Moj mali je isto rođen u rujnu, kao sto ce i ovaj sad, nisam poplun koristila skoro negdje do Božića, samo dekice razne, bile su taman da se cijeli da fino u nju zamotati. Sve su bile iz pepca, a s njima smo isli i u setnju. Sve zapravo ovisi kakvo ti je grijanje, ja imam centralno i bas kad smo dosli iz rodilista je zahladilo, a jos nisu pustili grijanje pa smo osim toga i kalorifere palili...
Super, pogledat cu za hlace na Asosu. Hvala !
Hvala rujanka!
*
Pitala sam je sad, kaže da su to anti-chafing shorts na maternity odjelu ☺
Cure drage, nisam stigla sve citati danas. Ukratko kod nas je sve u redu, ove dosadne bh kontrakcije sam smirila pojacanom dozom magnezija i normabelom i evo jucer i danas sam ih svega 5 max 6 brojila a prije 2 dana cak 10.
Dosla sam vidjeti dal je sa mc_mouse sve u redu i posto vidim da je sve oke, jako sam sretna radi tebe i bebice da je sve dobro❤❤
Nama je doslo osvjezenje s kisicom pa odmah lakse disem😊
Svim curkama cestitam na urednim pregledima i sretno onima koje imaju preglede❤ takoder Rujanka i ako ima jos koja nova dobro nam dosle🤗 sad vam zelim laku noc sa sto manje tegoba i da se lijepo naspavate, saljem puse 🤗❤😘😘
Iscjedak znala sam ga imati radi gljivica...
.
Bedra namažem rollonom i bude dobro.
.
Vrucine, doslovno preživljavanje... jedem i kuham navečer cim zahladi
Mana_Mare sretan veliki 37 tjedan, slatke brige te prati u stopu pa sretan i tebi za koji dan...
Jedva čekam da ažuriram našu veselu listu sa datumima rođenja :)
naša vesela lista se nalazi na 217 stranici.
Voljela bih kad bi nam se javile cure s liste iza svojih pregleda, ne morate pratiti teme samo se javite da ste dobro.
Pozdrav malome Luki borcu našem malome laviću i njegovoj wonder mami :)
sretno svima na pregledima....ja brojim još tjedan dana do pregleda kod privatnika i jedva čekam jer napokon može i muž sa mnom, mislim da je on više uzbuđen od mene, čak je jučer rekao ja ću pitati za spol ti zaklopi uši
cijeli je poblesavio od sreće.
Kad je vrijeme za spremanje torbe za rodilište? Ja sve odgađam ali mislim da bi zbog dosadašnjih iskustva trebala imati torbu spremnu, bar osnovne sitnice u nedaj Bože nekom hitnom slučaju
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav cure, i dečki!
Čitam vas povremeno, a sad se i pridružujem, nadam se da nas primate ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Donedavno sam radila, a sad sam doma, moram malo više mirovati, pa se nadam da ću biti aktivnija, a ne samo čitati ☺️
Drugi sin na putu, prvi će uskoro 2.
Termin sredinom 10. Mjeseca, no bit će carski malo ranije, idem roditi privatno
Veselim se druženju i tipkanju ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Hvala žene drage na podršci, ja sam mislila da ću se onesvijestiti od brige.
Slike su vam divne i ona Next Robica za dečke, baš po mom guštu 😍
Idući pregled imam za 3 tjedna i onda tjedan kasnije prelazim u dnevnu bolnicu, sto mislite jel će puno faliti bebi na kilaži i razvoju ako se rodi u 38tt, a ne u 40? Ne znam koliko povuku u ta zadnja dva tjedna, a pokušala bi dogovoriti carski ukoliko ostane glavonja. Znam da su tu neke bebe rođene i sa 30tt i da im ništa hvala Bogu ne fali, samo me zanima taj nekakav “+” ukoliko ostaje do kraja u stomaku.
Hvala žene drage na podršci, ja sam mislila da ću se onesvijestiti od brige.
Slike su vam divne i ona Next Robica za dečke, baš po mom guštu 😍
Idući pregled imam za 3 tjedna i onda tjedan kasnije prelazim u dnevnu bolnicu, sto mislite jel će puno faliti bebi na kilaži i razvoju ako se rodi u 38tt, a ne u 40? Ne znam koliko povuku u ta zadnja dva tjedna, a pokušala bi dogovoriti carski ukoliko ostane glavonja. Znam da su tu neke bebe rođene i sa 30tt i da im ništa hvala Bogu ne fali, samo me zanima taj nekakav “+” ukoliko ostaje do kraja u stomaku.
Ne moras se nista brinuti ako rodis u 38.tjednu. to je vec u terminu i nema nikakvih razloga za brigu. Ja sam svoju dvojicu sinova rodila sa 38.tjedana, prirodno je krenuo porod i sasvim su zdravi deckici, 3kg su bili i apgar 10/10.
Sortiraj odgovore
Najstariji