Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    23. Srpanj 2020. 19:26

Loma odlicne vijesti! Bas mi je drago zbog vas! Luka je pravi mali Hulk a ti nasa zena zmaj! 🥰🎉😍
    Marta na koji tocno sampon mislis, za sta?
    Skakavac disi nestala javi seee stiga mi je swaddle danas. Saljem ti sliku 😁
    https://ibb.co/WffsMwJ

Demetria
    23. Srpanj 2020. 19:41

Mana_Mare pupica ti je savršeno okrugao 🤩🤩😍🥰😍
    Loma u kojem se tjednu rodio Luka? Gledam tvoj sticker pa se ne mogu orijentirati.
    Drago mi je da napredujete i vjerojatno veze brzo doma živi i zdravi 💙💙💙

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    23. Srpanj 2020. 19:44

Cestitke svima na urednim pregledima 🥰🥰
    Marta meni su rekli da je najbolje za 4D tamo do 28 il 29tt. Zadnji uzv sam radila 10.07. Znaci bila sam tak nekak ko tibsad sa tjednima. I nije se moglo bas vidjeti i doktor mi je ovak objasnio. Glavica je prema dolje priljubljena uz posteljicu koja je sprijeda, a da bi se lijepo mogla slika vidjeti, izmedu mora biti plodne vode. Zato se u vecim tjednima 3D i 4D ne preporucaju jer se skoro nist ne moze uhvatiti jer je beba vec prevelika. Tak je evo meni objasnjeno.
    *
    Ove trenirkice su preeeslatke 😍😍
    *
    Demetria kolaz je waau i predivna uspomena. Ja imam nesto slikica al moram skupiti volje i spojit to sve, lijena sam 🙈

Vita26
    23. Srpanj 2020. 19:52

Loma razplakala si me 😘😘❤️Lavica i Lavić borci nasi ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Tejic
    23. Srpanj 2020. 20:13

LoMa supeeer vijesti, samo tako dalje 🤞🤗
    Mc mouse lijepooo, sve si super slozila 😍
    Matea i Mana_Mare lijepe busicee 😍😍

• LoMa
    23. Srpanj 2020. 21:03

Demetria  Luka je rođen 30+3...pokušavala sam riješit to na stickeru, ali ne znam 🙈

mc_mouse
    23. Srpanj 2020. 21:05

LoMa ajme superrrrr 🥰🥰🥰
    Mana Mare ajme već 36tt!!! Hvata me panika kao da sam ja za tjedan dana 37 🤣
    Matea ajme koliko sam ja zgužvanih stomaka imala 😂😂😂 super je 🤩
    Dinosaurus i Skakavac na kraju sam i ja uzela taj lovetodream swaddle. Zasada jedan u S veličini da vidim kako će mu odgovarati. Pa ću još nadograđivati kolekciju ako bude super :) a koliko kužim samo ga stavim u to. Rukice gore i povučem zip i to je to :D 

23. Srpanj 2020. 21:19

Mana mare traziti logiku u ovoj drzavi je gubljenje vremena... Ja se svejedno nekako nadam da ce, potaknuti pozitivnim primjerom, svi dozvolit :)
    Tejic ak smijem pitat zasto 3x2 Utrica?
    Ja imam 1x2 i to navecer prije spavanja (zbog cervixa i kao dr mi kaze da taj progesteron ipak malo smiruje maternicu da nema kontrakcija-ak sam dobro shvatila).
    Mini mouse 😍😍😍😍
    Jesenica meni se taj dio "da beba nije iz ducana" cini najbitniji... Kuzim ja da njima nis nije jasno, al koje gluposti sam ja cula u zadnjih cca godinu dana od svog... Dode mi da ga posaljem na doskolovanje xD
    Demetria moram priznat da sam isla guglat da vidim kak se koristi taj jastuk, al nisam nasla xD kak se tocno zove, znatizeljna sam :)
    Bosco citam post po post, tipkam i onda kopi pejstam sa stranice na stranicu (nekad se vise puta vracam na post jer nemrem zapamtit nis)... A i stalno sam doma, vecinu sama, dode tu i tamo netko na kavu, ali vecinom sama (dragi radi + dok obavi sve ostalo + ono sto sam ja inace radila...) napravim sta mogu i sta mi dragi da (brine se jako), a nemrem ni stalno gledat serije/citat i sl... 
    Kuzim, a tak je nekak i nama (ok mi imamo 45 kvadrata, isti razmjestaj ko ti + mali balkon)... I imamo prematalicu za bebu (jer inace bi ja morala izbacit pol svog ormara jer dragi ne baca nis... Aaaaa), i ja sam odrasla u takvom stanu, al svejedno me ulovi panika kad kod frendica vidim svu opremu/igracke i sl... 
    Slatke brige super za dobre nalaze :)
    Dinosaurus neka je bolje! :) a pokusaj odmorit kad on gleda crtic ili spava... :) drz se, vjerujem da nije lako s malim duracel zecicem :)
    Mateao super za pregled!!! :) 
    Ledolina predivna :)
    Tina nisam jos 9mj, ali sam radila kks i urin (na pocetku i prosli tj - kaze dr da provjerimo), zarazne bolesti, rh, probir, ogtt... Mislim da me ceka jos bris za streptokok i to je to (ovo za zuticu nisam cula, mi kazu da trebam, javim) slj. pregled je sa cca 35+2/3tak da cu bit pametnija...
    Svaka cast na hrabrosti i ustrajnosti da rodis doma! Zelim ti lijepo iskustvo :) 

Dinosaurus
    23. Srpanj 2020. 21:19

mc_mouse

LoMaajme superrrrr 🥰🥰🥰
    Mana Mareajme već 36tt!!! Hvata me panika kao da sam ja za tjedan dana 37 🤣
    Mateaajme koliko sam ja zgužvanih stomaka imala 😂😂😂 super je 🤩
    Dinosaurus i Skakavacna kraju sam i ja uzela taj lovetodream swaddle. Zasada jedan u S veličini da vidim kako će mu odgovarati. Pa ću još nadograđivati kolekciju ako bude super :) a koliko kužim samo ga stavim u to. Rukice gore i povučem zip i to je to :D

Daa ful jednostavno i materijal je tako rastezljiv da mi se cini da nema sanse da im u tome ne bude udobno. Odakle si narucila? Ja polako prebolijevam onaj shipping koji sam platila 😅

mc_mouse
    23. Srpanj 2020. 22:07

Dinosaurus naručila sam preko eBaya UK :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.