Mah to i je problem da ja ne sutim, sve moram prokomentirati i onda kad treba i onda kad bi trebala sutjeti 😀 i najveci je problem kao oko mog tona, a ja nisam nist lose mislila i tu nastane show, a kao razumije da su to hormoni i umjesto da on zasuti, nee on nastavlja 🙈
Marta mi nemamo odnose od 3mj trudnoce jer imam mekaniji cervix pa da ne bi doslo do otvaranja. Al sam mu rekla da sad kad budem u sigurnijim tjednima, hocu jos jednom samo probati jos dok smo sami, pa kud puklo da puklo😆😆
Ahh nekak budem valjda uspjela samu sebe podnijeti jos tih cca mj dana 😆🙈
Mare čestitam na curici, nadam se da se osjećate dobro i da se snalazite i da ćete brzo doma 🥳💓
Luka je dobro, raste moj mali dječak, danas je na 2200g...jede lijepo na bočicu i čekamo sutra vizitu pa da čujemo nešto vise od dr 🙂
Cure nisam uopce pratila temu od sinoc jer neznam di ste stale.
Nadam se da ste sve dobro, ako nka i nije da ce bit! 🤞
.
Uglavnom red je da se i nas dvije javimo. Imamo zanimljivosti kako nam je poceo kolovoz 🤗
Jeste spremne za kratki opis.
Sinoc iza ponoc iz cista mira pukao vodenjak. Ostalih bolova i cudnih boja nije bilo. Dosli u Split oko 2 gliserom, inace sam sa otoka.
Jutros do 7 nista se nije dogadalo, cilu noc sam slusala rodilje oko sebe kako vicu, al ajde i to sam prezivila.
U 7 su mi dali gel, jer sam bila dva prsta otvorena kad sam dosla. Od 8 do 13:00 ja sam se skroz otvorila. U meduvremenu su trudovi bili ajme, al izdrzala sam nekako, pa pod tus malo, pa malo pilates lopta ali na zadnje nista nije pomoglo. Kad je doslo vrijeme tiskanja onda su mi se trudovi cinili tezi, al zapravo sve mi je bilo tesko, necemo se lagat. Ja sam sivana, al ok. Sve u svemu, na kraju je dosla nasa curica💕💕duga cijelih 48 cm i teska 2880 ja mislim da je tako.
Pratnje i posjete zabranjene do daljnjega, a maska obavezna na porodu i svuda okolo, cak i kad vam sestre i doktori dodu u sobi morate stavit masku
.
Skakavac nadala sam se da cemo se stvarno srest, al nasa cura je odlucila da ima rodendan prvi dan u kolovozu. I neka. Malo nas iznenadila, al sad smo mirni. ❤️❤️❤️
Čestitam! 💕💕
[link=https://lilypie.com][/link]
Bosco, meni je isto u tim tjednima u kojima si ti sad znao curiti kolostrum, ne jako ali ujutro bi uvijek vidjela par kapi na spavacici. Sad vec neko vrijeme nista.
LoMa drago mi je da je Luka napredovao, pravi mali borac 🥰 Kako se ti osjecas? Boli li te jos uvijek rez?
Tejic, kuzim, tesko je ponekad njima objasniti da samo zelis da te razumije, pogotovo sad kad si ponekad sama sebi nejasna. 😅
Sto se odnosa tice, mislim da mi necemo vise ni pokusavati, jer bi voljela docekati dogovoreni carski pa sam malo u strahu da ne krene prije nego dobijemo termin 😄
*
Nama za par dana dolaze moji iz inozemstva, pa ce biti puna kuca 😅 mama ce mi ostati pomoci skroz do kraja devetog mjeseca. Tako da mm i ja jos malo gustamo sami, ali posto ih nismo dugo vidjeli veselimo se i vjerujem da ce nam tek onda vrijeme u iscekivanju bebača proletjeti 🥰
Sto se posjeta tiče, doma cemo s bebom biti muz, mama i ja, a ostale planiramo zvati tek kad prode prvih mjesec i pol dva da beba stekne imunitet i da se ja oporavim kako spada 💙
Kakvi su vaši planovi u tom pogledu?
Ja sam stvarno oke, taj rez ne mogu reci da ni ne osjetim, ali stvarno skoro ni ne osjetim...bas sam jučer čitala neki članak o carskom rezu i sto očekivati...meni uopće nije bilo tak strasno ni bolno 🙈 realno, strašnije mi je bilo dojenje...ono, Dok to krene, pa te strah hoće li preko noći se sve to upaliti..pa razbijanje kvrga kad se naprave...nisam stigla ni misliti o rezu 🤦🏼♀️
Demetria jesi prala onaj swaddle? Na koliko stupnjeva? Strah me za cicak…
Halila ma nee, ima vas dosta u 11tom 😍
Nisam još 🙈🙈 ali sam vidjela da piše na 40 stupnjeva isto kao i one bambus tetre.
Stvarno mi nije jasno!
Hoćete vi prati po etiketama ili ćete sve na 60 pa kud puklo da puklo?
Mi nemamo baby program na perilici 🙄🙄
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mana Mare čestitam!!! Želim ti brz oporavak sa tvojom princezom 😍😍
Eto izmamila mi suze na oči, nisam očekivala takve divne vijesti. ☺☺
Loma eto i vi još koji dan pa doma na maženje. Pusa malom Luki! 😘
Meni je dosla neka zelja ali mislim da necu nista barem do 36tog.. 🙈Strah me da ne krene nesto slucajno...
Meni kolostrum nije uopce curio u ovoj trudnoci.
Posjete, sigurno nece odmah jer nismo u Hr ali odgodit cu sto vise mogu ovo cudno vrijeme danas..
Demetria jesi prala onaj swaddle? Na koliko stupnjeva? Strah me za cicak…
Halila ma nee, ima vas dosta u 11tom 😍
Nisam još 🙈🙈 ali sam vidjela da piše na 40 stupnjeva isto kao i one bambus tetre.
Stvarno mi nije jasno!
Hoćete vi prati po etiketama ili ćete sve na 60 pa kud puklo da puklo?
Mi nemamo baby program na perilici 🙄🙄
Ma ja bi to na 60, ipak je to za spavanje.. Imam jos 3 slicna sa cickom pa cu prvo jednog za probu jer je jeftiniji 😅
Ja sam prala samo neke haljine na 40, bijele tetre 90 one sarene muslin i stalo 60..
Ana mislim da sve imamo takve dane... Meni dode i prode i opet dode i tak u krug...
Marta 😊 jedva cekam kisu, jucer se vec naoblacilo al nista... Mozda nas nocas iznenadi 😁
Skakavac spremi kofer pa si mirna :)
Tejic i ja sam luda i radim slicno ko i ti... Nemrem se skontrolirat u tom trenutku... Samo sam ja luda od pocetka trudnoce, pa moj vise bas i ne trza... Jedino sam mu rekla da se pripremi za babinje, da jos ne padnem u depru il nes. Vruce je, bebe nas mlate, hormoni divljaju jer se svi sistemi pripremaju za porod, kemijske reakcije u mozgu nas pripremaju na novu ulogu i brigu... Iskreno, meni se to uopce ne svida, idem si na zivce i fakat ne volim trudnicki mozak... Al kolko god da se trudim nema pomoci... Proci ce s vremenom :)
Ako se mozete smirit, smirite se, pa mu se ubaci u narucje dok gledate tv il nes... Do tad ce ti se promijenit 6 raspolozenja, mozda vec i jesu... 🤗😁
Ahahahaha tak i ja ocu jos malo "uzivati" dok smo solo xD
Lullee svaka cast! :)
Marta ne, jer imamo zabranu, ali se nadam da cemo sad na pregledu dobit zeleno svjetlo, jer moram priznat da nisam odusevljena cekat jos 2-3mjeseca i onda onaj period prilagodbe xD
Ma nis oni ne kuze (cast izuzetcima)... Npr moj se i dalje cudi zakaj sam umorna i da ne spavam jer si sama vrtim gluposti po glavi... Ne kuzi da moram na wc, da me beba lupa, da mi je vruce, da se pokocim, da je okret na drugu stranu napor veci od penjanja na vrh brda i tak... (ponavljam ja to stalno, al njemu to ude i izade... XD)
Si sad ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji