnije 🙂

Kako god tvoja beba dosla na ovaj svit, samo neka sve prode kako triba. Sta se ovog psihickog dila tice, sigurno ce ti bit lakse izbjec to sve i na cara, kad vec muz ne moze s tobon. 
    Nas su u klubu trudnica podsjetili na slusalice i muziku pa zato i pitan. Ne mogu ni zamislit kako je 13 h slusat zene, plač deranje i slicno. Ponit cu ja i nadat se da cu uspit koristit. Nadan se nekako i pilates lopti, mozda i setanju hodnicima, a ne da me spoje na ctg  pa lezi do sutra.
    Prvo nam je dite, sve mi je nepoznato pa san zato puna pitanja i nedoumica. 
    Kako je Bananaupidami napisala, najbolje se ne opterecivat puno s primjerice torbom, ako nesto zafali, donit ce muz ili ko od familije. Cini mi se najbitnije imat vodu, labelo i maramice dok si u boksu. U sobi se zena nekako primiri i lakse je :) 

• Sif
    03. Kolovoz 2020. 13:15

Pozdrav cure :) evo mene k vama 😊 rodbina iz DE je bila kod mene, nisu se usudili na more zbog korone, pa eto proveli godisnji kod nas.. nisam vas stigla citati nazalost, ulovila sam sad da imamo novu bebicu u grupi pa cestitam Mana Maree na djevojcici 🥰

Demetria
    03. Kolovoz 2020. 13:18

Zna li itko od vas di se mogu kupiti one hobotnice?
    Znam da ih šiju i poklanjaju u bolnicama za palčiće, ali mene zanima za ne palčiće.... Zna li itko?
    Jer tamo u cro hobe se gadno naljute ako iti pitas za tako šta 🙈🙄🤔

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    03. Kolovoz 2020. 13:35

Demetria Hekleraj&kiceraj na fejsu ima

Ninche9
    03. Kolovoz 2020. 14:10

Demetria mozes pitati u grupi Cro Hobice da ces rado donirati konac i zamoliti za jednu hobicu.. Pisi direkt Gospodi Zekljki Hojdak.. Ja sam donator konca posto ne znam heklati i jednom sam zamolila za hobicu a gđa Zeljka mi je dala cak par komada..to sam podijelila novorodenim bebicama a i za moju curicu mi je taman ostalo..
    Meni je krivo kad netko to prodaje a zasticeno je kao pomagalo i zasticen je "patent"

keksic
    03. Kolovoz 2020. 14:15

Mana Mare - super da ste dobro i držim fige da ste što prije doma😊. Ovo da je puno žena ranije rodilo je zanimljivo! Ja sam se tri tjedna svaki dan kupala u moru, to je jedino vrijeme kad ne osjećam ovih 11 ekstra kila na kralježnici - bilo mi je odlično.
    *
    Što se tiče ove sparine, umirem sad u Zgu. Mrzovoljna sam malo od toga, ali mrzovoljna sam općenito. Imam osjećaj da me svi neke gluposti ispituju i imaju blesave komentare 🙄
    (npr. konstantna ispitivanja o tome jesmo li odabrali ime), dragi kaže da sam malo osjetljiva. 
    *
    Cure koje ste bile na ogttu, držim fige da su dobri rezultati!

Talija
    03. Kolovoz 2020. 14:24

Vita, 24 sata sam u bolnici i tijekom boravka 6x vade krv i mjere razinu glukoze u krvi.. nataste/poslije obroka itd...  nije ugodno, ali prezivjet cemo. 
    Uglavnom, obavili smo i uzv dok smo u bolnici. Vidite mojeg malog frajera: https://ibb.co/rQ5JNwb
    Pita doktor: znate li spol? Ja velim, rekli su par puta da je dečkić.. a on će: da dečkić. Prava frajerčina. Evo vam slika jajčeka i piše za uspomenu (2.slika) 😂😂😂

Tejic
    03. Kolovoz 2020. 14:25

Sanja ma i bolje tako, bar sad dalje mozes biti sigurna jer se doktori budu detaljno upoznali sa tvojom situacijom. I ja bi radije tak nego ovak bude sve zadnji tren i to me bas zivcira.
    SamoMarina suosjecam s tobom kaj se tice raspolozenja i vrucine i okretanja s boka na bok. Izdrzimo jos malo, nist nam drugo ne preostaje 😀

Ja za te CRO hobice sad prvi put cujem od vas, ne znam kaj je to i cemu sluzi i koliko sam skuzila to dobivaju palcici u bolnici? 

Marta14
    03. Kolovoz 2020. 14:27

Pa meni je ok da svi palcici dobiju hobotnice, i da se donira sta god treba.. Ali hobotnica ima i u trgovinama za kupiti, pa zasto ne ako dijete nije ranije rodeno? 

Hip_Hopsica
    03. Kolovoz 2020. 14:30

Evo stigli mi nalazi OGTTa... 
    https://ibb.co/zhmZ5vt
    Kaj me sad čeka? 
    Uglavnom, nemrem pit, pušiti, normalno se kretati, spavat, svaki dan me bodu a sad ću još morati i na dijetu... ma milina. 
    Obožavam biti trudna. 
    Ne idem više na nikakve pretrage. Dosta mi je pikanja i sranja. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.