Hvala curee, ja imam osjecaj.da mi je sad vec velika busa a kaj bude tek za mjesec i tjedan dana dok ne dode termin 🙈 sad sam 106cm u predjelu pupka.
Sanja, 2020, Dinosaurus predivne ste trudnice ❤❤
*
Ja sam upravo dusu isplakala, valjda nalet hormona jer me muci situacija kao i kod Mine. Hvata me strah i panika i osjecaj da sam prepustena sama sebi jer su mi gin na godisnjem. Radi njihova zamjena i sutra ih zovem, ak nikaj drugo da se "pozalim" kaj me muci i nek mi daju savjet il me pregledaju. Ne znam zast se uvijek tak neke stvari moraju desiti bas za vikend il kad ti doktor ode na go 😑😒😒
hahaha joj Vita nasmijala si me sad 😄 nemoj taakcsve trudnice su krasne imale celulit i strije i sve ostalo ili ne. Al slazem se 2020 je bas fit i preezgodna trudnica 😍
Princess Mimi stcarno supeeer vijeesti bas mi je drago da napokon idete doma ❤❤ drzi se samo!❤
Ana hvala ti😘
Evo i SmaliA 🤗🤗🤗❤️ Kako ste vas dvoje!?jel se debljate ?
Isabela drago mi je da je sve uredu😘😘
Vita26 ej draga😃🥰 evo da i nas, pratim stalno ali nisam stigla puno komentirati jer smo ovaj tjedan bili 4 dana na moru🌴🐳🦀🐠🌅 bilo je prelijepo ali isto put malo naporan, i ovako dole se puno skitali pa se nadam da se cervils nije puno skratio, vidjeti cemo na sljedecem pregledu🤞
Inace smo super, osim sto me od malo vise hodanja kicma ubija, i nesto kao u plećki vec duze vrijeme kao da mi se upalio zivac pa bas me stalno boli, nemogu ni na jednu stranu jer boli, ali mislim da mi je to od puno lezanja..Zadnje vrijeme mi je trbuh isto bas dosta narastao i bas mi je tesko s njim ali dobro😅
Sto se kila tice ja sam na +6 i bas mi to tesko pada jer sam racunala u cijeloj trudnoci da cu dobiti max 8, jer sam niska jako, a sad vidim da ce to ipak biti i vise a nemogu si pomoci kad stalno fino i previse papamo😅😂
Ja sam si sad isto isla mjeriti opseg trbuha i moj je 93
🌈💙👣🙏
Ja sad nista ne kuzim, meni je 104cm a od Vite izgleda duplo vece.. Mozda je onda i moj velik🙈
Lapepa opusti se, nema ti to veze sa bebom, i svakako je lakse kad je manji.. A i sad tek pocinje rasti tako da.. pripremi se 👌😁
2020 bas si fit 😍👌Svaka cast!
Mimi bas mi je drago sto ste dobro i sto idete napokon kuci!
Vita26 ma tu sam ja 🙂🙂 pročitam skoro sve ali muž mi je došao s broda pa sam u sedmom nebu i ne da mi se ni pisat toliko 😛 ali pratim vas, pogotovo cure s problemima 💚💙🍀
*
Inače je sve u najboljem redu, u četvrtak pregled detaljni, can't wait 🙂 nemam nikakvih tegoba, opuštam se koliko god mogu, ljenčarim, kupam se, plivam, uživam u bestežinskom stanju u moru, to me spašava 😁 a najviše me spašava što mi muž kuha ili jedemo vani, jer lijena sam ko pas
S kilama sam na plus 9-10.
Evo usput jedna glupa slika od prije tjedan dana (30tt)
Muž me pokušava slikat za kolaž a ja umirem od smijeha 🤣
https://ibb.co/XFCvpDs
2020 woow😍bas si top trudnica, zavidim ti!😁🥰slika je super, bas spontana i lijepa uspomena
🌈💙👣🙏
Cure preslatke ste s tim vašim bebicama 🥰
Kod mene su novosti da je Leo 2500 g, sve mjere su super.
Ulazimo sutra u 35 tjedan i rekli su mi da ukidaju terapiju i kad porod krene vise ga ne zaustavljaju jer je veci rizik od toga nego da se beba rodi. Svi organi su mu lijepo razvijeni i sutra nas napokon pustaju doma na mirovanje 🙏🏼💙
Jedva čekam da vidim muza, nakon skoro mjesec dana i da dodemo kuci 🥰
Pusa svima i drzite se, jos jednom cu ponoviti (vec sam nekom pisala), sve sto vam je sumnjivo ili jace bolno prijavite doktoru ili idite na hitnu. Mene je spasila ta intuicija i drago mi je da sam je slusala. ❤️
Oo bas lijepe vijesti🥰🙏 Leo jako lijepo napreduje i bas mi je drago da idete domeka na odmor malo i uzivanje🤗 a onda uskoro i upoznavanje Lea😍super ste izgurali, bit ce sve to odlicno!😘
🌈💙👣🙏
Tejic Hahahah znam hahaha ja u svaku trudnocu kao krmača gahahah i onda posle skidanje ali skinem uz puno truda i vjezbe ..svaka od nas drugacija i to sve znam ..🙈🙈🙈🌞❤️
Marta mozda znog slike se cini neznam ..ja se svaki dan gledam meni je malo porastao a moj dragi bio doma tri tjedna kaze da smo veliki 😂😂😂😂
SmaliA neka si dobro i dobro se osjecas to je najvaznije 😘kad je opet pregled!?moj je tek 20.8 opet stavila za mj dana ,koliko ti cesto ides?
I kod nas je sve uredu sto je i vazno 😍kad dodjem 30tj meni ce panika poceti vatati zbog carskog 😂😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Tejic neka sam te nasmijala,mozda i bolovi prodju ali alo ne prodju javi se doktoru da si mirnija ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji