Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    24. Srpanj 2020. 16:57

samomarina32

Ja ne znan sta je ovo al kad god ja nesto napisen(kad stignen) niko me ne dozivi 😂😂😂

Evo da ti nesto napisem, nisi jedina 🤪😂
    Inace odgovor na pitanje ne znam, na zalost.. 

Demetria
    24. Srpanj 2020. 17:28

enana

Samomarina - ja sam procitala, al nemam takvo iskustvo pa ne znam sta bi ti rekla.
    Malo sam cjepidlaka (profesionalna deformacija) pa cim se meni tak neki problemi pojave trazim ih da mi to daju napismeno i da mi objasne temeljem cega tako postupaju…nepouzdane su mi te njihove usmene informacije kad nest kompliciraju…ja bi i dalje inzistirala da mi odgovore bar kad ce mi ti novci sjesti jer ipak je ovdje rijec o tvojem pravu i tvojim novcima i nema ti sta bit neugodno ili da se stresiras kad oni to moraju rijesiti, to je njihov posao…
    Ne znam koja je to ispostava, ja u Zg za sad nisam imala nikakvih problema, slala sve do sad emailom i uredno primali..
    Eto, nisam nist pomogla, al reko bar da ti nes odgovorim 😉

I ja bi tražila napismeno.
    Inače isto ne odgovaram ako nemam iskustva u nečemu, bolje ne napisati ništa nego širiti dezinformacije.
    A i malo strpljenja, neke cure odgovaraju tek navečer kad uspavaju djecu, muza, svekrvu 😎🙈🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 17:48

Ma znam ne morate odma odg al eto bila san par puta pisala cisto da ss javim nevezano za ovo pa me se isto priskocilo 😁 znam kako je i ja od svoje curice jedvs da stignem ista 😁 
    a ma ne znam kakve su to sad gluposti,to je u Splitu. Nije mi bilo tako kad san prvi porodiljni otvarala prije nego sam Emu isla rodit 😤 a eto triban cekat ponediljak pa cemo vidit sta ce se rijesit na kraju po tom pitanju..nadam se da ce mi i to na kraju uracunat u prosjek 🙈

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 17:52

enana

Samomarina - ja sam procitala, al nemam takvo iskustvo pa ne znam sta bi ti rekla.
    Malo sam cjepidlaka (profesionalna deformacija) pa cim se meni tak neki problemi pojave trazim ih da mi to daju napismeno i da mi objasne temeljem cega tako postupaju…nepouzdane su mi te njihove usmene informacije kad nest kompliciraju…ja bi i dalje inzistirala da mi odgovore bar kad ce mi ti novci sjesti jer ipak je ovdje rijec o tvojem pravu i tvojim novcima i nema ti sta bit neugodno ili da se stresiras kad oni to moraju rijesiti, to je njihov posao…
    Ne znam koja je to ispostava, ja u Zg za sad nisam imala nikakvih problema, slala sve do sad emailom i uredno primali..

A eto predala san im sve sta san tribala cak zvala i firmu i oni su im predali svu mogucu dokumentaciju sta se jos mogla sta se trazilo pa cemo vidit. Bas bezveze kompliciraju 🙈 a pitala ssn ja u tom slucsju kao ako mi ne uracunaju to kolika ce mi bit naknada i rekla mi je i ok je iznos ako je nekom ok minimalac 😁🙈  eto ovako bi mi prosjek bia puno veci 😑 nema veze fala ti ko da i jesi 😊

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 17:54

Demetria

enana

I ja bi tražila napismeno.
    Inače isto ne odgovaram ako nemam iskustva u nečemu, bolje ne napisati ništa nego širiti dezinformacije.
    A i malo strpljenja, neke cure odgovaraju tek navečer kad uspavaju djecu, muza, svekrvu 😎🙈🙈

Ja svog ne moran ni uspavat kad dode s puta samo se istusira i srusi se na krevet 😁😁 i za 3 min spava ko top od umora 😁 al zato curicu ne bi natira zadnjih dana u krevet nikako jedva je uspijen do 11-11ipo uspavat 😁

Marta14
    24. Srpanj 2020. 19:09

Evo sta sam doma donijela a isla po hlace 🙈

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 19:15

Marta14

Evo sta sam doma donijela a isla po hlace 🙈

Haha izgleda nikad dosta robice 😁 ja cu sve izgleda u zadnji tren slagat i spremat 🙈 jer cu svu robicu dobit od sestara opet koju san vec za prvu koristila i onda se samo prosljeduje.. 😁 al nikako da mi je posalju..i iman neki osjecaj da cu sve u zadnji tren a to ne volin nimalo al kad moran cekat da mi posalju a sama ne mogu ic kupovat nista dok muz ne dode za vikend doma jer ne vozim a ne mogu niti smin vise u duze setnje ic 😭

Marta14
    24. Srpanj 2020. 19:33

Evo ja danas krenula peglati jednu hrpicu, i cijelo vrijeme sam psovala🙈sto nisam prije oprala i ispeglala jer bas je tlaka..i da.. Ne izgleda uopce ispeglano al ajd bar su 'bakterije' otisle..
    Joj kuzim te, ni ja ne vozim.. Uzas.. 🙄Onda sve obavljamo u ta 2 dana kad je slobodan pa smo preumorni.. 

samomarina32
    24. Srpanj 2020. 19:42

Marta14

Evo ja danas krenula peglati jednu hrpicu, i cijelo vrijeme sam psovala🙈sto nisam prije oprala i ispeglala jer bas je tlaka..i da.. Ne izgleda uopce ispeglano al ajd bar su 'bakterije' otisle..
    Joj kuzim te, ni ja ne vozim.. Uzas.. 🙄Onda sve obavljamo u ta 2 dana kad je slobodan pa smo preumorni..

Haha ma razumin te skroz 😊 ja neman pojma kad cu sve to..osim ako mi mater ne opere i opegla prije nego posalje spasila bi me takk 😊
    Ee eto bas tako..samo ja nekad ni tada jer mi ga bude za kad znan koliko je umoran od posla i svega pa ga ne zelin tlacit jos sa 100 stvari sta bi tribalo 😊 a prije mi je zna obecat nesto napravit za vikend pa onda ne napravi jer mu se neda i bude umoran 😁 i onda san ga prestala masu toga vise i trazit da napravi nego san rekla da cu dosta toga jednostavno pustit i kupit sama sta mogu 

24. Srpanj 2020. 20:10

samomarina32

Ma znam ne morate odma odg al eto bila san par puta pisala cisto da ss javim nevezano za ovo pa me se isto priskocilo 😁 znam kako je i ja od svoje curice jedvs da stignem ista 😁
    a ma ne znam kakve su to sad gluposti,to je u Splitu. Nije mi bilo tako kad san prvi porodiljni otvarala prije nego sam Emu isla rodit 😤 a eto triban cekat ponediljak pa cemo vidit sta ce se rijesit na kraju po tom pitanju..nadam se da ce mi i to na kraju uracunat u prosjek 🙈

I mene se priskakalo pa opet probam pitat kad me zanima nešto, u nadi da ću dobit odgovore 😂 nekad i dobijem 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.