Jutro žene 😊 mi smo rani danas, malo čistimo zadnji trzaji i pripreme prije neko bude vruće. Teška noć barem kod nas. Sve me boli. Da moj dečko je isto mirniji,bitno da se javi a kad se javi ne štedi me. Osjete i, oni nervozu, promjene raspoloženje da nam je vruće..... Nema zraka, a klimu paliti hmmmmm nije zdravo.... Još malooo. Pusa svima
Jutro cure, evo nas na moreku, vec u 9 pao prvi kupanac i odlicno je😃😃u manjoj smo uvali nas troje i uzivamo, svega par ljudi okolo, a voda je odlicna, bas se nekako lakse osjecam kad sam se okupala🤗🐳🥰
Zelimo svima lijepi dan, sretno na pregledima tko ima i saljemo puno slanih pusa😘😘😘🏝️🦀🐳🐙🐚🏖️
🌈💙👣🙏
Joj more, zelim se okupati, makar taj osjecaj lakoce u vodi 😍😍😍
Da, tako i moj, budu totalno neugodni i pomalo bolni njegovi pokreti, pogotovo ako na boku lezim, i redovito mu spominjem mamu ali tocno to, najsretnija sam kad on lupa...
Cekamo 2 sata i pregled, totalno sam nervozna
Jutro cure, evo nas na moreku, vec u 9 pao prvi kupanac i odlicno je😃😃u manjoj smo uvali nas troje i uzivamo, svega par ljudi okolo, a voda je odlicna, bas se nekako lakse osjecam kad sam se okupala🤗🐳🥰
Zelimo svima lijepi dan, sretno na pregledima tko ima i saljemo puno slanih pusa😘😘😘🏝️🦀🐳🐙🐚🏖️
Joooj kako dobro! ☺️☺️🤩
Uživajte!! 🏖🌊🍹
Sretni na pregledima cure.. Javljate se..
Ja imam idući petak i jedva čekam 🤗
Tejic ti si već opet bila.. Mi se pratimo skoro u dan.. Drago mi je da curka dobro napreduje i da je sve super.
Danas mi stiže torba za bebu pa sliknem kad dođe ❣️
Imam osjećaj da je moj mali u ovom položaju. Baš tak osjetim pokrete malo ispod pupka, s lijeve strane, najviše dok legnem na desni bok.
Jel vi možete napipati i prepoznati gdi je vašim bebama noga, guza, leđa, rukica, glavica... ? Ja to ništ ne razlikujem. Osjetim da nekaj je, ali ne znam prepoznati.
Moja stuca nekoliko puta dnevno i rekla mi je moja a i oni u bolnici, da je to normalno...🙄
Polozaj bebe, znam da je glava ispod grudi ili malo nize desno se spusti.. Ostalo nemam pojma, i kad je okrenuta ledima na moj trbuh su valovi a obrnuto udarci.. Tj ruke noge..
Sanja, ne znam.. meni je jucer par puta bila promjena na trbuhu... cas velika hrga s lijeve strane, cas velika hrga s desne strane.. al sad kad vidim ovu sliku, stvarno ko duzinom tijelo.. ne nogice, rukice...
Al precudno jer ne vjerujem da se toliko puta izrotira dnevno... al bilo je jucer posebnih slucajeva 3x sigurno 🤨
Jutro svima!
Sanja bas dobra slika, ja pomislila da si ti to sebi nacrtala 🤣🤣 ne znam ni ja di je sta, pogotovo kad je neka izbocina ne mogu razlikovat jel to guza il glava 😊
Banana bas si zgodna trudnica 🥰
Mi smo evo 12 sati odspavali, 4 budjenja za wc, al nismo se smeli 😄
Sretno na pregledima danas!
Cure na moru uzivajte, ja danas ne planiram puno van iz kuce...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Ja mislim da se moj malac spustio glavicom dolje, da mu je guza lijevo, a nogice desno, a svakako vidjet cemo danas pa javim 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji