Mana mare kakvo je onda pravilo sa mobitelon? Jel se može koristit do odlaska u boks ili? Kad se onda opet smi?
Oprosti na milijardu pitanja od svih nas, nemamo nego tebe za gnjavit
Banana hvala na pituanju, dala sam mu neofen cepic i nakon vec dva budjenja eno sad trenutno spava… Vidit cemo do kad.. Bar nije vise vruc ali to je ocekivano zbog neofena 😖
On ne ide u vrtic pa je stvarno rijetko bolestan ali brate ovo je stres. Triban se navikavat da je i to dio njihovog odrastanja i stvaranja imuniteta i da ce toga bit jos ali bas je mentalno iscrpljujuce.
Koja je mama bila pisala nekidan da joj starije dite ima temp? Jel proslo?
Ja sam pisala.. Da prošlo je bar mislim da je.. Neka čudna viroza ili šta li je već.. Dva dana do 39 temperatura svaka 4 sata.. Pa onda jedan dan od 37-38 variralo samo cijelu noć i dan.. Pada raste pada raste.
Ali ne ispod 37 i ne iznad 38.. Jučer već povremeno na 37 zakuri i to je je.. Padne samo.. Simpomi nula.. Valjda je to to..kazem neka čudna viroza ili šta god da je
Happy vidim da ni tebi ne ide spavanje veceras 😂
Ufff... Bilo je muka za zaspat, zbog vrućine... Sta je tebi bilo?
Banana ma to s dojenjem je individualno kao i sve ostalo, ali tipa to dok mi je krenulo mlijeko, dok se to sve pokrene, pa dok izdojis prve količine,mislim boli to istiskivanje ili kad si kvrgu moraš razbiti...meni je još par sestara to masiralo i stiskalo van, one stvarno nemaju milosti, one kad stisnu zvijezde vidiš 🤦🏼♀️ Ja nisam imala priliku dojiti pa je meni još teze to sve išlo, sve sam morala sama na neki način navući plus bio je carski...lakše je kad ti bebu stave na prsa pa ti ona to povuče...ja sam to sve rukama morala, tek sam kasnije prešla na izdajalicu...
Sto se izdajalica tiče, priznam samo avent izdajalice...imam kod sebe novu tomee tipee i rabljenu ručnu avent-avent je mama!! Obzirom da me čeka duži period izdajanja uzela sam si sad i avent električnu i prezadovoljna sam...tak da ako koja misli da će joj Trebat, ili ako joj zatreba samo avent nek uzima u obzir za tak neku investiciju...
A Boze kosa mi se dize, koja glupost, u boxu zena moze biti cijelu vjecnost.. Nema pratnje jos da ne mogu javit se muzu nikako.. Kao da nije 21st..
Drago mi je sto je to iza vas i sto idete kuci Mare 🍀
Mare koliko je velika bebica, kako joj ide sa tezinom? Uvijek si pisala da ste vi veliki i da ce ona biti pa si 56 pripremila 😁
Mana, odlicne vijesti!! Jos malo inuzivanjr doma s obitelji 🥰
Evo nas opet na GUK profilu u bolnici.. 😣 jedva cekam da to prođe.
Banana hvala na pituanju, dala sam mu neofen cepic i nakon vec dva budjenja eno sad trenutno spava… Vidit cemo do kad.. Bar nije vise vruc ali to je ocekivano zbog neofena 😖
On ne ide u vrtic pa je stvarno rijetko bolestan ali brate ovo je stres. Triban se navikavat da je i to dio njihovog odrastanja i stvaranja imuniteta i da ce toga bit jos ali bas je mentalno iscrpljujuce.
Koja je mama bila pisala nekidan da joj starije dite ima temp? Jel proslo?
Ja sam pisala.. Da prošlo je bar mislim da je.. Neka čudna viroza ili šta li je već.. Dva dana do 39 temperatura svaka 4 sata.. Pa onda jedan dan od 37-38 variralo samo cijelu noć i dan.. Pada raste pada raste.
Ali ne ispod 37 i ne iznad 38.. Jučer već povremeno na 37 zakuri i to je je.. Padne samo.. Simpomi nula.. Valjda je to to..kazem neka čudna viroza ili šta god da je
Mi smo imali tako prosli vikend pa je koji dan proslo i jucer opet. Noc koma, gori li ga gori pa mu dala opet cepic i evo sad je opet topal nekako. Nikakvih drugih simptoma kako kazes, totalno cudno. Ni sama ne znam sta bi... 😵
Mana mare super za odlazak doma sutra! 🤩
Meni je to isto strasno da tata ne moze vidit svoje dite sve dok ne izlazite iz rodilista. A masku ne triban ni komentirar. Ne da ju necu nosit tijekom poroda nego nema sanse. Jedva izdrzim u ducanu hodajuci i disajuci kroz nju. Nope.
Sortiraj odgovore
Najstariji