Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    29. Srpanj 2020. 11:47

ana1305, onda ovo jucer prebacivanje guzice s jedne na drugu stranu ima smisla jer glavica je dolje, to smo na zadnjem uzvu potvrdili prije 10 dana ☺️

enana
    29. Srpanj 2020. 11:49

Jel prala koja robicu samo u octu? Dal miris ishlapi ili ostane?

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Napokon 2804
    29. Srpanj 2020. 11:59

Mana_Mare

Moja je glavom dole, guza joj bude negdi oko pupka al vise lijevo, a noge suprotno desno, i to bas osjetim kao da ispruzi noge kako me nabije. 😂😂😂
    Nije joj lako jer joj je sve manje mista.
    Jucer smo imali pregled, sve je super, ctg odlican, a cura je procjenjena na 3 kg 🙈😂
    Spavanje nocas lose, kao i inace zadnjih dana.
    Zapravo mi najteze pada vrucina, al srica pa klima rashladi bar malo koliko uspije doc do sobe. Nocas me i prepone bolile i jutros. Pa se danas uglavnom gengam po kuci 🙃

Jooooj ti jos 3 tjedna. Tako sam uzbuđena zbog tebe 😍😍😍😍😍 

enana

Jel prala koja robicu samo u octu? Dal miris ishlapi ili ostane?

enana
    29. Srpanj 2020. 12:07

Hvala Napokon! Ma trazim nesta da mi skroz ubije i miris detrdzenta i sve, jer muzu sve mirisi slatkasto 😏

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Demetria
    29. Srpanj 2020. 12:09

Nije voda nego more 🙈🙈🥰🥰🥰🥰😛😋😝
    Sanja točno kako je na slici tako i moja bebica stoji, tako je rekla na zadnjem uzv, kad ja gledam put dolje guzica je desno.
    I udarce osjećam bas desno, zadnja dva dana nisu udarci nego vrludanje vjerojatno je okrenulo leđa put pupe, ali zato nogom ili rukom udara u moj lijevi jajnik/zdjelicu što god se tu trenutno nalazili.
    Predzadnji trening danas i od 10h sam doma, spustila sve roletne ,upalila ventilator put zida(imam klimu ali ju ne volim) i idem sad zaspati sat vremena pa ručak, slikanje i iza 5-6 na more ali negdje u hlad.
    Čuvajte se ovih dana je tolinski udar navodno u subotu najgore.
    P s kupila sam si u lidlu netrudničku haljinu jedva se čekam slikati u njoj da i ja budem malo lijepa trudnica :))

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    29. Srpanj 2020. 12:09

enana

Hvala Napokon! Ma trazim nesta da mi skroz ubije i miris detrdzenta i sve, jer muzu sve mirisi slatkasto 😏

Ulje čajevca...stavi samo dvije kapi u ocat

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

keksic
    29. Srpanj 2020. 12:25

Nemam pojma kako je okrenut i čime me udara 😂. Inače mi se čini kak da on nije često aktivan u komadu već se javi par puta svako malo. Posteljica mi je s prijeda, možda zato teže kužim što je što? Za štucanje nemam pojma tj. ne razlikujem to od ostatka pokreta (ili ne štuca).
    *
    Danas sam mrtva, preforsirala sam se s kuhanjem i čišćenjem zadnja dva dana. Sad ležim u hladu na povjetarcu 😁. Čuvajte se tog toplinskog vala!

• mamino zlateko
    29. Srpanj 2020. 12:35

Dan cure..evo i nas s pregleda,mada nije bilo uzv,dr rekla da nije potrebno svaki pregled uzv..neznamo dali je jos uvijek na zadak,rekla je da ce na sljedecem pregledu biti uzv,brisevi i uputnice za bolnicu..idemo opet za 5 tjedana na pregled..rekla je da sam uloziva za vrh prsta,da je to za trecerotku odlican nalaz..tlak odlican, + 3kg.

Ketty1309
    29. Srpanj 2020. 12:58

Pozdrav, cure. Aktivne ste jako i ne stignem vas svakodnevno pratiti. Pročitala sam zaostatke i nema šanse da se sjetim svih tema. 
    Drago mi je da naš palčić tako lijepo napreduje, vidim da se sve dobro držite ć(ne računajuči prolazne poteškoće al sve je to normalno).
    Vrijeme tako brzo prolazi, leti i neke već ulaze u termin pa slobodno mogu poželjeti sretne i lagane porode. 
    Ja jučer bila na pregledu i sve je u redu. Imamo 1071 g samo smo još uvijek na zadak. Nadam se da će se to još do kraja promjeniti. Zadovoljna sam što sam pregurala vrijeme opasnosti od pobačaja al se nadam da ćemo još ostati u komadu. Još uvijek radim iako sam malo smanjila tempo. 
    Pripreme sam tek započela. Krenula s bojanjem zidova u spavaćoj sobi u subotu jer je padala kiša pa nismo mogli u polje al sam uspjela samo strop i to do 1 sat u noći. Prije toga sam raspremila kutije da vidim što sve imam od odjeće i ostala ugodno iznenađena količinom tak da mislim da neću skoro ništa ni kupovati.
    https://ibb.co/nrSV2Yr
    https://ibb.co/xF1hKFx
    Ovo je sve što imam od broja 50 i mislim da će biti dosta. To sam stigla oprati  i sad se spremam peglati dok je vani vruće a kasnije opet u polje. Izvadila sam još hrpu stvari 56 i 62 al polako ću dok ulovim tako vremena.
    Kupila rabljenu Adaxovu komodu, kadicu imam od najmlađeg a gore prematalicu naručila novu pa smo i s tim gotovi. Sad samo svu odjeću oprati popeglati i popuniti ladice. Zna netko gdje bi se moglo nabaviti čep i crijevo za kadicu? Zagubili smo ih 🙄.
    Kupila i prvi paket pelena i maramica te kremicu za guzu. Uzela sam ove Pampersove aqua pure 1.
    Sad me čekaju ove veće stvari i sve za bolnicu a trebam i dekice i tetrice. 
    Znam da ste puno pisale o tome al nikako odlučiti za kolica. Ne želim trošiti neke velike novce i vjerojatno bi uzela rabljena al u ovim komentarima 3 u 1 se bojim najviše za jaje. Puno putujem autom jer smo na selu pa mi je ono važnije od kolica za koja mi je u našim uvjetima žao dati par tisuća kuna. Imate neki savjet? 
    Sve ste mi prekrasne. Šaljem puno pusa svim mamama a posebno bebicama. 🥰😘

mc_mouse
    29. Srpanj 2020. 13:09

Bila u bolnici, kaže dr da je samo glavat, morfologija glave je čista i uredna. Ma bitno da je sve u redu 🙏🏻 pao mi kamen sa srca 🙏🏻🙏🏻 I dobio je manje mjere npr. Promjer je dobio 8 i nešto cm, a ovaj jučer je dobio 9.9cm ( a žena se Max otvara 10cm)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.