Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2020. 20:23

Bosco meni zna curkat, manje ili vise ovisi kako kad... Mislim da je to normalno... 
    Mjesecina slazem se za strpljenje, al sam uvjerenja da nekima treba tecaj senzibilnosti i bar osnovne biologije... Samo isto kolko kuzim njih to lupi tek kad se beba rodi (bar vecinu tateka koji to postaju sad prvi put)... Uvjerena sam da ce moj bit gori od mene u babinju, jer mu je sad sve jos preapstraktno, nis ne kuzi... Objasnjavam ja, al dabe... Tak da se stvarno nadam da ce se na porodu osvijestiti da je tata (stvarno se nadam da nemam prevelika ocekivanja...) :) recite mi ak ih trebam smanjit?! 
    Loma odlicne vijesti! :) zelim vam svu srecu da sto prije idete domeka :) 
    Sori ak ce krivo zvucat, al kaj ti je dojenje stvarno bilo gore od reza (pitam jer ga se i dalje uzasavam)? 
    Princess Mimi - posjete moji ce doc kad dodem iz bolnice il par dana nakon, i njegovi ce vjerojatno doc isto tak nas vidjet (moja mama ce ostat par dana, a njegova je rekla da ce donosit klopu i tak to - al nitko nece spavat kod nas i sl.), i dragi ide radit vjerojatno nakon tjedan dana, tak da zelim da se uhodamo sami i on s poslom i obavezama doma (u smislu da nitko ne spava kod nas i sl...)... 
    Ostala rodbina i prijatelji ce dolazit ovisno kak se ja osjecam i obzirom na koronu.
    Planiram, ako cemo bit dobro, da vec nakon cca mjesec dana odemo do mojih (dedu i baku nisam vidla preko 7 mjeseci) i onda do njegovih na viksu ili mojih na otok da ulovimo jos malo babljeg ljeta... Al jedno su planovi, a ko zna kaj ce bit...
    Marta mozda najbolje da vidis s doktorom kaj kaze... Al kuzim zabrinutost... A sto se zelje tice, moja je stalno tu... Osjecam se ko tinejder u zenskoj svlacionici xD

enterprise
    02. Kolovoz 2020. 20:32

Čestitke novopečenoj mami Mana Mare!
    Ja se samo prijavljujem da sam živa, ali jedva, cijeli dan je nekako užasno težak, jedva se vučem po kući.
    Što se pranja dječjih stvari tiče, ja sve bacim na 60, štogod pisalo na etiketi, od tetri do čarapica. Zasad sam imala samo sa stvarima iz pepca iskustva da su se stisnule na broj manje, ostalo (Next, H&M, Lidl) sve izdržava 60, bez obzira što piše na etiketi, čak i sušilicu preživi

Dinosaurus
    02. Kolovoz 2020. 20:35

Hej cure, 
    Kod nas dan koma.. Cilo jutro neka nervoza. Otisli kratko na more, dosli doma, mali zakurio s visokom temp. Cili dan neki stres. 😔
    Mi planiramo opet solirat prva tri tjedna kad izidem iz bolnice. Najugodnije se osijecan kad je samo muz tu pa mogu hodat polugola. S mamom sam u ok odnosima ali nekako nismo bas toliko vezane da bi sad bila ful opustena i uzivala da mi je tu i da mi pomaze. Ne znam... Imala je teski mozdani tijekom moje prve trudnoce pa nije ni fizicki bas pozeljno da se forsira. Eto..
    Odnose nismo bas prakticirali u zadnje vrime. Isto me strah da ne pokrenu nesto prerano. 

02. Kolovoz 2020. 21:16

Super Mare, lijepo je čuti da je sve u redu s vama 🙂🍀

02. Kolovoz 2020. 21:54

Dinosaurus nadam se da je mali bolje sada?
    Mana mare super da ste ok :) zelim ti da se sto prije oporavis :) 

Dinosaurus
    02. Kolovoz 2020. 22:01

Banana hvala na pituanju, dala sam mu neofen cepic i nakon vec dva budjenja eno sad trenutno spava... Vidit cemo do kad.. Bar nije vise vruc ali to je ocekivano zbog neofena 😖
    On ne ide u vrtic pa je stvarno rijetko bolestan ali brate ovo je stres. Triban se navikavat da je i to dio njihovog odrastanja i stvaranja imuniteta i da ce toga bit jos ali bas je mentalno iscrpljujuce. 
    Koja je mama bila pisala nekidan da joj starije dite ima temp? Jel proslo? 

Skakavac
    02. Kolovoz 2020. 23:26

Mana_Mare

Vecer cure!
    Hvala vam svima na cestitkama!!
    Curica je super, jede, spava, malo zaplace i to je to. Sve sto je pripada obavi.
    Mene smeta dole jer sam sivana, ne bolovi nego velika nelagoda neznam ni hodat kako triba, al proc ce i to.
    Ona je stalno sa mnom u sobi, a po noci je mozete dat sestri tako ako vam fali sna da se naspavate koliko toliko na miru.
    Ako bude sve ok, mi u utorak idemo doma tati! 👨‍👩‍👧

Bogu hvala da je sve kako triba i da se dobro navikavate 💓💓😇 nekad kad budes imala volje, za nas sta nas ceka splitsko rodiliste, molila bi te za koju informaciju.. Vezano za sam prijem, potrepštine ako su ti neke nedostajale van popisa, iskustvo s osobljem u boksu i na babinjačama.. Oprosti mi unaprid na ovoliko pitanja, najfriskija si i jos rodila u Splitu di i sama triban.
    Ne poznamo se ali koliko san te puta spomenila od sinoc, to je cudo, tebe i tvoju bebu. 🤭💓
    Proc ce brzo nadan se i punti, cim dođete doma bit ce lakse i kud i kamo lipse. 
    💞🙋‍♀️🤗

Skakavac
    02. Kolovoz 2020. 23:31

Bananaupidami potrefilo se tako da sam tocno dan nakon Mana_Mare iznenađenja, pozvala mamu da mi pomogne oko robice. Obzirom na njeno iskustvo s iznenadnim pucanjem vodenjaka tri tjedna prije, danas san ispunila kufer vecinom potribnih stvari. Straj je vrag😅😅 ko da me sakon opalilo, pa isto se moze i meni desit. Ja san sve nekako racunala ima vrimena. Nedostaju mi neke stvari, trudit cu se kroz sljedeca dva dana rjesit da san mirna.

Obzirom da san si u glavi sve pobrkala, uz kofer (vecina stvari s Marinog popisa), nosin jos ruksak i malu torbicu za pred porod (voda, slusalice, labelo)? Izgubljena san u prijevodu. 

Napokon 2804
    02. Kolovoz 2020. 23:58

Mana_Mare  i loma prekrasne vijesti kod obje. Zeljno iscekujemo da nam loma kaze da maleni Luka ide isto svome tati 😍😍😍😍🤨

.
    Kako smo sad u hrvatskoj, nema sanse, sto se odnosa tice bas to da ne bi nesto potakli, ali inace smo sve normalno

Tejic
    03. Kolovoz 2020. 00:36

Mana_Mare i Loma  bas je  lijepo cuti da su bebice dobro i da lijepo napreduju, a i da ste nam vi mamice dobro, drzite se i jos malo pa cete biti doma sa svojim najmilijima❤❤
    Banana eh tocno tak, ko da sebe slusam hahaha 
    Od popodneva sam vec 15 raspolozenja promjenila..al nisam se svadala vise, tu sam se suzdrzavala 😆😆🙈 
    a bebac me izlupao danas da mi vec muka bilo,al slatke su to muke 😀❤ pogledali film i idem spavati sad i nadat se da cu sutra biti malo normalnija 😂 Sutra putujemo k mojima u Podravinu na par dana dok sam jos u komadu i kad se vratimo, spremam torbu i cekam dan D 😆
    Lijepo mi spavajte i uzivajte u trudnoci sa sto manje tegoba, a nove mamice uzivajte sa svojim malim srecicama i brzo se oporavite 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.