Dobro jutro svima,
.
Sunce sori pobjego mi komentar, a nisam zavrsila. Ako te brine idi da provjere kod dr, pa ces bit mirnija. Npr nemam gljivice ni bakterije, vec imam ocito vise iscjetka (Utrogestan pomaze tome) i vecinom je vodenkast, rijetko bude mljecni... Apropos slike... I meni je tak
Tina lijepa si :) mozda ja ne kuzim, al mi ne izgledas crveno jako
Sanja robica 😍😍😍
Teica i moj je takav, rekla bi da mu je jos preapstraktno sve kaj se desava (iako imam trbusinu i bebu koja je stalno aktivna pa vidi da je nes unutra) - donio je i slozio krevetic, prematalicu, kolica, vozi me di treba, al nece da ga davim sa bodicima i kremicama xD... I onda neki dan dode s posla i pocne pjevat trbuhu... Muski mozak...
Onka kuzim te... Oko 8 sinoc pojela lubenice, oko ponoci isla pojest kruha malo jer sam mislila da cu riknut...
Marta ajme celulit... Jos imam osjecaj da je gore jer smo bili u onoj izolaciji, pa nisam mrdala od doma... Moram priznat da zbog toga jedva cekam vjezbat i zbog nadlaktica (da u nadlakticama sam se prosirila...)
Lux mislim da do zadnjeg casa nije kasno da se okrene... :)
Tejic drago mi je. Ah snovi... Rijetko imam strasne, vecinom idu u nekom drugom smjeru (obzirom da sam u karanteni od odnosa vec preko 3 mj...) tak da se isto pitam odkud mozak svasta izvlaci i jel sve ok s glavom... XD
S okretanjem s desne na lijevu i ja imam taj problem, a opet nemrem bit stalno na lijevoj strani xD...
Pokreti valovi i grbice i sve naci sve imam i osjetim, ne zelim bit nezahvalna, al ponekad bi par sati mira (imam osjecaj ko da ih je 10 unutra, a ne jedno)...
Isabela drago mi je da ste ok! Zelim da pregled prode sto bolje!!! :) a neka si se ti navukla na xbox bar ti vrijeme brze prolazi :)
Halila istezanje inace, u trudnoci me jednom ulovio i magicno pustio nakon par sati... Tak da nisma prepametna (ne znam kak bi se istezala s ovolkim trbuhom)
Napokon ahaha i moj je imo tecaj neki dan za stavljanje jajeta u auto xD
Tashee super za pregled! :) veliki decko
Butterfly od pocetla 3 tromjesecja sam teska baba, sve osjetim, kad sam koma odmaram i spavam, kad imam energije radim... Ne uzujavam se jos oko toga jer bi izludila... :)
Mina predivna ti i sve 😍
.
Pauza...
Zelim svima ugodan dan :)
Pranje nove AS i kolica, bas sam jučer gledala službeni video na YT kako se skida i vraća navlaka za MC Pebble + pa ću je ubaciti u mašinu na 30°C kako i piše jer u AS se ionako ne smiju stavljati ikakve tetre ispod djeteta.
Sto se tiče kolica, obukla sam ih u ljetnu navlaku, frotirna je oprana i to je to :)
U kolicima ću ispod glavice staviti tetru svakako :)
Pozdrav svima,
Evo ja mogu preporučiti ovo iz Müllera
"Odstranjuje gljivice, bakterije, viruse. Za tepihe, blazine te jogije. Za kupaonu, vc, kuhinju, dječje i bolničke sobe. Za dezinfekciju obuće. Sa svježim mirisom." Miris je ugodan i brzo ispari. Ima i drugačijih dezimf.u Mulleru a i svugdje uostalom, s obzirom na koronu sad su ih puni dućani. Uglavnom im je svima sastav neki alkohol.
Ja sam svoje navlake i jastučiće i sve s peg perego kolica već oprala, još moram sportski dio. U mašini, na programu za ručno pranje i onda centrifuga normalna, jača, da se ne cijedi. Kroviće sam prala ručno u kadi.
Još moram oprati ogradicu za kinderbet i plahtice. Dezimficirati ne volim, radije perem sve.
Isabeladrago mi je da ste ok! Zelim da pregled prode sto bolje!!! :) a neka si se ti navukla na xbox bar ti vrijeme brze prolazi :)
Halilaistezanje inace, u trudnoci me jednom ulovio i magicno pustio nakon par sati… Tak da nisma prepametna (ne znam kak bi se istezala s ovolkim trbuhom)
Napokonahaha i moj je imo tecaj neki dan za stavljanje jajeta u auto xD
Tasheesuper za pregled! :) veliki decko
Butterfly od pocetla 3 tromjesecja sam teska baba, sve osjetim, kad sam koma odmaram i spavam, kad imam energije radim… Ne uzujavam se jos oko toga jer bi izludila… :)
Mina predivna ti i sve 😍
.
Pauza…
Zelim svima ugodan dan :)
Vaaaauuu, netko me i doživio, ne događa se to baš često. 😁 hvala ti!
Pokušala sam sa istezanjem, ali mi nije išlo baš 😂 no jučer sam prehodala jedno 300 stepenica i nakon toga mi je postalo lakše. Izgleda da će proći! 👍
Cure probajte i s ovim. Nije za tekstil ali mislim da je super za ove ostale baby stvari. Nigdje ga nisam mogla naci nego samo u kaflandu
https://ibb.co/19CBNB1
[link=https://lilypie.com][/link]
Onka dobar soping!
Sanja awww... 🤩
Zojo super za pregled :)
Demetria super za pregled! :) mene tu i tamo tupo zna zabolit, al to od pocetka trudnoce, jer su mi jako teske od pocetka trudnoce, pa ako ne nosim grudnjak od kad otvorim oci do prije nego zaspim me to zna bolit...
Mjesecina super za pregled :)
Napokon ne znam jesu li mi drazi ti "iskreni" komentari ili oni ajme pa sta si vec u 8mj...uopce ti se ne vidi, pa nis kila nisi dobila i bla bla... Mislim samo da ljudi ne znaju kaj bi rekli pa ponekad bedasto lupe glupost... Ignore :) ja se sama sebi nasminkam i sredim kad mi treba da sam si top i odmah mi je malo bolje (povrsno je ali eto...)
Mini mouse ajme sto je to sve slatko!!! :)
Plavo nebo vrh, al mislim da ce ti i duze bit dosta :)
Kolica/AS mi dobili polovna, i mama ce ih lagano preprat u kadi dijelove koj se daju skinut (bi ja, al mi je to prezahtjevna tjelovjezba)... I mirna sam :)
Mina ajme veselja. Mozda neka igracka velika ili dekica koja mirise na tebe pomogne da se ususka i smiri (nisam imala stene, imam druge dlakavce koji su isto po posebnom programu, tak da nisam 100 posto mjerodavna), ali sretno! :)
Halila vjerujem da je to zbog kolicine postova xD
Ma nema na cemu, voljela bi da imam pameznije rijesenje. A setanje vjerujem da moze pomoc, jer ako se ne varam tezina maternice i bebe moze stisnut isijdicni... Bla bla zivac (il kak se vec kaze) pa onda kretanje pomaze da se pomakne pritisak. Ili beba bas uziva (posebno pred kraj) u tom polozaju, pa mirujes i nadas se da nece bit gore (frendica zadnja 3 tjedna pred porod)... U trudnoci me zasad jednom stisnuo i brzo pustio, ali inace je to borba po tjedan dana (i trudim se rijesavat istezanjem, vjezbama i odmorom/umjerenim kretanjem - sve da izbjegnem inekcije...) sretno :)
Dezinfekcija a jel ko probo s alkoholnim octom pospricat (on dezinficira, sa sodom je efikasniji - ne znam jedino jel ubija 99%svega, osim ak se pomijesa u spricu s vrelom vodom), miris brzo ispari i prirodan je?! (i moze se koriatiti umjesto omeksivaca, omeksava i dezinficira a nema miris nakon kaj se roba osusi...) cisto ideja :)
.
Uzivajte zemske 😘
Napokon imam filtriranu vodu koju mi pijemo, to cu i za bebu, a u tome cu i prokuhati. Tako da možda bolje u destiliranoj.
Ovaj moj samo sve ostavlja za deveti mjesec kad se vratimo s mora, onda ćemo kreciti, bojati, slagati namještaj ( koji još nismo ni kupili) , rekla sam mu da me bas zanima tko ce onda prati podove i sve ribati ... Tako da se uopće neću petljati nek radi po svom 😁....
Meni bitno da ja mogu sitnice rješavati, a za ovo nek si dovede mamu 😆😁... Bas sam grozna 😂
Bas su danas pogledati malo ta sredstva za dezinfekciju jer iskreno ne znam uopće kako bi pletenicu ili ggnijezdo ugurala u perilicu.
E cure, ne znam jesmo pisali o tome već pa da pitam... Sušenje dječjih stvari - susilica ili na zraku?
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Teica, ime Iris ❤ moja starija je Iris, tako da ti ne moram reči da mi je to jedno od najljepših imena za curice. 🤗 Sad nam stiže Eva. 💜
Pročitala sam sad nekih 60 stranica, a zapamtila nisam baš ništa. Ukratko, čestitam svima na uspješnim pregledima!
Znam da je Demetria pitala za otkrivanje spola na zadnjem pregledu. Moguće je ak se beba lijepo namjesti. Meni je u prvoj trudnoći negdje u 40-om tjednu dr potvrdila da je cura i još imam sliku, ko zrno kave se vidjelo, jasno skroz. 😉
Na moru smo, guštamo. Jedino je danas oblačno pa nećemo na kupanje, iskoristit ćemo dan za izlet neki.
Ulovio me išijas i već 5 dana muku mučim, svako malo me presiječe da zvijezde vidim. Kako si pomoći? Radila sam neke vježbe, ali ništa ne pomaže.
Halila jucer ti mislila odg i zaboravila 🙈 ja sam imala problem sa isijasom na pocetku trudnoce, jos sam radila, cijeli dan na nogama bila.. od ginekologa sam dobila preporuku da koristim Polar Ice gel i to mi je pomoglo. Nakon mjesec dana mucenja nisam vise mogla hodati normalno, i kad sam pocela mazati tim gelom u roku par dana je proslo i jos sam koristila ulje 31 iz Just-a.
Još par sitnica za ljubitelje sličica:
https://ibb.co/L058wTx
https://ibb.co/w7y7ykV
,
Sušilicu nemam, dakle... 🙂
Pozdrav curama na mirovanju 🍀
LoMa i Luka kako ste vi? Smiješ se dizati, ići do Luke, pomaziti ga? (Nemam predodžbu uopće kak se postupa s palčićima.)
Sortiraj odgovore
Najstariji