Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    18. Srpanj 2020. 15:55

Tejic

Halila

Teica, ime Iris ❤ moja starija je Iris, tako da ti ne moram reči da mi je to jedno od najljepših imena za curice. 🤗 Sad nam stiže Eva. 💜
    Pročitala sam sad nekih 60 stranica, a zapamtila nisam baš ništa. Ukratko, čestitam svima na uspješnim pregledima!
    Znam da je Demetria pitala za otkrivanje spola na zadnjem pregledu. Moguće je ak se beba lijepo namjesti. Meni je u prvoj trudnoći negdje u 40-om tjednu dr potvrdila da je cura i još imam sliku, ko zrno kave se vidjelo, jasno skroz. 😉
    Na moru smo, guštamo. Jedino je danas oblačno pa nećemo na kupanje, iskoristit ćemo dan za izlet neki.
    Ulovio me išijas i već 5 dana muku mučim, svako malo me presiječe da zvijezde vidim. Kako si pomoći? Radila sam neke vježbe, ali ništa ne pomaže.

Halila jucer ti mislila odg i zaboravila 🙈 ja sam imala problem sa isijasom na pocetku trudnoce, jos sam radila, cijeli dan na nogama bila.. od ginekologa sam dobila preporuku da koristim Polar Ice gel i to mi je pomoglo. Nakon mjesec dana mucenja nisam vise mogla hodati normalno, i kad sam pocela mazati tim gelom u roku par dana je proslo i jos sam koristila ulje 31 iz Just-a.

Hvala! Nadam se da mi neće trebat, al dobro je znati. Danas mi se čini da ide na bolje, tjedan dana sam se namučila baš.
    Ovo za kuma je suuuuper! Baš fora ideja! 👍

Princess Mimi
    18. Srpanj 2020. 16:03

Tejic, predobroooo je 😊💙
    *
    Kod nas je danas mirno, vikendom obicno nema neke guzve u bolnici pa vecina spava 😅
    Iduci tjedan imam pregled pa cemo vidjeti hoce li nas pustiti doma na mirovanje, barem malo prije poroda 🤞🏼
    Nego, htjela sam vas pitati, kako vase "bolje" polovice reagiraju na vase trudnicke tegobe?
    Moj stvarno pomaze oko priprema za bebu i zahvalna sam mu na tome ali imam dojam kao da ne razumije kad mu se pozalim da mi je npr tesko u bolnici. 
    Inace nisam tip osobe koji se zali, stvarno uvijek gledam pozitivno i ne zamaram ljude oko sebe. Evo danas npr mu kazem kako jedva cekam pregled i da me to bas drzi sto znam da bi mogla mozda doma na koji dan, a on meni na to kaze: pa nisi na robiji 🙄 i evo takve stvari me onda bas rastuze jer imam osjećaj ili da pretjerujem ili da ga jednostavno ne zanima kako se osjecam...

Isprike svima na ovakvom postu, samo me zanima jesu li i drugi takvi ili ja malo pretjerujem 🙈
    I cestitam svima koje su imale uspješne preglede, jos malo i stizu nam nase bebice🙏🏼💜💙😇

Marija1207
    18. Srpanj 2020. 16:29

🤣🤣🤣 super baza za kuma 👍🏻👍🏻
    Cestitam svimaaa na pregledima urednim,i tako se veselim svakom pregledu ko da je moj.
    Samo nam se javljajte,neka bebice nase napreduju i nek se mame cuvaju💪🏻💪🏻🤗
    Moj je 22og jedva cekam 😬😬😬

enana
    18. Srpanj 2020. 16:35

Princess to je tocno nesto sto bi i moj rekao, al mislim da je to zato sto te zeli nekako utjesit, tj.kao ako i ostanes u bolnici da se ne brines, da ce i to brzo proci, jer bar ovaj moj ima potrebu sve rjesavat, nekada je dosta samo da te saslusa i kaze ma znam bez ikakvih dodatnih komentara i rjesenja...a oni da su u bolnici i tri dana vec bi bila drama 😉 zato se nemoj previse uzrujavat oko tog sta oni ili bilo tko drugi kaze, ti najbolje znas kako ti je 😘

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

mc_mouse
    18. Srpanj 2020. 16:38

Evo da se i ja javim sa sličicom:
    https://ibb.co/MsYF1Gp :)
    31tt

jasamja
    18. Srpanj 2020. 16:51

mc_mouse

Evo da se i ja javim sa sličicom:
    https://ibb.co/MsYF1Gp:)
    31tt

Ajmeee predivno 😍😍😍 ponosni braco 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Vita26
    18. Srpanj 2020. 16:53

Mc_mouse damo cu rec wooow 😍😍😍

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    18. Srpanj 2020. 16:57

enana

Princess to je tocno nesto sto bi i moj rekao, al mislim da je to zato sto te zeli nekako utjesit, tj.kao ako i ostanes u bolnici da se ne brines, da ce i to brzo proci, jer bar ovaj moj ima potrebu sve rjesavat, nekada je dosta samo da te saslusa i kaze ma znam bez ikakvih dodatnih komentara i rjesenja…a oni da su u bolnici i tri dana vec bi bila drama 😉 zato se nemoj previse uzrujavat oko tog sta oni ili bilo tko drugi kaze, ti najbolje znas kako ti je 😘

Tocno to... Kao da ne kuzi da je dovoljno samo da sasluša, ne očekujem da me otme odavde i dovede doma 😂🙈
    Hvala ti draga ena❤️

Vita26
    18. Srpanj 2020. 17:00

Princess Mimi 
    Ne moj samo biti puno tuzna,ja vjerujem da i njemu je tesko samo nelad muskarci nezna na ljep nacin nam to rec nego kako bi rekla”malo cudno-kao muskarac”
    Moj vecinom na tereni tako da ja vecinom sve sama..i vec dam naucila na to..
    Evo recimo ja jucer bila jako tuzna..bila dam nasla povoljno krevetic 5u 1  i jako sam tjela taj..lad jucer ja u trgovinu i njega nema vise,prodali su..ja izadla van i skoro pocela plakati.razlog Zasto nisam uzela jer moj kaze da ima vremena za sve.i sad nek trazi krevetic sam opce nezanima me.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    18. Srpanj 2020. 17:05

Mouse, predivna slika 😇❤️
    Vita, rastuzi me s takvim ponašanjem na trenutak, ali slazem se s vama, oni jednostavno ne razumiju i ne znaju se u nekim situacijama postaviti onako kako bi mi to htjele 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.