Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina.Antares
    29. Srpanj 2020. 21:16

loknica

Ima li tu koja trudnica iz Makarske? Trebala bi mi preporuka privatnog ginekologa.

Ja sam išla u Split u Cito. Oprečna su mi bila mišljenja za dvoje koje imaju prakse u Ma.

Vita26
    29. Srpanj 2020. 21:21

Mc_mouse odlicno da je sve uredu sad mozes biti mirnija ❤️❤️
    Gledam curke pa ajme vecina vas vec preko 30tjedana ili ulazite u zadnje tromjesece ,kao da smo se jucer tu skupile..sad ce polako krenuti i porodi...vrjeme bas leti..
    Kako izdržite ove vrucine!??

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    29. Srpanj 2020. 21:21

Enana sretno na pregledu 😘😘😘

• Pepa14
    29. Srpanj 2020. 21:31

Pozdrav ženske :)
    Slabo sam aktivna na forumima jer ležim u bolnici zbog prolapsa vodenjaka. Imam jedno pitanje koje ne mogu nažalost saznati ni u bolnici od doktora. U zadnjih tj dana imam ful pojačani iscjedak. Da li koja od vas ima sličnih iskustava? Ovdje u bolnici za sve govore da je dobro ako nema krvarenja, a mene ovo situacija dosta zbunjuje. Hvala unaprijed na vašim odgovorima. 

Vita26
    29. Srpanj 2020. 21:44

Pepa 
    Valjda doktori znaju sta je i sta treba..u prvoj trudnoci sam imala krvarenje,koja je i prebila vodenjak i ja vjerujem da dogod nemas krvarenje je dobro..a u bolnici si na sigurnom.puno ti zelim strpljenje i da izdržiš to sve

• Pepa14
    29. Srpanj 2020. 21:48

Vita26

Pepa
    Valjda doktori znaju sta je i sta treba..u prvoj trudnoci sam imala krvarenje,koja je i prebila vodenjak i ja vjerujem da dogod nemas krvarenje je dobro..a u bolnici si na sigurnom.puno ti zelim strpljenje i da izdržiš to sve

Hvala ti od 💜 na dobrim željama 😊

enterprise
    29. Srpanj 2020. 21:54

Večer!
    Mc_mouse super da je sve u redu!
    Pepa meni isto tako zna nekad na dane biti jako pojačano, a nekad bude slabiji, bitno je da nije ružičaste boje, a ako se bojiš da bi moglo biti puknuće vodenjaka, to ti ima nekako slatkasti miris, potpuno drugačije od bilo čega što si ikad osjetila. No, ako nisu ni doktori ni sestre zabrinuti, onda nema razloga za još brige. Sretno!

Ja jedva današnji dan izdržala, pod klimom isključivo zna li netko gdje bi se moglo kupiti onih zaštita za bedra? Ono da se ne stvaraju rane dok se hoda? Čula sam nešto da bi moglo biti u dm-u, ali ne znam kako se zove...

Vita26
    29. Srpanj 2020. 22:22

Rujanka cula sam i ja da ima u dm ,i ja bi trebala uzeti a nikako ..kao nije jos strasno 🙈🙈

enterprise
    29. Srpanj 2020. 22:33

Vita26

Rujankacula sam i ja da ima u dm ,i ja bi trebala uzeti a nikako ..kao nije jos strasno 🙈🙈

sutra idem pješke na pregled, već si mislim hoću li mazati neko ulje ili stavljati baby puder

keksic
    29. Srpanj 2020. 22:43

rujanka

Vita26

Rujankacula sam i ja da ima u dm ,i ja bi trebala uzeti a nikako ..kao nije jos strasno 🙈🙈

sutra idem pješke na pregled, već si mislim hoću li mazati neko ulje ili stavljati baby puder

Frendica je za to koristila neke kao biciklističke hlače od pamuka, mislim da ih je s Asosa naručila. Sigurna sam da to i drugdje ima, ali nisam se raspitala jer to (zasad 😄) nije na popisu mojih tegoba.
    *
    Je li netko kupovao možda laganiji poplon za bebe? Malo sam izgubljena kad dođe do pokrivanja. Kasnije bih koristila vreću za spavanje, ali ne znam čime pokriti bebu prvih mjesec dana 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.