Rujanka, dobro nam dosla 🤗🤗
Napokon, nadam se da te mucnina prosla. Mene je u zadnjih 2 tjedna uhvatila 2,3 puta i nikako nije ugodno.mislim da nas to opet hormoni zezaju.
Ja sam se jucer malo opustila nakon pregleda pa sam se natrpala svim i svacim navecer, isla sam pisati jedno 3 puta u prvih sat vremena, uzas noc. Pocela me cak i prepona boljeti, to je neka nova bol 😳 danas odmaram malo vise.
Svima ugodan dan zelim 🤗🥰
Rujanka dobro došla 😁
.
Ana, ma kakvi, noc katastrofa piskit svakih pol sata, 45 min, ako bih promijenila položaj, momentalno na wc jer mi je osjecaj bio da cu se u piskit. A mučnine, eto me budnom, probudile me mučnine, a nemam sta povratiti da se riješim tog osjećaja, tako da sam sad na taste popila coca colu da il smiri želudac il da ga digne pa da si olaksam. Odvratno. Idem pokusat zaspati i nadati se da cu uspjeti bar sat vremena odspavati.
Jutrooo
Rujanka dobro došla.
U 9 imam pregled. Bas sam nervozna 🥴 sinoć sanjala te maske i porod i bas sam pod stresom.
Pomislila sam bar da ću u ovoj trudnoći moći uživati i biti opuštenija. U prvoj sam polagala državni stručni ispit u 38tt, doslovno sam 10 dana u trudnoći bila bez brige. A sad cijelu trudnoću nešto 😖
Jutro svima!
Rujanka dobro nam dosla 😊
Napokon pitaj sutra doktoricu za te mucnine, mozda ima nest sto ti moze olaksati...
Loknica sretno danas na pregledu i ne brini, dat ce ti doktor terapiju i sve ce bit ok, bitno da se otkrilo ak nes ima...
Ja se danas hvatam pranja presvlaka sa kolica i ostale robice, pa cu susit vani sad dok su suncani dani da iskoristim 😊 sinoc me muz izludio kako mu sve to se osjeti po vlazi, a meni mirisi po omeksivacu, tak da sam luda vec od njegovog nosa...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Dobro jutro cure 👋
Sretno na pregledima danas!
Enana, to se tvoj muž solidarizira, ima i on trudnički nos? 😊 uživaj u pranju i tim sitnim radostima.
Baš sam neki dan malog pohvalila da više spava, jelda 🙄 jučer se razbudio i cijeli dan akrobatizirao unutra i onda još i po noći. Do 1 mi nije dao mira i triput me probudio do jutra, sad se eto malo primirio. Sanjala sam da mi je ispao sluzavi čep 🙄
Lijep dan vam želim 🍀
Danas će biti vruće, izdržite. Uživajte u brćkanju u moru 🏖
Rujanka, bok
Ne sekiraj se, ima nas više koje smo kalendarski prije službenog početka jeseni. A meni je, čim počne škola, jesen. 🤭
Bas nas je dosta i oko 20.9. Budes vidla listu 😉
Dobro jutro svima, pocela tipkat sinoc i zaspala s mobom u ruci xD
.
Dasy cure su ti vjerojatno vec pametnije odgovorile. Ja nisam nikad pila tablete, tak da uopce ne znam kak to ide nakon njih. Nakon par dana pocela osjecat cice dosta, a maternicu sam osjetila od cca 6 do 12 tj kako se siri al nista strasno. Pocekaj jos dan dva pa napravi test, pa onda opet nakon sto prode datum menge. Ako ste tek poceli radit na bebi, opusti se (znam da je tesko), cim ste imali nezasticeni odnos postoji sansa. Bol nakon grubljeg odnosa moze doci ako ti je "natisnuo" malo unutra nesto, al najcesce nije nis, ako se smiri brzo.
Slatke brige predivna i ti i busa i pas 😍
Tashee lepa 😍
Znoj je malo pojacao, ali kaze mi frendica da najgore slijedi nakon poroda kad se tijelo cisti... Tak da ceka nas tulum! :P
Tejic super da si bolje!!! Ali da mozda malo usporis tempo... Zeno presisale smo 34tt, bebe su vec teske xD a osjecaj da nescuri po noci pa skuzis da je Utric...ajme kolko puta sam ga psovala
Da na moru sam, i gledam ga svaki dan... A muka je ovisno... Kako koji dan xD
Mina predivna 😍 drago mi je da si bolje, pomalo :)
Ivana predivna ti i busa i boja 😍
Nemam pojma do kada, al jos se te male hobotnice vrtuljaju... I ja po stucanju znam di je glava (samo ne znam kak se tolko vrti kad kazu da je velka beba, a da meni trbuh nije tak veliki...)
Napokon mozda da prvo vrijeme svaki dan sve pelene stavljas u jednu vrecku (npr 30 litara) i te vezane vrecke u neku kantu, pa ak ce ti bas trebat te posebne kante da kupis... To je u de dosta uredeno, ali i nezgodno ako zivis u stanu...
Ana prediivna 😍
2020 i mi imamo mali stan i odnosit cemo smece u kontejner svaki dan ko sad ili 2 put dnevno (ta 3 koraka nije problem napravit) ... Balkon je juzni, pa i po zimi ako ima sunca na njemu bude toplo tak da to je no no xD a u sobu nemam kam kantu stavit... Posebno jer bi mi zivotinje odmah isle u nju xD
Ovaj dio komentara s plesanjem me tako nekako razveselio 😁
E da, jel ima gdi kod nas za kupiti mikro kuglice za dopuniti u jastuk? Moj ima mikro EPS kuglice i putuju po jastuku (ko da se navlaka razvukla) i uglavnom se nalaze tam gdi ne treba. Namjestim ga, rasporedim kuglice gdi treba i kad se naslonim one fino otputuju.... a meni ostane palačinka. 😒
Vita hvala ti :)
Jasamja pokusaj lagano prije spavanja izmasirati vratne zile... Moguce da si u nekom grcu pa ti je zato cirkulacija koma. Drz se
Loma predivne vijesti!!! 😍😍😍 Vjerujem da jos malo pa idete domeka! Drz se... 😘
Slatke brige ti se salis? Pa jesu li oni normalni? Svaka ti cast na smirenosti, ja bi zadavila nekog i jos ih u novine dala! Sori, tlak mi skace na cijeli sustav, nema veze s tobom, i onda kad cujem ovo da su oni proizvoljno nekome isplatili, a nekome ne... Uf...
Mjesecina upravo to, dakle, ti radaj al onda odi u kredit da bi prezivjela tih godinu, godinu i pol komplikacija i porodiljnog, pa onda jos uzmi neplaceno jer za pola grada postoji 2 mjesta u jaslicama (osim privatnih di ima jos 5, ali pod posebnim uvijetima), pa kad uspijes pocet radit vrtic/jaslice rade do 4 da moras majmunirat svaki dan kako pobrat dijete... To sve treba mlatit! 🤬😡😠🤬😡
Ninche ma ti komentari za velicinu trbuha i kile su bezveze... Mali ti je velki je, moras jest beba ce bit mala (a beba vec sad velika)... Aaaa 😝
A najbolje kad moram naglasit da sam trudna, jer muskima bude neugodno primjetit da ne ispadne ona fora da sam se samo zdebljala...
I predivna si 😍 uzivaj na moru i pusti selo neka prica :)
Bluemoon ciao 😊samo da pozdravim, nemam pojma za kolica :)
Loknica hvala na info! :)
Bosco super da je sve ok! :) bris mislim da mi je radila na samom pocetku i sad nedavno kad su sumnjali da se otvaram zbog bakterije...
Porod pod maskom kolko sam nabrijana na cijeli sustav i kbc, mislim da cu ju drzat dok ce mi se htjet, a onda nek me uhite ak im ne pase... XD
Sanja - jesu to one kao stirpoor kuglice? Vidjela sam to il u Pevecu il u Bauhausu onak u velikim vrecama da ima za kupit...
A za bebaca sam nek se on mrda sad jos dok ima mjesta 😉
Sad bas krenila sve to rastavljat i pitam se kako li cu ih ponovno sastavit i vratit na mjesto, mogao bi bit posao ko A je to 😅
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji