Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    29. Srpanj 2020. 06:45

Demetria

Mene probudio miris dima već pred zoru i nikako zaspati da bi sada vidjela da gori deponi reciklažnog otpada papira i plastike.
    U cijeli stan se uvukao dim grozno.

Alaaaa uzas, a najgore što ćeš se teško riješiti tog mirisa. 
    Ja živim blizu bolnice koja je doslovno uz autoput, meni 100 m od kuće, a autoput 250m, i to je konstantno hitna, policija, vatrogasci,  nonstop sirene, i cim zaspem dobro je,  nista ne čujem, a ovako, uzas

29. Srpanj 2020. 07:18

Jutro cure ... evo ja sam nekako u panici od sinoć .. imam osijecaj kao da bebicu slabije osijetim zadnja dva dana , ono kao javi se ali nije to ko prije kako je znao poskakivati cijeli trbuh i to, vise kao neko migoljenje . Neznam vise od same panike neznam šta bi stalno nešto . Ima li koja slučaj da joj se beba znala tako umiriti ?

• ela32
    29. Srpanj 2020. 07:26

Jutro cure! Onka ne brini se, sve je to normalno. Beba raste i nema vise tako puna mjesta da izvodi akrobacije. I kod mene je tako zadnjih par dana. Bitno da ju osjetis da se malo mrda nije bitno kako.

Napokon 2804
    29. Srpanj 2020. 07:50

Onka

Jutro cure … evo ja sam nekako u panici od sinoć .. imam osijecaj kao da bebicu slabije osijetim zadnja dva dana , ono kao javi se ali nije to ko prije kako je znao poskakivati cijeli trbuh i to, vise kao neko migoljenje . Neznam vise od same panike neznam šta bi stalno nešto . Ima li koja slučaj da joj se beba znala tako umiriti ?

Moj se sad migolji, rijetko kad da udari, ali idem na pregled i svakako cu reci to doktorici da cujem misljenje bez obzira sto je to migoljenje kroz cijeli dan, cisto da ju pitam... a vidi, ako si bas bas nervozna odi na hitnu ili doktorici i obavi pregled da se umiris, jer stres i sekiracija ti ne mogu nista dobro donijeti 

Talija
    29. Srpanj 2020. 08:04

I ja sam isto primjetila da nisu vise klasicni udarci nego migoljenje i da izgleda kao da cijeli trbuh pleše ☺️ 
    Iako, zna nekad na nekim mjestima bas bit nelagodno.. tko zna kaj radi unutra ☺️
    Uglavnom, i kod mene je nesto manji intenzitet ali totalno drugaciji pokreti nek do sad...ali kako je ela32 rekla: beba je sve veca i sve manje mjesta ima.

AngelEyes
    29. Srpanj 2020. 08:14

Dobro jutro, 
    Banana predivna 😍😍😍😍
    Onka i ja vise ne osjećam da bebac lupa, samo je migoljenje, cijeli trbuh se miče i nekad bude neugodan osjećaj kao što Talija kaže. Pitam se što radi 😁🙄 Ali čini mi se da sad osjetim puno više pokreta, kao da je češće budan ili ja više mirujem. Meni su svi rekli da je bitno paziti da svaki dan osjetiš bebu, makar 10 puta, bilo to udarci, migoljenje, sve osim štucanja. Ali opet ako si zabrinuta i ako osjećaš da nešto nije u redu, bolje poći provjeriti da budeš mirna.
    Svima lijep dan želim, čuvajte se sunca😎🤠

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

29. Srpanj 2020. 08:31

Hvala na odgovorima cure taman evo već 10 minuta mi rebra oce izbit. Samo neka on udara meni draže tako pa makar i boli nego da me ovako plaši 😂

AngelEyes
    29. Srpanj 2020. 08:48

Onka 😂😂😂😂 drago mi je, samo neka udara.

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

29. Srpanj 2020. 09:08

Dobro jutro svima 
    Mc Mouse sretno na pregledu 💕
    Banana da i tebe napokon vidimo, baš si lijepa trudnica 🥰
    Pitao je netko za naručivanje iz ljekarne, meni je jučer stigao paket s zdravije.hr, moram ih pohvaliti. Poslali su ga isto popodne, u vrlo kratkom roku, s računom, brošurama, reklamnim materijalima, dobro zapakiran. Čak su mi i prezime točno napisali 🤭
    Pozdrav curama na mirovanju, i jedna 😙 Luki i njegovoj mami 💕
    Uživajte u danu 🍀

Marta14
    29. Srpanj 2020. 09:25

Sretno danas tko ima pregled 🍀🍀🍀
    Banana bas lijepo izgledas 😍
    Onka drago mi je sto se pokrenuo, imam svakih par dana takve faze i znam kak je.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.