Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    03. Kolovoz 2020. 11:57

Mana_Mare ti si mi ove dane fokus, samo cekan kad ces sta napisat. Nisan normalna 🤭
    Hvala ti sta uopce odgovaras na pitanja. Po tvom nacinu pisanja, cinis se smireno i opusteno koliko mozes bit. Slazen se da je najgori dio sta su nam muzevi/partneri zakinuti za posjet, a kamoli za pratnju na porodu. Porod s maskom ne mogu ni zamislit ali eto prezivila si i to. Zanima me ima li sanse koristit se slusalicama i slusat muziku, makar čepiće da ne slusan ostale zene u svakakvim raspoloženjima 😅  e da, jesi radala u njihovoj spavacici, mogla pit vode i sve to? Najrade bi te pitala o dripu i epiozotomiji, al me straj 😂🤯
    Cestitan ti jos jedanput, sada cete samo zivit vase najlipse zivotno razdoblje 💞 bila u prilici odg ili ne, zahvaljujem na svemu 😇🙋‍♀️ uvik je dobro poslusat necije iskustvo 

Hip_Hopsica
    03. Kolovoz 2020. 11:58

SmileA

Hip_Hopsica

Pozdrav cure, samo da se malo javim… upravo sjedim u Breyer-u i čekam 3 vađenje krvi - radim OGTT. Držite fige da bude sve OK, da mogu odmah u Vincek pored na kolač… hehehh
    Sutra imam i pregled kod svoje gin. Nadam se da će i to dobro proći pa se mogu vratiti na more.
    Bebica mi se stalno javlja,tako da mi je to super, jedino me jako muče bolovi u donjem dijelu trbuha i prepona i ne mogu si nogu podignuti al to je sigurno neki problem sa rastezanjem ligamenta i mišića. Jel ima još koja od vas taj problem?
    Hip_hopsica ajmeee pa mi smo sad skupa bilee!!😃😃😃 Sad vidim tvoj post i skuzim da si to ti bila🥰

Ma da?!... hehehh fora... 😀javi rezultate nalaza. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Skakavac
    03. Kolovoz 2020. 12:03

Zene drage, pridružujen se i ja sa istim simptomima a bome i promjenama raspoloženja. Mene isto kukovi razvaljuju, prepone također. Bas to, okrenit se s boka na bok je pravi pothvat. Najbolje od svega je sta Mislin da san od tezine dobila petni trn, trn u peti, kako god. Ugl ocajna probadajuca bol desnog stopala. Nadan se da ce nestat ili popustit kad rodin jer je bas nezgodno.
    Jos se Mislin oko haljine u kojoj cu izac iz rodilista tj jos to moran odlucit sta cu, ali i kupit grickalica za rodiliste. Mislin da san spremna 😂

• SmileA
    03. Kolovoz 2020. 12:05

Hip_Hopsica

SmileA

Hip_Hopsica

Pozdrav cure, samo da se malo javim… upravo sjedim u Breyer-u i čekam 3 vađenje krvi - radim OGTT. Držite fige da bude sve OK, da mogu odmah u Vincek pored na kolač… hehehh
    Sutra imam i pregled kod svoje gin. Nadam se da će i to dobro proći pa se mogu vratiti na more.
    Bebica mi se stalno javlja,tako da mi je to super, jedino me jako muče bolovi u donjem dijelu trbuha i prepona i ne mogu si nogu podignuti al to je sigurno neki problem sa rastezanjem ligamenta i mišića. Jel ima još koja od vas taj problem?
    Hip_hopsica ajmeee pa mi smo sad skupa bilee!!😃😃😃 Sad vidim tvoj post i skuzim da si to ti bila🥰

Ma da?!… hehehh fora… 😀javi rezultate nalaza.

Daa😃😃eto koja slucajnost! Mogle smo skupa u Vincek na slatkac i kolac😄😂moze, javim svakako, i ti isto!🤗Sretno🤞🍀

🌈💙👣🙏

Hip_Hopsica
    03. Kolovoz 2020. 12:07

Mana_mare čestitam... suoer da idete doma da ste gotovi s bolnicama. 
    U kojoj bolnici si rodila?

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

samomarina32
    03. Kolovoz 2020. 12:08

Skakavac

Mana_Mareti si mi ove dane fokus, samo cekan kad ces sta napisat. Nisan normalna 🤭
    Hvala ti sta uopce odgovaras na pitanja. Po tvom nacinu pisanja, cinis se smireno i opusteno koliko mozes bit. Slazen se da je najgori dio sta su nam muzevi/partneri zakinuti za posjet, a kamoli za pratnju na porodu. Porod s maskom ne mogu ni zamislit ali eto prezivila si i to. Zanima me ima li sanse koristit se slusalicama i slusat muziku, makar čepiće da ne slusan ostale zene u svakakvim raspoloženjima 😅 e da, jesi radala u njihovoj spavacici, mogla pit vode i sve to? Najrade bi te pitala o dripu i epiozotomiji, al me straj 😂🤯
    Cestitan ti jos jedanput, sada cete samo zivit vase najlipse zivotno razdoblje 💞 bila u prilici odg ili ne, zahvaljujem na svemu 😇🙋‍♀️ uvik je dobro poslusat necije iskustvo

Ja mislin da se moze slusat al ja san toliko bila u svemu tome da san na to i zaboravila ne mogu se bas sitit. U biti nisan slusala muziku jer san ja rodila ima godinu ipo dana u splitskom rodilistu prvi put i muz je bia sa mnom pa nisan ni imala potrebu slusat muziku..puno mi je lakse bilo sta je on bia uz mene od pocetka do kraja obzirom da su svi samo ulazili i izlazili ko na kolodvoru samo te pregledaju sekund da vide u kojem si stadiju i odma odu ca uglavnom i tako..ja san se s obzirom na 13 sati trudova naslusala zena u drugim boksovima sta se deru i samo dolaze jedna za drugom i radaju a ja jos stojim tu i ne napreduje nikako skoro i uz drip koji je ubi Boze 🤮 gel je samo neugodan lagano al kad ti spici drip i jos ga pojacava s vrimenom ne znas di si vise..i eto ja san se otvarala lagano skroz i sve i eto kad san se otvorila i tiskala i sve ona nije se spustala i tako nakon sta su pdugovlacili 3 ure skuzili su da ne ide i onda san zavrsila na hitnom carskom. Tako da je meni trajalo sve skupa od 8 ujutro do 9 navecer. Radala san u njihovoj jer mi je bilo prvi put pa nisam ni znala da li smin bit posli u svojoj ili ne. Al sad cu def.ponit i svoje 🙂 eto i ja san ti napisala dio svog iskustva iako je bilo namjenjeno njoj al je isto relativno frisko 😁

Vita26
    03. Kolovoz 2020. 12:16

Prvo pozdravim sve vas❤️ 
    Loma jako mi je drago sto na preduvjete i uzskoro cete i doma napokon..procitala sam da si rekla da nisi imala vremena da mislis na ranu zbog dojke i izdajanje,to ti vjerujem..znam kako je kad se sve pocepi (dobila dam i temperaturu)i ako posle carskog Reza sutra dan bila beba samnom svejedno ,imala sam mljeka previse a mala bebica.pa sam se isto izdvajala da ručnom aventovo .i izkreno utješila si me  da kazes da ti nije strasno Bolilo ,meni je toga strah te boli ..
    Mana_mara super sto idete doma ,vrjeme napokon za uzivanje zajedno ❤️
    Talija sretno nadam se da ce biti sve uredu?kako ti oni sad to pregledavaju!?
    SmaliA sretno ja sutra idem na Ogtt 🙈🙈
    Sanja i ja bi bila zbunjena na tvom mjestu,jos malo imas do kraja Drzi se i sve ce to proci💋
    Ela drzim fige za uredni pregled,sretno❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Skakavac
    03. Kolovoz 2020. 12:19

Blago ti se, meni je muz triba ic u pratnji ali evo nista od toga. Mislin da bi sve bilo puno lakse, bar taj psihički dio ali sta je tu je. Mozda bi bilo ok radat u njihovoj, koliko san skuzila Mana_Mare se privukla u njihovu.. Ali za sobu imat svoje da ti je komodnije i udobnije :) ah i ti si prosla to s carem. Drzin fige da se ne ponovi i ovog puta. 😇 Zena se satare i onda hitan carski. Bilo kako bilo, nek nam se sve bebe rode zive i zdrave

samomarina32
    03. Kolovoz 2020. 12:30

Skakavac

Blago ti se, meni je muz triba ic u pratnji ali evo nista od toga. Mislin da bi sve bilo puno lakse, bar taj psihički dio ali sta je tu je. Mozda bi bilo ok radat u njihovoj, koliko san skuzila Mana_Mare se privukla u njihovu.. Ali za sobu imat svoje da ti je komodnije i udobnije :) ah i ti si prosla to s carem. Drzin fige da se ne ponovi i ovog puta. 😇 Zena se satare i onda hitan carski. Bilo kako bilo, nek nam se sve bebe rode zive i zdrave

Pa da bilo bi sigurno. Sad nece ni moj kako se cini i ne znan kako cu to izdrzat ako buden morala ic prirodno. Samo sta se jos ne zna kako cu s obzirom da san dosta rano zatrudnila nakon prvog carskog pa mi je gin.reka da cemo vidit sve ovisi o velicini bebe kako bude sa 36-37 tjedana a to mi je taman na iducem pregledu za tjedan dana kad buden u 36-om tjednu. Najradije bi se iskreno dogovorila s njim opet za carski da ne moran opet to sve prolazit pogotovo sad sama sta kazes psihicki ne bi mogla to bas podnit. Ma bila san i ja radala u njihovoj isto al san u prvoj trudnoci onda i nakon poroda nosila njihove nisan znala da mozemo svoje posli mozda. 🙂 a ja san rodila usrid zime prvo a njihove te su bile tople ajme da san se ja znojila plus kombinacija s grijanjem u bolnici koje je bilo na maksimumu..ne moran ti ni rec nista dalje koliko mi je bilo i onda vruce 😁 a ne znan kakve su im litnje spavacice.ugl sad bi ja tila carski al onda cim je dogovoreni a ne hitni bit ce vec drugacije mislin da cu spinalnu uzet 🤔🤔ma da to je na kraju ono najbitnije 🙂

Princess Mimi
    03. Kolovoz 2020. 12:32

Happy, ma da skuhala sam se sva, uz otvoren prozor ali nikako nije islo, jos su me neke lagane kontrakcije drzale, pa sam na kraju odustala od pokusaja spavanja i upalila si film koji sam pogledala uz puding 😂 isla  spavati oko 5🙈
    Mana Mare super sto vec idete sutra doma, muz je sigurno u niskom startu i jedva ceka da dode po vas 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.