Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    24. Srpanj 2020. 13:53

mini_mouse26

Minamuz visok ja jako niska, moze bit i velika i mala hahahah
    Ma kolika god bila ja jedva cekam da je zagrlim
    Robice imamo i od sina ovo sto je neutralno pa nas nista ne moze iznenaditi.
    Slatke brigecestitam i sretno jos to malo do najljepseg susreta ❤❤
    Demetriabas su lijepe tetrice 😍 i nama mozes dodati ime Eva kad budes azurirala listu 😄

To tek kad se bebice rode mjenjam u ime :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Shine
    24. Srpanj 2020. 14:26

mara1992

slatke_brige

Još komplikacije za 6 mjesec. Porodiljni mi je otvoren sa 8.7.🤔

Zovi Hzzo odmah i vidi što se desilo možda se desila greška 🤔

Da, i ja mislim 🤦🏼‍♀️ Najbolje ti je nazvati svoju ispostavu hzzo-a, sigurno je neka greska...

jasamja
    24. Srpanj 2020. 15:31

Evo nas sa pregleda 😊 sa bebom je sve uredu i teški smo 897g što odgovara tjednu trudnoće 😊 bili smo vrlo aktivni tokom pregleda 
    Evo i jedne slikice https://ibb.co/qrwdLsP
    Idući tjedan idemo na 3d ili 4d i jedva čekam da vidim to malo čudo u malo realnijem obliku 😉 e da,od početka trudnoće pa do sad sam 7kg u plusu 💪

Loma koja predivna i pozitivna priča kojoj se uskoro bliži sretan kraj. Bravo,svaka čast na hrabrosti i Luki ali i tebi 👏 💙

Svima ostalima želim ugodan vikend i čestitke našim trudnicama koje su službeno ušle u zadnji i veliki 9. mjesec trudnoće. Još malo i 🌞 su sa vama 😊😘😘😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    24. Srpanj 2020. 15:37

Ana prekrasno 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Jasamja cestitam na uspjesnom pregledu 😘😘

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 15:49

Ejj je da upadam usred price al zanima me da li je koja imala problema s otvaranjem porodiljnog? Ja ga danas isla otvorit a kako san bila na komplikacijama zvala san ih doli i rekle su mi da triban samo donosit doznake o zatvaranju komplikacija i otvaranju porodiljnog..ja eto tako lipo dosla doli da bi me onda trazile jos neke stvari al eto nekako san uspila rijesit samo da posaljen platnu listu za 4.misec i omda ce oni ka to danas jos pokrenit. Da bi ss iz svega toga sad stvorila prica da oni moraju provjerit da li je iznos koji sam ja dobila u 4.misec isplacena placa ili je to isplacena nekakva subvencija od drzave kao nekakva pomoc zbog korone 🙈🙈 i onda kao moraju to utvrdit i slat na financijsku nekakvu kontrolu nesto..samo mi jos to fali da se oko toga nerviran ko da neman dovoljno sad briga na pameti i priprema i svega 😪 i jos kao na kraju kazu kao ako se utvrdi da je to ta neka pomoc da ce mi to obrisat i da onda necu imat toliki nego prosjek samo na osnovu jednog uplacenog miseca 😭😭 al san se raspisala al stvarno me ovo danas iznerviralo 😭

• mini_mouse26
    24. Srpanj 2020. 16:29

Demetria

mini_mouse26

Minamuz visok ja jako niska, moze bit i velika i mala hahahah
    Ma kolika god bila ja jedva cekam da je zagrlim
    Robice imamo i od sina ovo sto je neutralno pa nas nista ne moze iznenaditi.
    Slatke brigecestitam i sretno jos to malo do najljepseg susreta ❤❤
    Demetriabas su lijepe tetrice 😍 i nama mozes dodati ime Eva kad budes azurirala listu 😄

To tek kad se bebice rode mjenjam u ime :)

Ahaa, krivo sam skontala hahaha

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 16:30

Ja ne znan sta je ovo al kad god ja nesto napisen(kad stignen) niko me ne dozivi 😂😂😂

Princess Mimi
    24. Srpanj 2020. 16:35

samomarina32

Ja ne znan sta je ovo al kad god ja nesto napisen(kad stignen) niko me ne dozivi 😂😂😂

Pretpostavljam da ti ne odgovaraju cure koje nisu imale iskustva s tim, kao ni ja npr. 😅
    Meni je suprug bio u HZZOu, donio doznake za zatvaranje komplikacija i otvaranje bolovanja i to je to.

Princess Mimi
    24. Srpanj 2020. 16:36

Princess Mimi

samomarina32

Pretpostavljam da ti ne odgovaraju cure koje nisu imale iskustva s tim, kao ni ja npr. 😅
    Meni je suprug bio u HZZOu, donio doznake za zatvaranje komplikacija i otvaranje bolovanja i to je to.

Pardon, otvaranje rodiljnog dopusta, a ne bolovanja (krivo sam ti napisala 😄)

enana
    24. Srpanj 2020. 16:38

Samomarina - ja sam procitala, al nemam takvo iskustvo pa ne znam sta bi ti rekla.
    Malo sam cjepidlaka (profesionalna deformacija) pa cim se meni tak neki problemi pojave trazim ih da mi to daju napismeno i da mi objasne temeljem cega tako postupaju...nepouzdane su mi te njihove usmene informacije kad nest kompliciraju...ja bi i dalje inzistirala da mi odgovore bar kad ce mi ti novci sjesti jer ipak je ovdje rijec o tvojem pravu i tvojim novcima i nema ti sta bit neugodno ili da se stresiras kad oni to moraju rijesiti, to je njihov posao...
    Ne znam koja je to ispostava, ja u Zg za sad nisam imala nikakvih problema, slala sve do sad emailom i uredno primali..
    Eto, nisam nist pomogla, al reko bar da ti nes odgovorim 😉

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.