Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    24. Srpanj 2020. 11:58

Čestitke svima koje su ušle u zadnji mjesec :) jedva čekam ažurirati našu listu. Tko bude htio staviti ću ime mjesto curica/dečko. Inače lista je na 164 stranici :)
    *
    Prijateljici su procjenili na dan poroda da blizanci imaju 2500 i 2400,a na kraju oboje imalo 2 kile točno,tako da su vam tu odstupanja normalna,malo ko može točno procijeniti težinu bebe u trbuhu.
    *
    Nama robica je većinom 56, pa nešto manje 62 i 68 ali iz C&A. Dobila sam hrpu neke ribice od poznanice pa bi morati pogledati točno koje veličine imam, jer su sve etikete odrezane, stoga će biti malo teško odrediti veličinu. 🙈🙈🙈🙈
    *
    Bila sam u bubamari malo da vidim što imaju, i kupila sam višenamjensku bambus tetru od 120x120 i 70x70 bambusove 3 tetre za 155 kuna...bilo sniženo za 30%.
    Na upit o paketu za trudnice su me otkantali uz rečenicu da to ne daju već godinu dana
    https://ibb.co/16sF0sB

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

klupko_srece
    24. Srpanj 2020. 12:02

Mana_Mare

Ja sam kupovala najmanji broj 56, nisam tila manje jer me strah da nebi bilo na knap. Iako i od ovih 56 ima kalupa malo vecih i malo manjih, tako da mislim da ce to bit ok.
    .
    Slatke brige braaavoooo 👏👏🎉🎉🎉 idemo jos malo 😁

Još maloooo draga 💙💙💙💙

Dinosaurus
    24. Srpanj 2020. 12:12

Demetria

Čestitke svima koje su ušle u zadnji mjesec :) jedva čekam ažurirati našu listu. Tko bude htio staviti ću ime mjesto curica/dečko. Inače lista je na 164 stranici :)
    *
    Prijateljici su procjenili na dan poroda da blizanci imaju 2500 i 2400,a na kraju oboje imalo 2 kile točno,tako da su vam tu odstupanja normalna,malo ko može točno procijeniti težinu bebe u trbuhu.
    *
    Nama robica je većinom 56, pa nešto manje 62 i 68 ali iz C&A. Dobila sam hrpu neke ribice od poznanice pa bi morati pogledati točno koje veličine imam, jer su sve etikete odrezane, stoga će biti malo teško odrediti veličinu. 🙈🙈🙈🙈
    *
    Bila sam u bubamari malo da vidim što imaju, i kupila sam višenamjensku bambus tetru od 120x120 i 70x70 bambusove 3 tetre za 155 kuna…bilo sniženo za 30%.
    Na upit o paketu za trudnice su me otkantali uz rečenicu da to ne daju već godinu dana
    https://ibb.co/16sF0sB

Bravo za ulov! Xkko tetre su odlicne! 😊
    Ja sam za ovaj put uzela vel. 50. Mali se rodio sa 53cm i bilo mu je skoro sve veliko jer vecinu imam iz hm. Ali brzo je popunio.. Tipa u misec dana ili sl. 

Mina 29
    24. Srpanj 2020. 12:19

mini_mouse26

Mina 29

mini_mouse26

Mina 29

Jutro..
    Moram prekomentirati jer vidim panika po kilaži🙉
    Moj sin se rodio sa 4,5 kg 🤩 sa 30 tt je procjenjen na 2100..sa 35 na 2800..
    E pa sad.. Uspoređivajte..
    Ja ću svakako svaku kilažu jer ne vjerujem se seka biti nešto manja s obzirom da je sa 24tt već bila na 850 g.. Ali vidjet ćemo

Pa tu je negdje i curka moja sa kilazom. Znaci mogu okvirno ocekivat da ce biti oko 4kg.
    Hvala na informacijama 😊😊
    A koliko je bio dugacak?! Ja sam luda nakupovala hrpu robice br50, jer mi je sin bio bas mali kad se rodio(50cm i 3kg40g) pa mu je sve bilo veliko. I sad se mi pripremili sa hrpom male robice, a izgleda nista od toga haha

Bio je 55 cm… Tak da 50 je nosio možda tjedan dana i to samo neke veće modele..
    Sad ćemo vidjeti.. 🙉🙈

Ajme hahahahha ako bude tako stvarno joj necu stici sve ni obuci hahahahha

Ma ne mora biti tako dugačka ali kilaža može biti 
    . I suprug i ja smo visoki tak da ne očekujem da će curka biti ispod 54 iako si priželjkujem baš bebicu od 3 kg i 50 cm.. 
    Ali vidjet ćemo sve se još stigne promijeniti.. 

• mini_mouse26
    24. Srpanj 2020. 12:42

Mina muz visok ja jako niska, moze bit i velika i mala hahahah
    Ma kolika god bila ja jedva cekam da je zagrlim
    Robice imamo i od sina ovo sto je neutralno pa nas nista ne moze iznenaditi.
    Slatke brige cestitam i sretno jos to malo do najljepseg susreta ❤❤
    Demetria bas su lijepe tetrice 😍 i nama mozes dodati ime Eva kad budes azurirala listu 😄

klupko_srece
    24. Srpanj 2020. 13:01

Žene meni još komplikacije nisi sjele 😔

Shine
    24. Srpanj 2020. 13:18

slatke_brige

Žene meni još komplikacije nisi sjele 😔

tebi bi sad trebala sjesti porodiljna, zar ne? posto si usla u 9. mjesec (cestitam na tome ❤️) , mozda su razliciti datumi za uplatu...

klupko_srece
    24. Srpanj 2020. 13:22

Još komplikacije za 6 mjesec. Porodiljni mi je otvoren sa 8.7.🤔

mara1992
    24. Srpanj 2020. 13:44

Bravo Luka lave mali 🎊🎊🎊🤩🤩🤩.
    Što se tiče robice sin izašao iz bolnice u kompletiću iz c&a 50 i bilo mu na knap odmah prešli na 56 a imao je 3620 i 53 cm. Tako da veličinu 50 imam samo dva odijelca za svaki slučaj.

url=https://lilypie.com]

mara1992
    24. Srpanj 2020. 13:45

slatke_brige

Još komplikacije za 6 mjesec. Porodiljni mi je otvoren sa 8.7.🤔

Zovi Hzzo odmah i vidi što se desilo možda se desila greška 🤔

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.