Ja ne znan sta je ovo al kad god ja nesto napisen(kad stignen) niko me ne dozivi 😂😂😂
Suosjećam! Tak ti je i meni. 😂
Nažalost, pomoći ti ne znam, mogu te samo lijepo pozdraviti 😂🤗
Marta probaj sam pazi da se ne speces. :) (meni je naslon za ruku pravokutan pa pegla moze lijepo stajat na njemu) prvi cas se cini nezgodno, al kad udes u foru je zakon... Dasku s jedne strane stavim na naslon, s druge je noga od daske na jastuku (jer ne moze do naslona) sredina je na nogama koje su lijepo podignute na tabure... Pa mi je cvrsto, i hrpu s jedne strane, s druge stavljam speglano ili odmah slazem i dok pogledas 2 serije ili film, 3 masine speglane bez beda :)
U Osijeku isto pljusak bio, svi prozori otvoreni- mogla bi biti dobra noć 😁... Jedino sto sam se prejela kukuruza 😆...
Cure Jel VI imate neki nadimak za svoje bebice?? Mi smo se počeli zafrkavati da je ona naša Milica, i sad joj se svi tako obraćamo 😁😀... A Iris nam tako neobicno bude... 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Teica - mi jos nemamo imena i mislim da cemo se dogovorit tek kad se rode i bude ih se trebalo upisati 🙈 za sad ih zovem svakako, moji pilici, ljubavi, srecice, mala kad lupa onda ju zovem mala sefica, a sin ie tak dobar pa je on moja dobrica, mamin princ 😂 uglavnom sve moguce nazive....
Samomarina - nadam se da ces u ponedjeljak sve rijesiti, budi im dosadna dok ti suvislo ne odgovore...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Loma jako mi je drago pročitati kako Luka lijepo napreduje! Još malo i idete doma! Lavić mali 💙 puno pusa vam šaljem! 🤗
Ovo što pišete za težinu bebe.. meni su u prvoj trudnoci rekli da uzv može fulat i do 500 grama golje/dolje.. što je stvarno puno! I eto, s 38 tjedana su ju procijenili na 3800 g, rodila sam s punih 41 tt i bila je 3320 g. Svatko je slučaj za sebe, al evo čisto da čujete još jedno iskustvo više.
Demetriaja se ne mogu dočekat da ti saznaš spol (pred sam porod ili nakon) jer bih se kladila da bude dečko kod tebe. Ne pitaj zašto, bapske priče. 😂 ne bavim se inače time, al eto… iz dosade baš nekad nagađam. Živo me zanima jel sam u pravu. 😉
Slikice su vam divne svima. Sve pregledam i redovito zaboravim koja je slika koje… sorry, al nema mi pomoći.
I da, muke sa spavanjem mene zaobilaze. Spavam ko top. Na moru nisam, al to zbog lošeg kreveta. Doma zaspim bilo gdje i bilo kad.
Idem sad bacit se na lubenicu. 😛
Loma jako mi je drago pročitati kako Luka lijepo napreduje! Još malo i idete doma! Lavić mali 💙 puno pusa vam šaljem! 🤗.
Demetriaja se ne mogu dočekat da ti saznaš spol (pred sam porod ili nakon) jer bih se kladila da bude dečko kod tebe. Ne pitaj zašto, bapske priče. 😂 ne bavim se inače time, al eto… iz dosade baš nekad nagađam. Živo me zanima jel sam u pravu. 😉
Idem sad bacit se na lubenicu. 😛
Meni je drago da svatko ima neku svoju teoriju i svoj predosjećaj oko bebice :) meni se u danu izmješaju svi mogući predosjećaji hehe do podne dečko popodne cura ili obrnuto.
Bar nas ne zamaraju s prijedlozima imenima.
Nadimci su od početka Bebita, hoba 🐙 i Kokolo ;)
Ponekad zovemo i našim imenima za dečka ili curu pa gledamo hoće se javiti 🥰
Mi smo svu robicu oprali našim deterdžentom dok se ne sredi spavaća soba, pa bi u rujnu sve oprala ponovno s baby deterdžentom i s dodatnim ispiranjem (nemam nikakav baby program).
Banana i mislila sam sve uspoređivati po robici iz c&a što smo kupili i tako slagati, pa ono što mi nedostaje nadokupiti.
*
Naručila ogradicu, dekice i ostalo za krevetić jedva čekam vidjeti uživo :)))
U Splitu pala kiša samo sat vremena čini mi se da će biti gore spavanje nego sinoć
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro, noc odvratana, bilo je probladno, ma idealno za spavati, međutim ja nikako da se namjestim, pa mi se piski, pa me san ne hvata, fuj, do 3 ujutro se natezala sama sa sobom, i sad vilenim....
Ja svo malom kazem, ljubav, sreća, najveća i on mene lupne i ja najsretnija
Dobro jutro svima.
Ana slikam kolko se sjetim, al bit ce fotkica... Zao mi je samo sto dragi i ja nemamo skupa sliku u 2 tromjesecju, bili doma zbog korone, al se nekako nismo sjetili slikat (osim u pidami jednu vecer) di smo mjerili ko ima veci trbuh u tom trenu... Sad ja imam veci 😁😂
Peglanje - a tih dana kad sam krenula sa spremanjem mi je bilo neugodno sjedit uspravno, pa sam se snasla... XD (a ideju sam pobrala od bake koja sjedecki pegla za kuhinjskim stolom jer ju noge bole) :)
Teica cvrcak, strudla, bebili, malo prase (to ja vicem kad me tuce), alien, hobotnica... Sta mi dode u tom trenu... A na pocetku je beba bila crvic :)
Enana mi biramo, slusamo prijedloge, al isto mi se cini da cemo odluciti tek kad se rodi :) imamo favorite, ali ne znam... Nije lako odabrat ime...
Demetria meni je ful zabavno slusat tuda predvidanja o tome jel cura il decko... Pa jel trbuh ovakav, pa jesam ja onakva... 😁😍
Ma pretpostavila sam da oces, al reko da napisem, ja sam usporedivala cak i neke stvari od nekih prozvodaca di pise, a nisam bas upoznata pa su neki 56 ispali 62 ili cak jedan ogroman set bodija 68 (a pise 56 - to je za gigantsku bebu xD)
Napokon i mene je zezao san sinoc, al nekako sam uspjela... Skroz cudno, al zadnja 2-3 dana mi jako pase spavati na desnom boku... Beba lupa na kojem god da sam tako da se ne uzrujavam previse :)
.
Prasak za ves imam neurodermitis/neurodermatitis (nisam ni ziher kak se zove) i moram pazit + i kad nisam trudna mi smetaju mirisi xD i kad se seka rodila (bila alergicna na omeksivace) majka je otkrila onaj sensitive/baby prasak od Dm-a (njihova marka), to koristim i za nas vec godinama i planiram koristit i za bebu (ak nece pasati cu mijenjati) - al se nadam da ce bebi povuc na tatinu stranu sto se alergija i osjetljivosti tice.
.
Zelim svima ugodan i uspjesan dan, curke na mirovanju drzte se :)
Dobro jutro svima,
i moj je bebac 🐙 noćas tulumarilo, nisam se baš naspavala ali nema veze, isto uživam u tome kako sw migolji i izlupa mi sve organe 😍 ja ga isto rijetko zovem po imenu iako smo odavno smislili ime, uvijek je mrvica, ljubav, srećica 💕
Banana svaka čast što svima sve odgovoriš, ja sve pratim, čitam ali rijetko pišem.
Loma drago mi je da ste i ti i Luka dobro ❤️
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Dobro jutro svima.
Anaslikam kolko se sjetim, al bit ce fotkica… Zao mi je samo sto dragi i ja nemamo skupa sliku u 2 tromjesecju, bili doma zbog korone, al se nekako nismo sjetili slikat (osim u pidami jednu vecer) di smo mjerili ko ima veci trbuh u tom trenu… Sad ja imam veci 😁😂
Peglanje - a tih dana kad sam krenula sa spremanjem mi je bilo neugodno sjedit uspravno, pa sam se snasla… XD (a ideju sam pobrala od bake koja sjedecki pegla za kuhinjskim stolom jer ju noge bole) :)
Teicacvrcak, strudla, bebili, malo prase (to ja vicem kad me tuce), alien, hobotnica… Sta mi dode u tom trenu… A na pocetku je beba bila crvic :)
Enanami biramo, slusamo prijedloge, al isto mi se cini da cemo odluciti tek kad se rodi :) imamo favorite, ali ne znam… Nije lako odabrat ime…
Demetriameni je ful zabavno slusat tuda predvidanja o tome jel cura il decko… Pa jel trbuh ovakav, pa jesam ja onakva… 😁😍
Ma pretpostavila sam da oces, al reko da napisem, ja sam usporedivala cak i neke stvari od nekih prozvodaca di pise, a nisam bas upoznata pa su neki 56 ispali 62 ili cak jedan ogroman set bodija 68 (a pise 56 - to je za gigantsku bebu xD)
Napokon i mene je zezao san sinoc, al nekako sam uspjela… Skroz cudno, al zadnja 2-3 dana mi jako pase spavati na desnom boku… Beba lupa na kojem god da sam tako da se ne uzrujavam previse :)
.
Prasak za ves imam neurodermitis/neurodermatitis (nisam ni ziher kak se zove) i moram pazit + i kad nisam trudna mi smetaju mirisi xD i kad se seka rodila (bila alergicna na omeksivace) majka je otkrila onaj sensitive/baby prasak od Dm-a (njihova marka), to koristim i za nas vec godinama i planiram koristit i za bebu (ak nece pasati cu mijenjati) - al se nadam da ce bebi povuc na tatinu stranu sto se alergija i osjetljivosti tice.
.
Zelim svima ugodan i uspjesan dan, curke na mirovanju drzte se :)
Ja cijelo vrijeme lezim na desnom boku, nista drugo mi ni ne pase...
Cure pitanje, da li bi pristale u ovim recimo visokim tjednima ici na put koji traje 7, 8 sati? Muz bi da idemo 2, 3 dana na more, i 2,3 dana kuci, a ja, uopce se ne osjećam sposobno za putovati i slično, i nikako mu to dokazati...
Sortiraj odgovore
Najstariji