Bok cure. Mi procjenjeni na 2600 grama, otvorena za prst i hvala bogu bebica se okrenula na glavu :)))
LUX cestitam na lijepim vijestima🤗jos maloo😃😃😘😘
🌈💙👣🙏
mc_mouse super za pregled, bas mi je drago da je sve dobro!🤗😃Sad odahni malo i uzivaj dalje🥰❤️
🌈💙👣🙏
Uuu Lux ti se vec pripremas 😁🍀
Ne vjerujem da smo tako brzo dosli do ovih tjedana😅
.
Imam jedno pitanje glupo,
Kad idete u bolnicu na ctg ili utz bez vaginalnog, da li stavite haljinu ili hlace i majica?
Ja imam ujutro pregled i ja cu crknut ako trebam hlace stavit a bed mi nekako dignut sve do sisa haljinu 🙈a opet.. Njima su gole zene normale
Napokonti si uzbudena zbog mene , a ja evo neznam kako se osjecam, spremna sam pa mislim da ipak nisam 🤔😂
Slatke brige da u samoj zavrsnici.
Mozda da znam kad ce me ulovit, bilo bi lakse ili ipak ne bi 🤷😂
.
Nego, ima li koja mozda iz splita info bi li mogli uskoro dozvolit pratnju na porod. Svaki dan po milijun puta otvorim str od kbc split al jos uvik stoji zabrana pratnje na porodu 🙁
.
Nadam se da su cure na mirovanju i dalje dobro i da ste sve ostale ok.
Pi onome što sam ja čula još minimalno dva tjedna, pogotovo zbog ovog ginekologa s covidom
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cestitke svima na urednim pregledima!
Mcmouse drago mi je da je sve ok. A kako ce izac glava kroz gospodju to cemo mislit malo kasnije 😁
Cure koje su blizu termina uzbudena sam zbog vas 🤩
Meni je danas dan totalni shit sta se psihe tice..Muz vec priko misec dana radi do kasno, sama ne mogu nigdi sa malim jer je em vruce em san nepokretna i ne mogu za njim 300 na sat em nemam auto... Jos znam da me vecinom zatvorenost u kuci ceka i kad beba dode...uh..Zvuci totalno nebitno naspram milijun drugih ozbiljnijih stvari koje mogu bit ali evo.. Jedan od onih shit dana. Blah.
Nadam se da je kod vas bolje. Uzivajte sve koje se uspijete okupat u moru i gustat bar malo 😊
Uuu Lux ti se vec pripremas 😁🍀
Ne vjerujem da smo tako brzo dosli do ovih tjedana😅
.
Imam jedno pitanje glupo,
Kad idete u bolnicu na ctg ili utz bez vaginalnog, da li stavite haljinu ili hlace i majica?
Ja imam ujutro pregled i ja cu crknut ako trebam hlace stavit a bed mi nekako dignut sve do sisa haljinu 🙈a opet.. Njima su gole zene normale
Ja obucem suknju, i ako je ctg ili uzv samo spustim suknju, ako treba sta dole, zadignem 😂 pre vruce mi je za tajice i slično
Zel ja imam jednu lanenu haljinu iz Lidla od prosle godine i stalno sam u njoj (M je i prosle god nisam imala busu)... Taman mi je... E sad obujmi se s njom u ducanu pa ces vidjet dal ti treba veca :)
Teica jel imas one cvorove na rubu lopatica? Ak da probaj da ti to netko lagano razbije ili da te izmasira...
Tina predivna slika. Gustajte na moru :)
Ninche hvala. I ti i zavidim ti... Uzivaj na moru :)
Napokon super za pregled :)
Lux super za pregled :)
Marta haljinu jer me sve drugo smeta za busu i ispod buse..i tamo ti stavi komad velikog papira ili plahtu preko gaca i nogu i to je to (bar je tak u Ri)
Dinosaurus slicno mene pralo jucer, samo mene jer kao moram mirovat (odnosno vise cak i ne moram tolko, al je dragi jako zastitnicki nastrojen... A ja naviknuta bit jako samostalna...)... Ne bi htjela da krivo zvuci, ali mislim da sve imamo size kad smo bas koma... I to je ok :) vjerujem da ce ti sutra bit bolje. Dragi nece dovjeka radit do kasno, a i s bebom ce bit drugi ritam se, ali bit ce setnji i tako to :) drz se
Nadam se da ste dobro. Pazite na se i zelim vam mirnu noc :) :*
Joj Dinosaurus bas mi nekako sad lakse kad sam procitala da nisam jedina kojoj je danas nest bezveze dan...ja nekako nervozna, valjda i zbog pregleda sutra...nemam koncentraciju za nista i nista mi se ne da i ne veseli me, a o sto nekih briga i problema razmisljam koji su totalno nebitni, i onda se rastuzim jer pomislim da i bebe to osjete i tako u krug...ma jedva cekam sutra da prespavam pa da me prodje
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Demitria budem pitala naravno ali budem se i tebe sjetila u slucaju ako ja na letim na to ❤️❤️
Bananaupidjami izgledas predivno ostala sam bez teksta ❤️❤️❤️❤️❤️
Teica Cestitam ti na urednom pregledu 🥰🥰
Napokon 🙈🙈i ja lose spavala od 4budna dana nervozna cjeli dan ,pocistila cjeli stan i malo prije sam se vrata iz šetnje sa djecom.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji