Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    28. Srpanj 2020. 21:40

I da, sebe sam pocastila negližeima.. isto premekani, predobri materijal... imam vec jednog takvog, peri-deri... pogotovo se nadam da ce bit dobro ako cu dojiti..samo maknem naramenicu ☺️
    Isto oko 50kn bilo... 

butterfly784
    28. Srpanj 2020. 21:50

Opet sam imala za čitat hrpu toga, pa da iskomentiram ono čega se sjećam 🤣 D
    rujanka. 
    Cure jako ste zgodne i tibe su vam prekul (Ivana Du boja i cice 🤩🤩🤩🤩)  i uopće se ne zamarajte s veličinama. Muškarci se ne zamaraju veličinama i sretni su 🤣🤣🤣
    Nadimak za našu bebu je Pišulja ♥️
    Nas isto muče muke po kolicima. Naime, zaljubili smo se u Tako laret i nakon svih drugih i hodočašća po dućanima, danas smo otišli u bubamaru po definitivnu odluku a kad tamo- me stanu mi u bunker 😢😢😢😢😢😢😢😢😢 Pretužna sam.
    Naravno da Peg perego stanu bez beda ali ne želim dat preko 1000 eura za kolica. I sad razmišljam da mogu skidat kotače kad stavljam kolica u bunker. Jbg, ne može uvijek sve bit super komotno... I opet su me danaa oprali da je prerano za kupovat jer "tko zna šta se može desit".... 
    Čini mi se ili smo svi malo nervozni danas? 🤣🤣

28. Srpanj 2020. 22:09

Loknica nadam se da ce dragi doc do termina :) super za pregled! :) ako te muci idi na jos jedan uzv... Vjerujem da je sve ok, al da te plasi (i mene bi)... Drz se :)
    I ja bi sarenu robicu, al sam zakljucila da cemo rade ulozit u sarenu koju moze nosit duze od mjesec i pol... Imamo malo boja tak da cemo prezivjet il ce mama (ja) sopingirat kad se bebi rodi :) 
    Ana slazem se s tobom. Meni je npr zadnji put beba bila tak okrenuta da busa nije bila okrugla, vec je jedna strana izgledala plosnato... I kaze dr, sve je ok, malo je prosarala po trbuhu, ja sam pomazila, i beba se pomaknula, tak da stvarno vjerujem da je do kuta i polozaja bebe... A da mogu 100 posto procijenit ne bi se bebe radale s 500+gr odstupanja.
    Drzte mi se sve :)
    Dinosaurus  zanimljivo, hvala na info :)
    Mc mouse drz se! :)
    Bosco meni se tu i tamo dogodi... To je tzv stres inkontinencija od tezine na mjehuru i svih promjena dole (ja to tak shvatila)... 

Enana 🤗 mislim da da, al cu ju/ga isto pustit da se celici, mora se nauciti zauzeti za sebe :)
    Keksic ja ih radila sva sreca do 20tt kad su rekli da vise ne smijem, i pomoglo je... Procuri sam kad je mjehur krcat, ali iskreno jedva cekam da mi to podrucje prestane bit na mirovanju/u strajku xD
    Smilea predivno!!! I sloniciii!!! :) 😍😍😍
    Vita ajme slatko!!! :) 

Napokon super jaknica :)
    Talija slatko skroz :) pametno za neglize, to ce vjerujem posluzit i za kasnije :) 

Butterfly ahahahaha muski se ne zamaraju velicinama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ajoj ful mi je zao za kolica, nadam se da ima neka koja su slicna i ne preskupa :)
    Nervoza-ma neee 😜

Robica cure/decki moj dojam je da ima vise za cure, sve je rozo ili plavo, nema drugih boja (a boja ima 1000e)...to mi zna bit dosadno... Ja bi bojeeee xD

Ubila se od hrane popodne i sad maloprije - lubenica, breskve, pizza... Mislim da cu patit nocas... A sve je tako finoooo... XD

Muski simptomi trudnoce - moj spava ko trudnica i sad mu dam pizzu i pojeo ju je zatvorenih ociju... Izgledo mi je ko beba kad spava i jede... Umrla sam od smijeha xD

Pozz od nas 😊 (ak vidite koju crvenu tocku, to je od pizze xD) 
    https://ibb.co/YWCKRVx
    Zemske drzte se! Mirnu noc zelim svima :) 

Napokon 2804
    28. Srpanj 2020. 22:36

Bananaupidami komad i pol si 🥰🥰🥰🥰

Bosco
    28. Srpanj 2020. 22:37

Onda nisam jedina koja se popiski, malo mi je lakse 🤣

Robicaa je preslatka. 
    Ja sam uvijek komentirala kak je puno sve slađe za curice, ali ova roba od sogorice  kaj sam dobila je preslatka, tak da ima i za decke super stvari, iako je to sve sivo, bijelo, zeleno, tak da zapravo neutralno. 😁

Cure koje ste bile na kavi, izgledate odlicno, nadam se da ste uzivale. Toliko busica na okupu, preslatko. 

• SmileA
    28. Srpanj 2020. 22:48

Cure hvala za komentare za robicu🥰🤗
    Vita26 preslatko je sve, bas lijepo od kolegice😃🤗😘😘
    jasamja aa nisam znala, pa nisam skuzila, bas lijepo pravo iznenadenje😃❤️💙
    Talija bas je presladak kompletic😍
    Napokon super je jakna, pa sigurno ce bit dobra na zimu po velicini😃👍
    Banana bas si lijepa trudnica😍a voce kad si spomenula🤤😋bas mi se jede a u zadnje vrijeme jako slabo voca unosim tj zadnja 2 tj skoro nista, bas me dns mama pitala jel jedem sta voca, pa reko ne bas i bas sam se zazelila jako, mora sutra muz u nabavu

Mi se odjavljujemo za danas 😴 sutra rano ujutro idemo opet na more na koji dan, pa se ovaj put nadam nekom kupancu 🐳Zelim nam svima da lijepo i bezbrizno spavamo uz sto manje trudnickih tegoba🥰😘😘
    Nadam se da ce nam se javiti i druge cure koje su na mirovanju npr Unakit dugo nista nije pisala, i druge

🌈💙👣🙏

teica30
    28. Srpanj 2020. 23:36

Evo malo i nas ... Nešto sam u gužvi bila... Dok sam pročitala, pola zaboravila.
    Mouse probaj se sto manje nervirati, sisigurno su pogrijesili u mjerenju. Prevelika je to razlika... 
    Kolica mi smo htjeli stokke explory, i na kraju se odlučili za trailz. Praktičniji mi je zbog košare za stvari na dnu kolica, sto explory nema, pa bi morala razmišljati gdje sa stvarima kad idemo same. Explory je nešto lakši, ali trailz je udobniji za vožnju. Mjesto mi nije problem, ni u kuci , ni u autima. 
    HZZO mene sve to izluđuje s njima, svagdje drugačije. 
    Trudnice prekrasne sve 🥰... 
    Robica iz nexta - 🥰🥰🥰🥰.... ViDim da cu morati nešto i tamo uzeti 😁.
    E da, mi smo išle danas na pregledpregled, cura je 800 grama, odgovara svih mjerama za 27-mi tjedan.  Moram samo napomenuti da je to pregled kod moje socijalne dr, i eto idući put me naručila 11.09. -točno 33 tjedna 😅😂... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    29. Srpanj 2020. 00:11

teica30

Evo malo i nas … Nešto sam u gužvi bila… Dok sam pročitala, pola zaboravila.
    Mouse probaj se sto manje nervirati, sisigurno su pogrijesili u mjerenju. Prevelika je to razlika…
    Kolica mi smo htjeli stokke explory, i na kraju se odlučili za trailz. Praktičniji mi je zbog košare za stvari na dnu kolica, sto explory nema, pa bi morala razmišljati gdje sa stvarima kad idemo same. Explory je nešto lakši, ali trailz je udobniji za vožnju. Mjesto mi nije problem, ni u kuci , ni u autima.
    HZZO mene sve to izluđuje s njima, svagdje drugačije.
    Trudnice prekrasne sve 🥰…
    Robica iz nexta - 🥰🥰🥰🥰…. ViDim da cu morati nešto i tamo uzeti 😁.
    E da, mi smo išle danas na pregledpregled, cura je 800 grama, odgovara svih mjerama za 27-mi tjedan. Moram samo napomenuti da je to pregled kod moje socijalne dr, i eto idući put me naručila 11.09. -točno 33 tjedna 😅😂…

Čestitam na uspješnom pregledu 😘😘😘😘

Napokon 2804
    29. Srpanj 2020. 06:08

Jedva zaspala od nervoze sinoc, i jutros muz kao da ne živi u ovoj kući, gdje mi je ovo, gdje mi je ono, zeno gdje su ključeve. I naravno evo budna da budnija ne mogu bit.

Demetria
    29. Srpanj 2020. 06:31

Mene probudio miris dima već pred zoru i nikako zaspati da bi sada vidjela da gori deponi reciklažnog otpada papira i plastike.
    U cijeli stan se uvukao dim grozno.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.