Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    01. Kolovoz 2020. 23:28

Mana mare aimeeeeeee kakvo iznenađenje 🥰 cestitam ponosnim roditeljima na rođenju prekrasne curice 🥰 nek joj je sretno djetinjstvo ispunjeno zdravljem, srecom i ljubavlju ❤❤❤❤.
    .
    Demetria krasan pupo 😍

AngelEyes
    01. Kolovoz 2020. 23:29

Mare koje iznenađenje 😊 čestitam!!! 💕💕💕💕 Tako sam sretna da ste obje dobro, želim ti brz oporavak i odlazak kući. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

teica30
    01. Kolovoz 2020. 23:36

Mana Mare Čestitam i želim što brzi odlazak kuci 🥰🥰🥰🥰🥰🥰... 
    Cure moram reci da je danas prvi put da mi je užasno teško u trudnoći, valjda od te vrućine, stomak mi smeta, cura već tri dana lupa kao luda ... A mislim bolje i da lupa nego da se ne javlja,  ma uf ... 
    I da znam,  da sam tek 27 tjedana, i nije mi neki ogroman trbuh, ali eto ... Morala sam se malo izjadati.....  
    Uz sve to u kuci je rat zbog klime ... MenI vruće, dragom hladno od klime, i tako stalno ... I još organiziramo male svatove idući tjedan ( jer smo velike prebacili za iduću godinu)... A jesam se sad iskukala... Eto malo mi je lakše... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Halila
    01. Kolovoz 2020. 23:42

Mana Mare čestitam!!! ❤ brz oporavak ti želim, a malenoj puno zdravlja i bezbrižno i sretno odrastanje! 🤗❤

Demetria
    01. Kolovoz 2020. 23:42

Happymom sretan rođendan.
    Hvala vam cure ;)
    A sad naša draga Mana Mare...baš kad sam stavljala moj post sam čitala mužu kada dolaze prve bebe i kažem ja njemu: mogu doći svaki tren, pa već i danas.
    Eto u pravu sam bila.
    Otvaram net prije spavanja i čitam i jauknem od sreće, muž je poleti odmah mislio da mi se nešto desilo .. a ja njemu: stigla druga bebica 😭😍
    Jesam vam rekla da bi ažurirati listu :)
    Žao mi je iskreno za ovo što je s maskom i pratnjom, baš sam zgrožena i frustrirana zbog toga. 

Čestitam sretnim roditeljima i sutra ide naša vesela lista nova. Dobrodošla nam i curica. Već sam mislila da će biti prva dva dečka na L.
    Javi samo ako želiš da ime stavim(i ime naravno) 
    Šaljem vam puse 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Gonal
    01. Kolovoz 2020. 23:43

Mareee iskrene cestitke ponosnim roditeljima a djevojcici sretno i bezbrizno djetinjstvo.
    Brzi oporavak vam zelimo😍😍

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

keksic
    01. Kolovoz 2020. 23:49

Mana Mare čestitam! Želim ti brz oporavak i da ste što prije doma 😊😊. Svaka čast što si izdržala i pod maskom i bez pratnje! I mene je iznenadilo kad sam krenula čitati, ali krasne su to vijesti! 🎉

Shine
    02. Kolovoz 2020. 00:00

Mana Mare cestitam od srca 💗💗💗 Brz oporavak zelim i bebici lijepo i bezbrizno djetinjstvo! Uljepsala si mi dan, najvise volim tako iznenada 🎉🎉

Skakavac
    02. Kolovoz 2020. 00:10

Mana_Mare zeno moja draga, prvo da ti od srca cestitan. 💞😌😇😍
     Noge su mi se oduzele kad san procitala, cak mi je Demetria javila jer zna da smo ti i ja u tjedan dana s terminima. Necu te obasipat pitanjima, a iman ih stotine. Zelin ti da najbolje moguce produ prvi sati i dani s tvojom malom dusom, da sta prije dodes svojoj familiji i da skupa uzivate s vasom bebicom. Nadan se da nisi u velikim bolovima. Najveci pozdrav i zagrljaj objema, od srca cestitam jos jedanput. 💓💓💓💓💓💓💓💓

• ela32
    02. Kolovoz 2020. 00:23

Mana Mare cestitam ti od srca 😍😘🤗🤗🤗
    Nek nam je zdrava mala curica i dug i sretan zivot joj zelimo svi! 
    Brz oporavak ti zelim i sad se samo mazi i uzivaj u svojoj srecici!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.