Mana mare aimeeeeeee kakvo iznenađenje 🥰 cestitam ponosnim roditeljima na rođenju prekrasne curice 🥰 nek joj je sretno djetinjstvo ispunjeno zdravljem, srecom i ljubavlju ❤❤❤❤.
.
Demetria krasan pupo 😍
Mare koje iznenađenje 😊 čestitam!!! 💕💕💕💕 Tako sam sretna da ste obje dobro, želim ti brz oporavak i odlazak kući.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Mana Mare Čestitam i želim što brzi odlazak kuci 🥰🥰🥰🥰🥰🥰...
Cure moram reci da je danas prvi put da mi je užasno teško u trudnoći, valjda od te vrućine, stomak mi smeta, cura već tri dana lupa kao luda ... A mislim bolje i da lupa nego da se ne javlja, ma uf ...
I da znam, da sam tek 27 tjedana, i nije mi neki ogroman trbuh, ali eto ... Morala sam se malo izjadati.....
Uz sve to u kuci je rat zbog klime ... MenI vruće, dragom hladno od klime, i tako stalno ... I još organiziramo male svatove idući tjedan ( jer smo velike prebacili za iduću godinu)... A jesam se sad iskukala... Eto malo mi je lakše...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Mana Mare čestitam!!! ❤ brz oporavak ti želim, a malenoj puno zdravlja i bezbrižno i sretno odrastanje! 🤗❤
Happymom sretan rođendan.
Hvala vam cure ;)
A sad naša draga Mana Mare...baš kad sam stavljala moj post sam čitala mužu kada dolaze prve bebe i kažem ja njemu: mogu doći svaki tren, pa već i danas.
Eto u pravu sam bila.
Otvaram net prije spavanja i čitam i jauknem od sreće, muž je poleti odmah mislio da mi se nešto desilo .. a ja njemu: stigla druga bebica 😭😍
Jesam vam rekla da bi ažurirati listu :)
Žao mi je iskreno za ovo što je s maskom i pratnjom, baš sam zgrožena i frustrirana zbog toga.
Čestitam sretnim roditeljima i sutra ide naša vesela lista nova. Dobrodošla nam i curica. Već sam mislila da će biti prva dva dečka na L.
Javi samo ako želiš da ime stavim(i ime naravno)
Šaljem vam puse
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mareee iskrene cestitke ponosnim roditeljima a djevojcici sretno i bezbrizno djetinjstvo.
Brzi oporavak vam zelimo😍😍
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Mana Mare čestitam! Želim ti brz oporavak i da ste što prije doma 😊😊. Svaka čast što si izdržala i pod maskom i bez pratnje! I mene je iznenadilo kad sam krenula čitati, ali krasne su to vijesti! 🎉
Mana Mare cestitam od srca 💗💗💗 Brz oporavak zelim i bebici lijepo i bezbrizno djetinjstvo! Uljepsala si mi dan, najvise volim tako iznenada 🎉🎉
Mana_Mare zeno moja draga, prvo da ti od srca cestitan. 💞😌😇😍
Noge su mi se oduzele kad san procitala, cak mi je Demetria javila jer zna da smo ti i ja u tjedan dana s terminima. Necu te obasipat pitanjima, a iman ih stotine. Zelin ti da najbolje moguce produ prvi sati i dani s tvojom malom dusom, da sta prije dodes svojoj familiji i da skupa uzivate s vasom bebicom. Nadan se da nisi u velikim bolovima. Najveci pozdrav i zagrljaj objema, od srca cestitam jos jedanput. 💓💓💓💓💓💓💓💓
Mana Mare cestitam ti od srca 😍😘🤗🤗🤗
Nek nam je zdrava mala curica i dug i sretan zivot joj zelimo svi!
Brz oporavak ti zelim i sad se samo mazi i uzivaj u svojoj srecici!!
Sortiraj odgovore
Najstariji